- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Tudom hogy letezik cp dual csak nem hivatalos forgalomban.
Most itt csak dicserni lehet a telefont?Also kozep kategorias. Az S2 meg csucs volt anno es 5 ev alatt sem kerultek be ficsorok az alsobb kategorias telokba ami rohejes tekintve hogy ezek csak aprosagok a technikai ujitasokhoz kepest.
Ok ne legyen 5ghz-es wifi ebben a teloban. Nem is varom el. De kihagyni 3 db ledet a gombokrol meg 6 evvel kesobb is az nevetseges.Na jo majd ha a topicgazdanak nem tetszem kitilt vagy csinal amit akar.
Nem zavar.Addig meg irok ide.
-
gippazoid
őstag
-
gippazoid
őstag
Amoled modokat itt nem lehet allitani? S2-n van 4 uzemmod. Ezen nem talaltam. Fakobbak a szinek.
Miota lattam a OnePlus X-et amoleddel sejtrn hogy letezik gyengebb minosegu amoled is...
Anyukam tft kijekzos galaxy core prime-ja sem sokkal csunyabb. Sot az a telo jobban tetszik mivel kisebb a kijekzo. Csak nem dual sim.
-
gippazoid
őstag
válasz
ToniSoprano #1698 üzenetére
Az meg állandóan reklámokkal csesztet.
Megvenném örömmel de nem szándékozom a gmail fiókhoz még banki adatokat is csatolni.
Van más megoldás a vásárlásra? -
gippazoid
őstag
Megkapta ma az üvegfóliát és a szilikon tokot. Végre merem használni.
Kicsit melegedett amikor 18 app frissült. Nem gondoltam hogy ilyesmitől melegszik ez a SoC.
A kamera nagyon lassú (fókusz, beltér). Lehet azzal valamit csinálni?
Professzionális módban tűrhető mert nem fehéredik ki még ellenfényben sem a háttér. -
gippazoid
őstag
Nálam a műsor:
A hét 5 napján:
8:00-17:00 egyik SIM-en nincs térerő (tehát sokat megy az adó-vevő mivel folyton keres, mindezt ráadásul egyelőre 4G/3G automata módon próbálom, később majd visszadobom 2G-re mert úgy sincs mobilnetem)
Párhuzamosan ezzel megy a WiFi, amin Viber-ezek és a Viber ugye sokszor felébreszti a telót alvásból plusz a kijelző is megy.A többi időszakban jó térerő 2 SIM-en és WiFi legfeljebb éjszakára kikapcs.
Néha esténként egy kis YouTube video nézés (fél óra).
-
gippazoid
őstag
válasz
Atomcsirke #1678 üzenetére
Tegnaptól az edigital-nál 47990 Ft a teló, amíg még van.
Az én lakhelyemen már elfogyott. De nem is akartam ott megvenni.
Bementem a Media-ba, ahol mától minden Samsung telóra 12% kedvezmény van.
Megmutattam nekik hogy a konkurenciánál ez a teló jelenleg milyen olcsó (20%-os kedvezmény).
Az eladó srác bement az osztályvezetőhöz, majd kijött és kiszámlázta nekem az edigital-os áron.NFC nincs az akkuban! Nem tudom, ha lenne, kezelné-e...
Belaktam a telót és pár száz MB fogyott a storage-ból úgy hogy még semmit sem próbáltam meg átpakolni SD-re (nem tudom mit lehet és mit nem, de jelenelg tök mindegy).
Az akkura kíváncsi leszek.
-
gippazoid
őstag
Másik téma:
ma volt a kezemben egy J5. J500FN a Telenortól. Az NFC az akkuban van. Létezik hogy képes a Samsung gyártani 2 fajta akkut azért hogy a dual-ból kimaradhasson az NFC?
Ha lecserélem az akkut egy dual-ban akkor lesz NFC? -
gippazoid
őstag
Most kaptam egy reklám mailt a Media-tól.
J510 dual 89900,- Ft.Szóval J5 2016.
Nem tudom a specifikációkat mert webshopon még nincs.
2 GB RAM.
13 MP/5 MP kamera.
3 szín (3 cikkszám)
4 magos proci.
5.2" kijelző 720phttp://hir.mediamarkt.hu/flyer_2016/MM_fly3r_k3l3t_0525-0605/#p=10
-
gippazoid
őstag
válasz
ToniSoprano #1660 üzenetére
Ebben mi a buherálás?
A flex fólia egyik vége megy a SIM2 olvasóba az olvasó és a micro SIM közé.
A többi része meg el kellene hogy férjen az akku és az akkufedél között.
Elvileg S3, S4, S5 esetében elfér.
Kérdésem annyi, hogy J5 esetén van-e annyi hely az akku és a hátlap között hogy elférjen egy SIM és ha igen, akkor a SIM mozog benne (azaz több hely is van mint egy SIM vastagság) vagy csak passzosan meg fel a hátlap, esetleg fel sem megy a hátlap?Tehát ha valaki, akinek van J5 készüléke, megteszi nekem azt, hogy kiveszi a SIM-et, és ráteszi az akkura majd megpróbálja feltenni a hátlapot és megírja nekem, mit tapasztal, már meg is köszöntem a fáradozását.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudja nézni vagy mondani hogy a linkelt SIM adapter befér-e az akkufedél és az akku közé?
Teszt módszer: kipróbálni hogy 1 SIM befér-e és ha igen akkor még van-e hely (mondjuk csúszkál a SIM a fedél alatt) vagy már a SIM kártya maga is passzos és meg se moccan?Ha meg sem moccan, akkor nagy eséllyel ez a cucc már nem fog elférni mert nyilván vastagabb egy SIM kártya SIM olvasóval mint magában.
Ha meg SIM kártyával a fedelet sem lehet már feltenni akkor megint egyértelmű a dolog.
http://www.ebay.co.uk/itm/Dual-Micro-SIM-Card-Adapter-SIM-Converter-for-Samsung-Galaxy-S3-S4-S5-Note-2-3-/262142751826?hash=item3d08ecf452:g:6XUAAOSw9mFWIGU9
Nincs ilyen készülékem és ha nem fér el, akkor át kell gondolnom hogy legyen-e.
Tudom hogy van dual verzió, azt vennék, de nekem meg 3 SIM van és a harmadik mini (normál méretű) és nem áll módomban levágni.
Pont jól jönne ki ha a 2. SIM-et ki-bekapcsolással tudnám váltani egy hang előfizetéses micro SIM és egy data előfizetéses normál SIM között.Köszönöm.
-
gippazoid
őstag
Szeritnem a megoldás ott van screenshot-on:
Ébren maradás: 47 perc...
"Messenger, fb light, viber"
A Viber és a WhatsApp az, ami a legtöbbször felébreszti a telót. Plus a Google hülyeségeiből is van ilyen. A Facebook-ot nem tudom de feltételezem, az sem jobb a többinél.Miért ilyen össze-vissza jelentkezik?
Szerintem azért, mert ha Viber-ezel legalább egyszer egy ki-bekapcs után, akkor fut a program továbbra is a háttérben, míg ha nem indítod el egyszer sem, akkor nem. Utóbbi esetben nem is ébreszti fel a telefont rendszeresen. Ugyan ez érvényes a többi ilyen közösségi progira is.Huawei P8 lite nekem szólt, hogy a WhatsApp zabál a háttérben, állítsam le, az S2-n meg ott van a WakeLock Detector és nagyon szépen látszik, hogy a Viber 200 alkalommal felébresztette a telót és olyankor szépen merül is.
Álltsd le ezeket a sz*rokat ha nem kellenek (App menedzserben) és csodát fogsz látni.
Egy factory reset után is megnézheted, mi történik, ha 2 napig nem teszel fel semmi ilyen progit.
Ha gyári állapotában is vacakol, akkor meg irány a szervíz, akkuval, töltővel és root-olatlan telefonnal! -
gippazoid
őstag
válasz
Tomasz72 #513 üzenetére
NE root-old meg a telót!
Évek óta előírás a Samsung-nál a készülék root-olás ellenőrzése javítás előtt. A root-olás illegális szoftveres beavatkozás indokával azonnali jótállás megvonást eredményez. Hívd fel a Samsung ingyenes ügyfélszolgálatát és kérdezd csak meg... 06-80-SAMSUNG
Lehet persze érvelni mindenfélével, láttam már ilyet én is, a gyártói szervizet nem érdekelte a magyarázat, hogy a jótállás csak a hardverre van. Aki ilyen indokkal azt mondja, hogy lehet root-olni, az majd állja a készülék árát, amikor kapsz egy szép jegyzőkönyvet a jótállás megvonásáról?
-
gippazoid
őstag
Én is kiszemeltem a J5-öt és a 8 GB tárhely volt a legnagyobb problémája (mert nem lehet áthelyezni az appokat a memóriakártyára). Jól mondod, 50-60 között jó teló, de 70e Ft-ért már nem annyira, most meg annyiért kapható. Nekem is volt a kezemben dual J5, majdnem megvettem a P8 lite visszaadása után de 4,4 GB volt az összes szabad tárhely első bekapcsolás után ez meg attól tartok, kevés lesz.
Árban pont annyi lett volna mint a P8 lite, csak ugye a J5 dual nem EU modell tehát semmi gyári garancia nincs rá.Én már hónapok óta vadászom egy normális dual telóra, ismerem és figyelem egy csomó készülék árát.
Valaki látott már 16 GB-os J5-öt? 1-2 helyen hivatkoznak rá (pl. gsmarena) de szerintem sehol sem kapható.
-
gippazoid
őstag
Van NFC. Tudod mire használja a nőnemű gazdája? Semmire.
Snapdragon 400 vs. 410: ebből Te mit veszel észre? És abból egy nő mit vesz észre?
Pontosan. Semmit.
De jobban meg van csinálva a teló, hidd el. Csak azért mert az egy csúcsmodell. Ez meg nem.
Ha nem 73e lett volna a dual sim-es változata az e-magnál akkor megvettem volna.Én megtapasztaltam azt, amiről írok: S2-ről váltottam Huawei P8 lite-ra. Egyszerűen okostelefonabb okostelefon az S2. A P8 lite azóta már ismét a bolt tulajdona... Hiába jobbak a technikai specifikációi, ha minden érintésnél fapados érzetet kelt egy 5 éves csúcsmodell után is, (pl ha a beszédhangja egy bödönből szól), akkor nekem az nem jön be.
Ezért mertem javasolni a Neo-t. Ugyan annyiba kerül még most is, ellenben a J5 most mindenütt 69990 ami egyszerűen pofátlanul sok egy ilyen bőven középszerű telóért.
Azt is elárulom, hogy nagyon sok Samsung teló árazódott fel egy bizonyos napon az egész országban, és egészen pontosan 10e Ft-tal. Minden boltban egyszerre, max fél napos eltéréssel.S4, A5 és később a J5 is. Már csak ezért sem ajánlom jelenleg a J5-öt, mert ha hetekig eladó volt 59e Ft-ért, akkor hülyén érezném magam, ha most adnék érte 69e Ft-ot mert az most valakinek a tiszta extra profitja lenne.
Annyi történt, hogy a karácsonyi őrületben kifosztották a webshopokat dec. 20 előttre, a boltok árat emeltek és ennek ellenére még a drágább készülékek egy részét is elvitték. Utána meg mindent ami maradt. Nem csak a mobilokat. Na ennyit a karácsonyi akciós árakról is.
-
gippazoid
őstag
Csak úgy megemlítem, hogy Galaxy S3 Neo-t láttam a Metro-ban 58e Ft-ért. MediaMarkt webshop--ban 59e Ft.
Az egy csúcsmodell felfrissítése a J5 meg hát nem annak készült. 16 GB storage, 4,8"-as AMOLED HD kijelző. Van egy a családban 10 hónapja, néha a kamera app meghülyül és ki-be kell kapcsolni (amúgy ezen alkalmakon kívül SOHA nincs kikapcsolva).S3 Neo-n nyilván sosem lesz 5.0-s vagy 5.1-es Android de jó fotókat csinál és egy lányt nem biztos, hogy az Android verzió érdekel.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
A Dual SIM-es verziót nézegettem.
Valahogy meg lehet oldani a progik mozgatását SD kártyára? Vagy marad az a 8 GB (ami egybként a dual telón 4,4 GB volt új állapotában első bekapcsolás után)?Galaxy S2-ről váltanék, de lehet ez is csalódás lenne mint ahogy a Huawei P8 lite volt?
Jó lenne ha legalább olyan fotókat csinálna, mint az öreg S2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged