- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz
papsoka #2704 üzenetére
A custom romokban nem található meg sok olyan program amit a gyári romokba raknak de nem is használjuk őket. Custom rom telepítése után NAGYOBB tárhely marad, most például 4,5 giga szabad területem van. Gyorsabb a bootolás, gyorsabb elérések. Én is megvoltam elégedve az 5.1 es rendszerrel de kíváncsi voltam a 6.1 es rendszere, de igazából csalódás volt. Most hogy custom rom van fent nem bántam meg hogy felraktam.
-
MrCsiT
addikt
válasz
papsoka #2163 üzenetére
Köszi, ezt én is láttam, nem véletlen, hogy visszakérdeztem a fórumtársnál, de akkor,
+1 kérdés: magyar régiós vajon a telefonja?
,,más: Ti milyen töltőt kaptatok az eszközhöz? ..csak mert, ami nálam volt a dobozban, az egy 1.0A-s töltő (ETA0U83EWE), és az eszköz szerint, 4óra + a töltési idő 25%-ról. Ezt azért sokallom kicsit.
-
Tufako
tag
válasz
papsoka #2034 üzenetére
Néha már úgy érzem, nem ugyanarról a programról beszélünk.
Nálam lengetésre nem reagál, de nincs is akcelerométerre vonatkozó menüpont a beállításokban. Mondom, tökéletesen működik, ha például az asztalon fekszik nyugalmi állapotban, és elhúzom felette pár centire a kezemet, akkor megjelenik az óra két percre. (Meg amikor kiveszem a zsebemből megnézni az időt, értesítéseket.)
Na, pontosítsunk. Nálam a Glance Plus 1.4.6 verziója fut. (Galaxy J5-ön.
)
-
Tufako
tag
válasz
papsoka #2030 üzenetére
Gyakorlatilag alap beállításokat használok, kivéve persze az óra típusát, színét, figyelmeztetéseket, ilyesmi. A sensor events menüpontban a "wave ower proximity" van kiválasztva. (ha nem tévedek, ilyenkor a közelségérzékelőt használja, ha elsötétült, akkor is visszajön, ha a kezemet elhúzom a cenzor felett, vagy amikor kiveszem a telefont a zsebemből)
A Times of wave over censor a minimumra van állítva, a Screen timeout meg a maximumra (ilyenkor 120 másodpercig látható az óra).A teljes verzió esetében beállítható többek között az is, hogy mindig látható legyen, persze, ennek csak az amoled kijelző esetében van létjogosultsága.
-
-
Syl
nagyúr
válasz
papsoka #1383 üzenetére
>Téged senki nem kérdezett, mégis belekotyogtál!
Szép ferdítés! Te kotyogtál bele a mi beszélgetésünkbe: 1363-1372
> Még kell néhány év fórumozás hogy megtanuld: ha nem kérdeznek, és okosat nem tudsz mondani, akkor bölcsebb ha hallgatsz!
Gondolom ezt is magadra érted
Persze értem én. A legjobb védekezés a támadás.
És rögtön odaírjuk, hogy "a téma részemről lezárva". Ettől még nem lesz igazad -
troller
senior tag
válasz
papsoka #1385 üzenetére
Eredetileg tényleg arra van, hogy a repülőgép rendszereit ne zavarja be a telefonok rádiózása, viszont egyéb okokból bekapcsolva lehessen hagyni őket. Csak a legtöbben nem (csak) erre használják.
Tök vicces volt, mikor az akkor kb. 6-7 éves lányom először látta, hogy a SE K550-em bekapcsoláskor rákérdez, hogy normál vagy repülő módban akarjuk-e indítani a telefont és benne komolyan felmerült, hogy akkor ezzel még repülni is lehet valahogy... -
ToniSoprano
addikt
válasz
papsoka #1383 üzenetére
Én is értem mire gondolt, mondjuk a stílus tényleg nem szerencsés.
Szerintem is legjobb éjszakára repülő üzemmódba tenni, mert így tényleg nem merül a telóm max 1%-on belül. Ha nincs repülő üzemmódban a két mobiljel, vagy a wifi jel vétele, és a 6-7 program folyamatos szinkronizálása (whatsapp, skype, gmail, messenger és társai) 6-9%kb megeszik egy éjszaka. Lehet időnkétn úgy látszik a %-on, látszólag ugyanazon a %-on áll reggel az akku (de ez inkább % beakadást jelent), de valójában gyorsabban merül egy szintre ahogy használod.
-
Syl
nagyúr
válasz
papsoka #1380 üzenetére
>Csak azért hogy eggyel több hozzászólásod legyen, kár volt!
El vagy te nagyon tévedve
14 éve vagyok tag a PH-n, és nagy ívben lesz*rom a hsz-ek számát!
>Senkibe nem kötöttem bele
Pedig nagyon úgy tűnik. ToniSoprano-val beszélgettünk a futó programokról és a telefon használatának módjáról, és te beböfögted, hogy mi értelme van a repülő üzemmódnak...
-
-
papsoka
aktív tag
válasz
papsoka #1224 üzenetére
Tisztítás után 52% lett!
Még annyit hozzátennék hogy nem autómatikus a fényerő állítás, de van egy utcai mód ami pótolja többé-kevésbé.
Még az akksihasználathoz annyit hozzátennék, hogy ha töltöm általában éjfél-egy óra körül veszem le a töltőről (akkor ébredek a tv nézésből) reggel 7-ig az S5 3-4%-ot esett, a J5 100%-on marad! -
ToniSoprano
addikt
válasz
papsoka #1137 üzenetére
Igen, nem esetleg dual simes telód van? ert akkor külön mutatja a két simet, vagy esetleg érdemes időszakot megadni.
Torik: én nem használom ezt, de tuti nem normális, szerintem vidd vissza telót, és nézd meg a másikon is így csinálja-e. Valami program is csinálhat ilyesmit azért a háttérben, ami nem kell feltétlen töröld le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged