- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.megvàlok a j5 telomtòl.Multhèten szereztem be az ùj telomat.A5 2016 os modelt.Nagyon sokat vacilàltam hogy a j5 2016 os vàltozatàt vegyem e meg de vègül is az a5 mellett döntöttem.Nekem a j5 telòval egyetlen egy pròblèmàm volt hogy csak 8gb romja van.nekem az màr kevèsnek bizonyult.Jò telò a J5 2015 de a belső tàrhely miatt adtam el.Dicsèretes a Samutòl hogy megcsinàltàk rà a 6.0.1 romot.Üdv
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni.Tudtok nekem küldeni olyan oldalt ahonnan le tudnàm tölteni a cm12.1es romot ha van?Ezek a cm romok stabilak?
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Szerintetek lesz mèg valami a marshmallowbòl vagy inkàbb nem kapja meg?
-
Zsoltinho24
tag
Azèrt az a legutolsò voda frissìtès hagy maga utàn kivetni valòt!Nekem konkrètan szìvta az akksimat.Fel tettem töltőre, le veszem pàr pillanat múlva le is ment 99%ra ùgy hogy nem is nyùltam hozzà.Akksit ki vettem,vissza rakom 92%ra le ment.Akkor csontra felmelegedett a telòm.Most hogy vissza raktam az előző szoftvert azòta minden flottùl megy rajta.Nincs akksi gond ès nem melegszik.Szòval csak òvatosan azokkal a frissìtèsekkel.
-
Zsoltinho24
tag
Kivàncsi vagyok hogy az FN verziòsra kiadjàk-e a 6.0.1 es romot.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Van a j5re 4 fàjlos repartos rom?ha igen honnan tudnàm letölteni?a telòm J500FN
-
Zsoltinho24
tag
Csak utalàsok vannak rà.konkrèt időpontot vagy verziòs frissìtèsek listàzàsàt èn sem talàltam.csak remèlni lehet.elvileg frissìtik de amint mondtam,nekem a j5 telò elött SGS3 neom volt.Arra a telòra be lett igèrve a nyalòka ès nem kapta meg.Ràadàsul nekem olyan S3 neom volt ami 4.4.2 volt.de volt olyan telò belőle ami 4.4.4re frissült.enyèm mèg csak meg se kapta az utolsó Kitketet.A samu frissìtèsek terèn szàmomra egy nagy csalòdàs.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Egy olyan jelensègre lettem figyelmes most reggel,hogy tegnap este beàllìtottam az èbresztőmet reggel 7-re.Be tettem ultraenergiatakarèkosmòdba.reggel 6kòr kelltem ès a telò òràja kèsett 1-òràt.5òràt mutatott.tehàt aki ezt csinàlja azzal könnyen előfordulhat hogy elalszik reggel.ne tegyètek be ultraenergiatakarèkosmòdba ha kell az èbresztő.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Melyik a legjobb kamera app ami HDR-t is kèszìt?
-
Zsoltinho24
tag
válasz
lexter00 #1862 üzenetére
Hàt!Nem tudom.Lehet ròla szò.Nekem vodàs a telòm.A legutolsò frissìtèst 2x is felraktam ès iszonyatosan merült a telom.vissza raktam az előzőt ès ezzel alig merül valamit.jelzett hogy van friss szoftver felraktam ès csak merült merült,ès ùgy is hogy csinàltam egy hard resetet recoveryből.2x is frissìtettem az ùjra mind a kètszer merült.Lehet hogy beragadt valami.de most nem.vissza raktam az előző szoftot ugyanazok az alkalmazàsok vannak fent ès mèg sem merül most.
-
Zsoltinho24
tag
Nemrèg kaptam egy friss szoftvert ès az a tapasztalatom hogy nagyon merül az akksi ès mintha jobban melegedne a kamera alatti rèsz.
-
Zsoltinho24
tag
Kèszülőben a 6.0.1 😆
http://www.sammobile.com/2016/06/14/original-galaxy-j5-sm-j500f-getting-the-marshmallow-update-in-india/ -
Zsoltinho24
tag
Hello.Kollègàmnak van egy J5 telòja.Az a kèrdèse,hogy a beàlìtàsokon belül,a zàroltkèpernyő ès vèdelelem alatt,van egy olyan almenü hogy ezköz bisztonsàga ès azon belül neki be van kapcsolva hogy knox aktìv vèdelem de nem tudja ki-be kapcsolni mert szürkèn van.Halvànyan be van kapcsolva de nem tudja ki kapcsolni ez mièrt van?ès hogyan lehet àtvàltani?
-
Zsoltinho24
tag
Ha Odinnal vissza raknàm a legelső romot akkor ugra a knox.2èv garancia van rà.vagy ugrana a garancia alabbòl ha odinnal raknàm vissza a romot?
-
Zsoltinho24
tag
Setcpu-nàl is 800MHz a minimum.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Ti nem tapasztaltàtok a legutolsò voda frissìtès òta, hogy gyorsabban merülne a telo?megnèztem a cpu-z programmal ès ott azt ìrja 200MHz-1190MHz de alapbòl nem is megy le 200MHz ig hanem a minimum òrajel 800MHz.A cpu spy is minimumnak a 800MHz-t ìrja.
-
Zsoltinho24
tag
Sziasztok.Egy olyan kèrdèsem lenne hogy milyen programmal lehetne helyettesìteni az èrtesìtèsi ledet?hogy tudjam hogyha sms jött vagy volt egy nemfogadott hìvàsom.itt ìrta valaki hogy a flesh alerts 2 premium vàltozata is jò de nàlam a premium vàltozat sem müködik.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Jelenleg S3 neot hasznàlok de jövő hònapban vàltok.Nagyon szimpatikus ez a J5.A vodafone adott 50.000ft telefon vàsàrlàsi kedvezmènyt ès 2gb nettel 2èv hűsèggel 9000ftèrt nagyon megèri flottàn belül.A kèrdèsem az hogy a J5 OTG kèpes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Autós topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest