Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
MaxxDamage #2599 üzenetére
Szívesen. Amúgy az is az ideális, ha abban az eszközben formázod a kártyát, ahol a jövőben használni szeretnéd.
-
Anubis_9
addikt
válasz
MaxxDamage #2597 üzenetére
Teljesen nyugodtan formázhatod elsőre a telóban az SD-t.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Azt vettem észre, hogy amikor az egyes SD kártyáról futó alkalmazások automatikusan frissülnek, akkor utána átkerülnek a telefonmemóriába. Hogy létezik ez? Be lehet állítani valahol, hogy frissítés után is maradjanak ezek a kártyán? Csak néhány app van fenn,mégis 85-90%-ban tele van a készülék tárhelye. 6.0.1-es oprendszer fut a telón. Köszi!
-
Anubis_9
addikt
válasz
Viktor0610 #1709 üzenetére
Köszi! Kész is!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Feltettem a WPS Office appot. Gondoltam eltávolítom az Excelt és a Word-öt, de csak kikapcsolni tudom. Még nem nyomtam rá. A kikapcsolás által eltűnne a telóról? Vagy mi történne? Helyet akarok felszabadítani, ezért szedném le őket.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Be lehet állítani valahol, hogy a Galériában ne jelenjenek meg albumként az Igo képei? Pl. cloudy, day, clear, fog stb. Elég zavaró. Köszi.
-
Anubis_9
addikt
válasz
ToniSoprano #1185 üzenetére
Köszi! Ki fogom próbálni!
Nem is tudtam, hogy lehet Prof. módot meg egyéb mást váltani.
-
Anubis_9
addikt
Én olyan ritkán kapcsolom ki, hogy el is felejtem, mikor volt utoljára kinyomva.
Általában akkor szoktam, ha valami nem jó. Kb. 1-2 hetente.
Amúgy WP-ről jöttem én is (735), ott sem kellett igazából sosem újraindítani, csak kivételes esetben. -
Anubis_9
addikt
válasz
ToniSoprano #1044 üzenetére
Akkor ezen túl én se fogom ki- bekapcsolgatni a wifit/mobilnetet.
-
Anubis_9
addikt
válasz
Gonoszmanó #1032 üzenetére
Ettől én kiakadok minden egyes alkalommal...
-
Anubis_9
addikt
válasz
ToniSoprano #1012 üzenetére
Én is WP 8.1-ről váltottam, mert nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ráadásul a decemberre ígért 10-es frissítés ezidáig sem érkezett meg.
Én nem vagyok teljesen elégedett a J5 fényképező részével: túl lassan állít élességet és túl sok a beégett kültéri kép. Annak ellenére írom ezt, hogy van némi fotós tapasztalatom. A Lumia 735-ösöm sokkal sokkal szebb képeket produkált...
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Amint meg akarok nyitni egy XLS-t, vagy PPT-t, beugrik a Google áruház, hogy frissítsek Excelt, vagy Powerpointot. Egyszóval nem tudom megnyitni ezeket a fileokat. Ez a ftissítés ingyenes, vagy pénzes?
-
Anubis_9
addikt
Képeken az új Galaxy J7 és J5. Olvastátok?
-
Anubis_9
addikt
Megőrülök: milyen nyomógomb-kombóval lehet képernyőmentést csinálni? Semmi sem működik, amit neten irkálnak rá.
Köszi!
-
-
Anubis_9
addikt
Én meg január 9-én vettem egy J500FN-est, mivel sehol sem volt egyik nagy áruházban sem dual SIM-es J5. Most meg van és még olcsóbb is.
Egy dualosra lecserélés legjobb esetben 15.000-be kerülne nekem. Jó lenne, de ennyit nem ér meg, pláne ha egy 60.000-es telóról beszélünk...
-
Anubis_9
addikt
Tévedtem... Van hivatalos dual SIM-es J5 oldal. Ez a single SIM-es. Mindkettőre ír LTE-t.Hálózat: 4G FDD LTE B1(2100), B3(1800), B5(850), B7(2600), B8(900), B20(800). NFC viszont valóban nincs a DUAL-osban.
Na most akkor mi van? -
Anubis_9
addikt
Érdekes, két nagy áruház leírásában is azt írják, LTE-s. Ez elég fontos lenne nekem. Jó, tudom, nem mlrvadó, mit írnak a boltok a specifikációhoz. Az NFC mondjuk nem érdekel engem sem.
Amúgy hivatalos Samsung oldalon sehol sem tesznek említést a dual SIM-es J5-ről... -
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Használt valaki itt dual SIM-es J5-öt? Meg van elégedve vele? Gyengébb bármiben (hardveresen), mint az 1 SIM-es J5?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Nem tudom,nálatok hogy van,de nálam a kültéren készített fotók közel 100%a be van égve és fakó. Akár süt a nap, akár borús az idő. Minden beállítás alapértelmezett. Elég bosszantó.
-
-
Anubis_9
addikt
Pörög a topic.
Elég rövid az adatkábele. Van egy itthon nekem, amivel tökéletesen töltődött az előző Lumi 735-ösöm, de ez kb 6-7 óra alatt lett volna ezzel feltöltve.
Tud valaki olyan adatkábelt ajánlani, amivel tökéletes? Mondjuk innen.Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Szerintem maradok a J5-nél. Erre várható lesz a 6-os Android szerintetek?
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok! Hátha itt gyorsabban választ kapok erre!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest