- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Tomasz72 #2158 üzenetére
Sajnos le kell mondanom róla. Az általad ajánlott oldalról megpróbáltam leszedni a legújabbat és pár régebbi változatot is. Sajnos mindegyiknél trójait jelzett a vírusírtó. Ezért inkább nem erőltettem a telepítést. Más oldalon is próbáltam de ott meg letölteni engedi az apk fájlt de telepíteni már nem akarja. Ezért már keresgélek más billentyűzetek közt. Valamelyik talán megtetszik. De azért köszi!
-
kovacss72
aktív tag
válasz
Tomasz72 #2108 üzenetére
Őszintén szólva nincs és nem is lesz olyan akció, hogy én 8 GB belső tárhelyű telefont bevállaljak, akinek ilyen van az tudja miről beszélek. Ezért vettem 2016 -ost.
S2 -esemet is nemrég adtam el, mert hiába volt 2011 -ben az év telefonja, a mai 'giga' méretű alkalmazások miatt élvezhetetlenül belassult. Ezen számottevően még a CM13 sem segített. -
Tufako
tag
válasz
Tomasz72 #1981 üzenetére
Nem igazán lehet nem jól összerakni, az SD kártya olvasó a panelbe van integrálva, nincs oldható csatlakozó. Vagy a forrasztásnál, vagy az SD kártyát érzékelő érintkezőknél lehet a hiba, megnézném kisebb kártyával is, de szerintem azokat sem fogja olvasni. Ilyen esetekben néha - nagyon ritkán - a hard reset szokott segíteni. (ADATMENTÉS!)
-
-
törölt tag
válasz
Tomasz72 #1907 üzenetére
Érdekes.Rámásoltam egy mp3-at,hogy kipróbáljam.Direkt átneveztem Ákos.mp3-nak,hogy legyen benne ékezetes betű.Ettől függetlenül megjelent a listában(!!!!),de nem Ákos.mp3-ként,hanem az mp3 file médiacím-nél lévő eredeti címével(itt Star Wars Episode 1).Namármost megnéztem azt a file-t,amit eredetileg hiába másoltunk rá,nem működött,és van a médiacímében ékezetes karakter,míg az említett csengőhangos app átnevezte a médiacímet,hogy ne legyen benne ékezet.
Nem tudom érthető-e.A lényeg,hogy a file tulajdonságainál a médiacímben ne legyen ékezet. -
ToniSoprano
addikt
válasz
Tomasz72 #1726 üzenetére
A J5-ből két méret van egy Kínában használatos J5008-as típus ami kicsit nagyobb, mint a J500F.
J5008 mérete 142 x 73 x 8.5,
J500-as széria mérete:142.1 x 71.8 x 7.9 mmÉredekes Lumia 640-re ez volt az egyik legjobb tok, tökéletesen passzolt. Be tudod tenni a pontos linket ahonnan rendelted? Fontos lenne a gyors választ, mert még vissza tudom mondani a rendelést.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tomasz72 #1120 üzenetére
Több ponton csalódtam az LG-hez képest, és miben egyébként?
Igaz más a rendszer, alatt lett tesztelve az A5 és a J5 a videón. De az S6-hoz képest sincs mit szégyenkeznie a J5-nek sebességben, hála annak, hogy nincs QHD kijelző benne és ez még az üzemidőre is jó hatással van: [link]Én elszőör A5-öt akartam venni, csak nincs belőle dual sim +SD változat és hiába a fém keret és szép kialakítás, kollégámnál a csillogó a5-jén a műanyag hangerőgombok, és a kamerarész foltosan feketére kopott, erre oda kéne figyelmi azért a Samunak, gondolom itt is ez a helyzet.
Egyébként a drodinál mindig fennáll, hogy a frissítéssel rosszabb lesz, de az 5-össel, pozitív tapasztalatok voltak pl. kollégámnál az A5-nél sokat javított a frissítés. A 6.0 inkább ráncfelvarrás és tényleg csak az optimalizációra feküdtek rá. A frissítéseket először az S szériákat küldik ki, utána jönnek a A szériák, utána valamikor jöhet a J, ez az üzleti politika ami valamennyire logikus.
-
törölt tag
válasz
Tomasz72 #844 üzenetére
Nekem is Telenor-os és probléma nélkül jönnek az üzenetek jelzéssel, a Viber is, a NoLed alatt is szépen.
A készülék kb. 2 hónapos, még nem volt sw frissités.
.
Viszont ahogy már az előzőekben is írtam, nálam az intelligencs kezelő eleinte belenyúlkált az appokba elsősorban a Waze-t tette mindig tönkre, azóta nem használom és minden ok. -
Gonoszmanó
csendes újonc
-
Gonoszmanó
csendes újonc
válasz
Tomasz72 #799 üzenetére
A kijelzőt mindig lezárom ha befejeztem a telefon használatát. Hogy érted a kijelző lezárást? Manuálisan lezárva vagy automatikusan lezárulva? Este tudnám kipróbálni felhívni magam az asszony telefonjával. De nem biztos hogy eredményes lesz mert a hiba rendszertelen szokott lenni. Függetlenül a hívótól ,vagy a hívások számától. Általában kicsörög aztán gondol egyet és nem. Aztán megint jó.
-
Gonoszmanó
csendes újonc
válasz
Tomasz72 #793 üzenetére
Most hogy említetted az intelligens kezelőt,gondolkodóba estem.Nem sokszor használtam eddig és nem figyeltem hogy van e összefüggés a két dolog közt. Azt hiszem tesztelni fogom egy ideig a telefont. Újraindítom a telefont és egy hétig nem használom az említett kezelőt. Aztán pár alkalommal használom. Így talán kiderül hogy itt a hiba vagy máshol kell keresnem.
-
gippazoid
senior tag
válasz
Tomasz72 #513 üzenetére
NE root-old meg a telót!
Évek óta előírás a Samsung-nál a készülék root-olás ellenőrzése javítás előtt. A root-olás illegális szoftveres beavatkozás indokával azonnali jótállás megvonást eredményez. Hívd fel a Samsung ingyenes ügyfélszolgálatát és kérdezd csak meg... 06-80-SAMSUNG
Lehet persze érvelni mindenfélével, láttam már ilyet én is, a gyártói szervizet nem érdekelte a magyarázat, hogy a jótállás csak a hardverre van. Aki ilyen indokkal azt mondja, hogy lehet root-olni, az majd állja a készülék árát, amikor kapsz egy szép jegyzőkönyvet a jótállás megvonásáról?
-
benisti
csendes tag
válasz
Tomasz72 #505 üzenetére
Elvileg nem lehet baj belőle,mivel a garancia a hardwarre vonatkozik nem az operációs rendszerre. Elvileg nyílt forráskódú az android, tehát módosítható ha értesz hozzá, de hát néhol ez van írva néhol meg az...
Annyi még hogy a szoftverfrissítés menübe ha rányomsz a frissítésre akkor kiírja hogy módosított operációs rendszert talált ezért nem is végzi el a további frissítési ellenőrzést.
Ha elég a 8gb tárhely amiből kb a fele se marad a usernek, és nem szeretnél semmit buherálni akkor szerintem felesleges rootolni. De hát ezt majd az idő eldönti, és a folyamatosan hízó programok -
boff
senior tag
válasz
Tomasz72 #507 üzenetére
Meg fogom próbálni, köszi. Csak azért elég idegesítő, hogy egy 4g telefont 2g-be kell majd használnom ha úgy van... Vagy már azon is gondolkoztam, hogy visszaállítom még1x gyárira az egészet és kikapcsolom a frissítést mert miután frissíti magát a telefon utána hülyül meg az üzemidő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest