- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Hát gyerekek, elmentem a sráchoz patyolat állapotú fehér j5 lett volna 45-ért, minden tetszett, frankó kis masina, de azért álljon már meg a világ. Mindenre jó csak telefonálásra nem, konkrétan két ember beszélt csak a közelemben, de nem hallottam mit mondanak mikor fehívtak. Mikor csendesebb helyre mentem, akkor már jó volt picit, de ez nagyon gyenge, egy forgalmasabb helyen szart se hallanék belőle. Lehet egyedi probléma volt, de így nem mertem megvenni. A hangerő is csutkán volt pedig. Azt hiszem Galaxy A3 marad, inkább kiadok érte többet.
-
morge
tag
Most olvasom vissza, hogy neked a hátlapi hangszóró recsegett. Nekem az előlapi, amikor picit hangosabban beszélnek bele, akkor sercen meg. Ilyen probléma nem volt vele? -
A tescoba szó nélkül kicserélték, vagy átvizsgálták? Mert nem mindig hallani, de félek hogy később megadja magát teljesen. -
morge
tag
Csak beugrottam én is a tesóékhoz. Volt még bőven. Köszi hogy jelezted, másképp még most se lenne telefonom. 1 hónapja böngészem a sok tetű webáruházakat. Itt végre tényleg 2 év Samsung garancia van. Ezt sehol nem láttam eddig. Bár a tescoba is azt mondták, hogy csak egy év van rajta, de nem hittem a tudatlanoknak, felhívtam a Samsungot, és megnyugtattak, 2 az az 1. Végre 1 hónap keresgélés után megérkezett. Hálás köszönetem még egyszer.
-
domojko
senior tag
Én is csak egy óriásplakátról értesültem erről az árról. A plakát szerint a hipermarketekben érvényes az akció dec-1 és dec15 között. Ma még sanszos h el tudod csípni ennyiért a Tescoban. A műszakis figurával ellenőriztesd le h melyik verzió. De szerintem csak az fn-t forgalmazzák. Én a Koppány utcaiba mentem be. Ott is csak egy arany színű volt kirakva de benn a raktárban volt még. Legutóbb mikor érdeklődtem az arena-ban is volt bőven még készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MotoGP & WSBK
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest