- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gada00
aktív tag
nekem is van ilyen, hogy nem hívható e telefonom., mindegy milyen a hálózat.
illetve ha telefonálok utána ledob a hálózatról, 15-20 másodpercre.
tegnap telefon újraindítás után lett csak hálózatom, akkor is csak fél percre, aztán nem volt egy percig, aztán megint lett....
de ilyen a kollégám telefonja is, csak az S2. -
lajbii
tag
Hát igen is meg nemis.
A többi LG / Sony stb márkáknál is ez van.
A haverom az LG - G3 asával is így járt pedig az nem alsó kategória.A frissítés csak rontotta a telót!
De például a sony Z1 frissítés is rontott a telónMondjuk mint írtam a J5 Dual telóm az alap szoftverrel nagyon bevált számomra és 1 pár direkt kihagyott apróság az ár pozicionálása miatt nekem nem hiányzik! Főleg az ár értéket nézve!
Több helyen már 45.e.ft-ért újonnan samsung garival hozzálehet jutni. ( én 60.e.ft-ért vettem még) -
ToniSoprano
addikt
Egyébként ezzel a mátrix fényméréssel azt a hibát is javítja, hogy ha pl erős fény felé fordítod a kamerát, pl. ég felé, vagy zárt térben az ablakfelé, akkor nagyon besötétül a kép. Annyit csinál mátrix , hogy nem csak a kamera középen lévő fény alapján állítja be az isot, zársebességet az egész képre, hanem a teljes kamera, még a szélek fényerősségét is figyelembe veszi és átlagol.
Jellemzően ez a mátrix típusú fénymérés az automatikus, szerintem azért rontották el itt a beállítást, hogy ne legyen túl jó a J5 kamerája, a prémium társakhoz képest. Vagy egyszerűen véletlenül.
-
rabtibus
tag
Köszi, igen ezt észrevettem, de a Lenovo A760-om mind a kettő tudta
Akár a hangerő gombot nyomtam meg az oldalán, akár kijelzővel lefelé fordítottam levette a hangerőt.
Azért is kerestem, mert kollégáim S4mini-je tudja ezt a funkciót.De köszönöm mindenkinek
Apropó : rendeltem egy ilyen tokot fekete színben, ha valakit esetleg érdekel mennyire méretpontos, akkor majd írok róla infókat
-
Anubis_9
addikt
Én meg január 9-én vettem egy J500FN-est, mivel sehol sem volt egyik nagy áruházban sem dual SIM-es J5. Most meg van és még olcsóbb is.
Egy dualosra lecserélés legjobb esetben 15.000-be kerülne nekem. Jó lenne, de ennyit nem ér meg, pláne ha egy 60.000-es telóról beszélünk...
-
anonym1s
őstag
Oke hogy te nem jatszol, en sem jatszom, de a gyerekek igen, plusz feykepeznek es videoznak.
Ha 3.5gb marad szabadon, akkor kb 4gb osszesen a rendszer es a programoknak szant adat particio, amibol a rendszer kb. 2gb, programoknak megint 2gb ami a frissitesek miatt folyamatosan fogy akkor is ha nem telepitunk uj programokat. Vagy az egesz tarhelyet (a 3.5gb szabad helyet is) fel lehet hasznalni programok teleitesere?A galaxy s2 telefonomnak is 2gb az adat particioja, es az utobbi idoben mar nem tudtam telepiteni ra semmit, hiaba volt meg szabad hely, mert a programoknak szant adat particio mar meg volt telve.
-
Nincs benne, legalábbis semmi sem érzékeli (pl. AIDA64) és ezért nem használható. Azt viszont nem tudom, hogy akkor a közelségérzékelő mellett mi az a másik érzékelő ami fizikailag látható az előlapon (két lyuk van és semelyik sem üres). De legalább direkt napfényben is remekül olvasható a kijelző tartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest