- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
válasz
lexter00 #2115 üzenetére
PErsze hogy szuperamoled. Már kb 4 éve csak superamoled van a samsungokba. A super azt jelenti csak hogy a amoled kijelző és érintő képernyő egybe lett építve:[link]
A lényeg hogy a J5-ben szerintem nagyon jó minőségű amoled kijelző került, bár nem lehet állítani a fehéregyensúlyon, de egész élethű és természtes színei vannak, nem fárasztja a szemet. Jól lett belőve, aklibrálva a kijelző -
Tufako
tag
válasz
lexter00 #2105 üzenetére
Érintőpanelben nagyon ritka a Superamoled, de a TFT is.
Én amúgy úgy tudtam, hogy a J5 csak Amoled kijelzővel létezik. (TFT kijelző esetén eleve más a csatlakozás és a panel is általában, HTC-nél volt olyan telefon, ami ugyanazon típuson belül kétféle kijelzővel is forgalomba került.)
-
-
-
-
lufi7
aktív tag
válasz
lexter00 #2017 üzenetére
Az értesítést megoldottam a glance screennel.
Nem ez a bajom.
Például fizetek valahol kártyával akkor azonnal jön az sms.
Az sms hang megszólalásakor (forma-1) általában a pénztárosok kiugranak a helyükről úgy megijednek.
Nekem arra volna szükségem, hogy az egyik gombot fizikailag hozzá tudjam rendelni, hogy egyből elhallgattassam, mint ahogy hívásoknál a bekapcsoló gomb elnémítja a hangot.
A hangos értesítésre viszont szükségem van a teherautóban ill. munka közben.
A névjegy csoport kitűzésére valami? -
-
Zsoltinho24
tag
válasz
lexter00 #1862 üzenetére
Hàt!Nem tudom.Lehet ròla szò.Nekem vodàs a telòm.A legutolsò frissìtèst 2x is felraktam ès iszonyatosan merült a telom.vissza raktam az előzőt ès ezzel alig merül valamit.jelzett hogy van friss szoftver felraktam ès csak merült merült,ès ùgy is hogy csinàltam egy hard resetet recoveryből.2x is frissìtettem az ùjra mind a kètszer merült.Lehet hogy beragadt valami.de most nem.vissza raktam az előző szoftot ugyanazok az alkalmazàsok vannak fent ès mèg sem merül most.
-
-
gippazoid
őstag
-
-
Kiskakukk
csendes tag
válasz
lexter00 #1489 üzenetére
Lehet, hogy azért nem jelez, mert a viber üzenet érkezésekor a képernyőn megjelenik az üzenet és ezt úgy értelmezi, hogy el is olvastam? Kivártam már többször is, hogy a képernyő elsötétedjen, de nem jelenik meg a viber értesítési jel. Telefonhívást viszont szépen jelzi. Mit állítsak még be?
-
papsoka
aktív tag
válasz
lexter00 #1376 üzenetére
Ki zavarna? Anyukád, apukád, gyermeked, barátod ha bajban van? Ezek szerint nem repülőnek, hanem ébresztőnek kellene nevezni! Nekem állandóan minden bekapcsolva, két kártyás, éjféltől, ha nem nyúlok hozzá akkor 0%-ot esik reggel fél hétig. Repülővel ennél kevesebbet fogyaszt?
-
domojko
senior tag
-
troller
senior tag
válasz
lexter00 #1161 üzenetére
Szerintem úgy általában nem árt az okostelefonokat időnként újraindítani, mer szeret a csöpp kis agyuk megborulni. Én minden reggel miután leveszem a telóimat a töltőről nyomok egy restartot. És ez nem csak a droidnál old meg egy csomó kis megfoghatatlan problémát, múltkor tesóm hív, hogy a kisfia szifonja nem akar csatlakozni a frissen vett blútyúk hangszóróhoz nézzem már meg, "mer én értek az ilyesmihez". Megkérdeztem a kissrácot, hogy szokta-e kikapcsolni a szifont, mondta, hogy soha, jó, nyomtam rajta 1 restartot, utána simán kapcsolódott.
-
válasz
lexter00 #963 üzenetére
Ennél jobb memóriagazdálkodást és akkukímélést nehéz elképzelni, pláne, hogy régebbi tapasztalatokból már igen jól tudjuk, hogy a kényszerből kiadott utolsó frissítéseket mennyire össze szokták csapni a gyártók. Én kifejezetten meglepődtem, hogy mennyire rendben van a J5 rendszere. A középkategória aljára nem szoktak ennyire odafigyelni, de az szinte tuti, hogy ennyi plusz készülék mellett mint amit csak azóta kiadtak, nem hoznak össze egy még jobb szoftvert. Ilyenkor már inkább a vásárlás felé szokták terelni a népet és nem arra biztatni, hogy jó lesz ez még pár évig...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
lexter00 #945 üzenetére
Szerintem ennyit még kártyásan sem ér meg ahhoz viszonyítva, hogy 56 ezerért, már LTE két simes függetlent kapsz gyári garanciával. A 10 ezer Ft-ért cserébe szívsz azzl hogy a Telenor mennyivel később adja ki a frissítéseket, mint a függetlenekre kijönnek és le van tiltva, vagy bármikor letilthatják a VOIP hangszolgáltatást pl. skype, whatsapp, Viber, Messenger stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest