- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Ha recoveryre gondolsz, az megy. Próbáltam FR-et, lefut ugyan, de dobálja közben a millió hibaüzenetet. Annyi változás lett tőle, hogy addig folyamatosan újraindult pár mp után, most meg lefut a Samsung animáció, utána jön a Samsung felirat és ott beragad, nem történik semmi.
-
pixelshader
tag
App to sd csak félmegoldás.
4-5 app van fent és így már nincs is hely telepíteni.
Régebben jó volt a samsung. De a következő telefonom nem samsung lesz.
Ezt is csak azért vettem mert az előző betört. Aztán gyorsan vettem valamit.
Samsung j5, böngészőnek meg fb-nek elég lesz.
De azért ez a tárhely dolog már idegesítő.
Pedig root uninstallerrel letöröltem róla mindent.Szóval melyik romot rakjam fel, újabb vagy régebbi legyen?
7-esben elvileg van valami sd kártyás dolog. -
Sanyamaci73
tag
Próbáltam más J500F telón is az sd kártya belső memóriának particionálását és először nem ment, de az alábbi fele-fele tár megosztással már megcsinálta.
adb shell
sm list-disks
sm partititon disk:179,64 mixed 50A parancs lefutása után már újraindítás nélkül a tárhely tulajdonságaiban az eszközmemória alatt lett egy ehhez tartozó sd kártya, majd az altt volt látható a külső sd.
-
_DiEGO_
őstag
-
Sanyamaci73
tag
Nem tudom mi lehet a tiéddel a gond.
Javaslom próbáld meg a linkelt NOTE8 portolt nougat romját a J500 szériára. (SM-J500FN, SM-J500F, SM-J500H, SM-J500M, SM-J500G, SM-J500Y)
TWRP alól felmegy részletes telepítési beállításokkal, előtte full wipe kell.Ott nem kell vesződni se az adb-vel és kártyát sem kell darabolni.
-
bigdady
nagyúr
apptosd-vel oldottam meg egyelőre igy hagytam, nem akartam még jobban elrontani még 6-os ráhúzásal, még elszáll amiket beállítottam
, most 1,3 gb szabad. A valami zip nem tudom mi.
Csináltam egy twrp komplett mentést hogy ez bármikor reprodukálható legyen. Reprodukálható? -
Mézga
újonc
Kies nem látja, usb nem csatlakozik. Samsung usb driver fent van, hiba előtt működött szinkronizálás stb...
Oem feloldást csak egyszer piszkáltam mikor kikapcsoltam. Odin látja csak az androidot nem tudom, hogy honnan töltsem le. Előző hozzászóló link https://youtu.be/VdAhu45UPsU jól bemutatja a folyamatot, de a letöltési oldalon ehhez SM-J500H Hungary (XEH) régiókóddal nem találok romot. J500F és FN-hez van.
Lehet más régió is? -
Sanyamaci73
tag
Feltetettem a mappába az Always On Display-t, ami a Samsung S7-ből került kimentésre, még nem 100%-os.
Telepíteni kell először az AOD plugin apk-t, majd az AOD service apk-t és utána be lehet állítani a beállítások/zárolt képernyő és védelem alatt. (Layouts fülön jobb oldalt felül Advanced features...)https://mega.nz/#F!MMYWXYSA!Piw0L4Go2i5HWw6LmDHRWA
-
-
Mondtam asszonynak, hogy dobja ki és vegyen egy legalább 32GB-os telefont és abba rakjon memória kártyát. Bár javasoltam neki full gyári vissza állítást is. (ez esélytelen, mert akkor veszik minden ami fontos neki)
storage/emulated az elvileg memória kártya hely, így ami ilyen jelöléssel van, az mind a memória kártyán található.
MD
L -
Win-T
őstag
No ilyent láttam én is. Ránézésre csak ez sérült a telefonon, akkor jól gondolom, hogy elég volna ezt kicserélni ha megoldható? Azért nem mindegy, hogy 25k-ba vagy 3-ba kerülne a javíttatás.
A témában tapasztaltabb ismerősöm azt állítja, hogy össze van ragasztva a kijelzővel és csak melegítéssel lehet szétválasztani. De azután nem biztos, hogy olyan lesz mint régen. -
angelius
aktív tag
Ha romot cserélnék akkor is fent áll a veszélye a CUSTOM BINARY BLOCKED-nek? Mert kinéztem egy romot a ResurrectionRemix-et. Ez szimpi rom.
-
vupszi
újonc
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy van egy Samsung Galaxy j5-öm (nem a 2016-os) felfrissitette magát andorid 6-ra, de belassítja a telefont.
A kérdésem az, hogy van-e arra megoldás hogy vissza kerüljön rá az android 5-ös verziója, mert azzal hasított a telefon és nem lassúlt be...
köszönöm... -
-
-
lajbii
tag
Üdv mindenkinek. A segítségetetk kérném.
Samsung J500FN gyárifüggetlen magyar 1 kártyás telóm van6.01. -ről szerettem volna vissza tenni 5.1.1 -re mert nekem jobb volt az 5.1.1
Ezt a hivatalos gyári független firmvare -t töltöttem le : [link]
Igy csináltam mindent azaz ezt csináltam ahogy ezen a youTube videón látható: [link]
Végig is ment az odinnal ahogy látható az videón
De ezekután sajna csak a samsung logoig jut el
Valaki esetleg tudna megoldástban segíteni?
-
lajbii
tag
Hát sajnos van valami gondja.
Amit az előbb mellékelt samsung linkről letöltöttem az nem 4 fájlos!
1 fájl van benne csak.
Mindent a leírásuk szerint csináltam:Flashing guide:
1. Download and extract a zip file containing your desired firmware.
2. Open Odin Tool.
3. Boot your device in the "Download Mode":
Press Volume Down, Power and Home buttons at same time for 5-8 seconds until download mode is active.4. Connect your device to PC via the USB cable while in download mode.
5. Next, check the "Auto Reboot" and "F. Reset Time" options in Odin Tool.
6. Hit the AP/PDA button then browse and select a tar.md5 file from the extracted folder.
7. Finally press the start button to begin flashing the firmware update on your device.De csak a samsung logo-ig jut el és semmi más
Amit itt irtok 4 fájlos az hol van ?
Valaki tudna segíteni mert most kuka a telóm sajna -
lajbii
tag
Köszi,
remélem jó lessz.
Még annyit kérdeznék hogy a leírás szerint :
- Telót download módban indít
- PC-n Odin indít
- Telót csatlakoztasd a PC-hez (sikeres csatlakozáskor Odinban az "ID: COM" alatti téglalap rész kék lesz)
- Tallózd be a BL, AP, CP, CSC fájlokat
- Odinban az Options lapfülön ez a három legyen kipipálva!!: "Auto Reboot", "Re-Partition", "F. Reset Time"
- Most a Pit lapfülön tallózd be a Pit fájlt
- Katt a start gombra ( 8-9 perc míg telepít, ha kész és sikeres, Odinban zöldel fogja jelezni)Ezután ha zölden jelez az odin mi a teendőm?
Lehúzom a telót USB-ről és bekapcsolom simán?
Vagy valimit még kell utána tenni? Erről nem találtam semmi leírást.
Bocsi hogy láma vagyok ehez de eggyszer lekell kezdeni és nem szeretnék téglát a telómból.
Előre is köszi a válaszod. -
Apucy01
őstag
ok értem
de mint irtam megcsináltam.
De honnan kellet volna tudnom pl hogy létezik ilyen hogy samfirm és le van irva minden .
Én is tudok neked olyan oldal nevet adni amiről nem is tudod hogy létezik én majdnem minden nap használom
DE ha nem olvastam volna utána hogyn tudtam volna megcsinálni a Smart Switch el? -
troller
senior tag
Értem. Én agyfaszt kapok a rootolatlan androidtól, pláne amennyit elkúrtak benne a számomra tökéletes 2.3 óta, lassan használhatnék ájfont is már alig van különbség, átvettek jóformán minden baromságot almáéktól.
Pl. lányom rootolatlan J5 2016-jára tettem fel ebook-ot, memóriakártyára, Coolreader nem látja, mer a külső progik nem használhatják az SD-t, rakhattam belső memóriába. Én ezt megoldottam a saját J5-ömön root+sdfix-el. Mondhatod hogy nem nagy dolog, de engem igenis bosszant, hogy ilyen idióta irányba vitték el a droidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest