- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ToniSoprano
addikt
Viszont amiatt ,hogy az S410 proci, az amoled csak HD kijelző takarékos, + nincs a szoftver telirakva minden hülyeségekkel, amik futnak a háttérben sokszor feleslegesen (pl. S6, S7, vagy G3, G4 sokan panaszkodnak az üzemidőre). Emiatt, hogy egyszerűbb a rendszer, jobb az akkuidő mint a csúcstelefonoknál és megbízhatóbb, nem lassul be, szóval valamit valamiért. Én megbízható telefont akartam ami mindenben hoz egy erős közepes szintet, és ezt kb tudja, bár nyilván csodák azért nincsenek, van amit nem rakta bele.
-
akipatox
csendes tag
Nekem nagyon bejött a készülék, valóban hiányosság az értesítő led, de teljesen jól megvagyok nélküle...
Bruti az akksija, az meg hogy nem kapcsol be az ébresztő? Nem kell kikapcsolni, hanem ultra takarékosra tenni és kész...... szinte semmit nem fogyaszt
Lebutítják, hát persze.... fogyasztói társadalomÖsszegezve, csak ajánlani tudom!!!
-
ToniSoprano
addikt
Beállítások -> Nyelv és bevitel -> billentyűzetnél lehetne beállítani.
Asszem a Samsung billentyűzetben nincs ilyen beállítási lehetőség. Én pl. a Swiftkey billentyűzetet használom, abban van ilyen rezgésvisszajelzés lehetőség még az erősséget(időtartamot) is lehet állítani.
-
Nem túl valószínű, hogy spórolásról van szó, hanem ezekkel a dolgokkal kategorizálja a telefonjait a Samsung. Ha neked magnetométer, fényérzékelő vagy egyéb plusz kell ami a J5-ben nincs, akkor neked nem a J5-re van szükséged hanem valamelyik másik, száz modell egyikére amiket még kínál a Samsung. Napról-napra bővül a lista, azt senki sem mondhatja, hogy választék az aztán nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged