Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nem tudom, azért a Lumia 640-en ilyenek nem voltak, egy kicsit azért megbízhatóbb volt, sokszor itt már túl sok az információ. Nekem már sokat zablált a google play általában 2. volt a listán, meg mintha akkuidőm is romlott volna a korábbiakhoz képest. A googleplay szolgáltatásokból töröltem a tárolt adatokat, mintha ismét a régi lenne az akkuidőm és eddig a goolgle play 7 szolgáltatást tartalmazott, most már csak 6-ot.No mindegy, úgy néz ki ezzel megoldódott a problémám.
A rossznyelvek szerint a googleplay szolgáltások folyamat azért fogyaszt ilyen sokat, mert ezen küldözgeti a google a felhasználók adatait, szokásait a szerverei felé.
szerk GPS nekem is ki van kapcsolva csak akkor kapcsolom be ha navigálok.
-
ToniSoprano
addikt
Szia, neked az miért van hogy a google play szolgáltatások helyett a google szolgáltatások szerepel az akkuidőben? valamit csináltál a google play szolgáltatásokkal? Nekem google pay szolgáltatások a legnagyobb fogyasztók között van, ezzel lehet tenni valamit?
(#1749) lexter00 : szerintem 2016-os az tényleg 80-ért még tényleg nagyon túlárazott. Ami érdekes számunkra, hogy a J5 2016 6.0-val jött ki, mivel a processzor és a kamera ugyanaz, elvileg megvan a sima j5-re is a Marshmallow frissítés. Bár nem tudott túl jó üzemidőket produkálni a tesztben ami érdekes, lehet még optimlizálni kéne rajta.
-
troller
senior tag
"Nézem, semmi fagyás nincs, csak az egyik weboldal hiányolja a flash playert,"
Ja, szupi, gugliék is bekaphassák. Anno pont az egyik pozitívum volt a droid mellett, hogy ezen megy a flash és lehet normálisan netezni, ellentétben az almával meg az ablakokkal. Aztán ők is átvették ezt a baromságot.
Modjuk ezen kívül is verzióról verzióra elbasznak valamit, ami a 2.3-ban még tökéletesen volt megoldva. (SD kártyára telepítés root nélkül, mass storage mód az SD kártyára, hirtelen ez a 2 nekem a legfájóbb a flash kidobása mellett) Csak az a baj, hogy nekem még így is a droid a nyerő mer a másik kettő még kiakasztóbb... -
ToniSoprano
addikt
Most mér akarsz annyia frissíteni a régi 5.1 nem stabil, van valami bajod vele?
A Telenor elég hamar kiszokta adni a frissítést, a Telekom szokott késni, legalábbis ezt tapasztalatam. Legalább várd meg azt legalábbis a tapasztalatokat, nincs-e benne hiba. Tanulva a WP 10-ből.Mik a tapasztalatok, miben lett más a frissítéssel az 5.1 lett valami új funkció?
-
Miért nem tudsz a SamFirm segítségével letölteni? Beírod neki a modelszámot, ez nálam speciel SM-J500H, nálatok F vagy FN a vége, majd megadod a régiót, ami nálam speciel THR, nálatok meg gondolom XEH (de meg tudod nézni). Utána ráböksz a Check Update gombra, vársz egy kicsit amig kiírja, hogy mi a legújabb, aztán érdemes bepipálni a decryptálást és már mehet is a letöltés. Én mindig így csinálom, telónál és tabletnél is. Sosem volt még gondom vele, tökéletes. Az mondjuk igaz, hogy én független eszközöket használok. Azt nem tudom, hogy mennyiben kell mást megadni ahhoz, hogy mondjuk telenoros firmware-t listázzon.
-
papsoka
aktív tag
Valóban kérdeztem, csak nem tőled! Azt hittem ezt szabad, és ez nem belekotyogás hanem válasz-várás. Szerencse vannak még itt olyanok akik vették a fáradságot és normális hangnemben próbáltak válaszolni. Javaslom ezeket azért olvasd el, hidd el hasznodra válik, talán az alpári stilusodon is sikerül javitani! Ezzel tényleg befejeztem ezt a témát!!
-
papsoka
aktív tag
Úgy látom rajtad kívül mindenki értette és jól értelmezte a kérdésem, normálisan válaszolt! Téged senki nem kérdezett, mégis belekotyogtál! Még kell néhány év fórumozás hogy megtanuld: ha nem kérdeznek, és okosat nem tudsz mondani, akkor bölcsebb ha hallgatsz!
Részemről lezárva, lényeg az hogy nagyon jó a telónk! -
ToniSoprano
addikt
Köszi mégegyszer a segítsíget Brutál üzemidőket tudsz elérni az biztos, vagy valami varázsló vagy, vagy tudsz valamit tényleg, majd kiderül.
Szerk: Bár nekem két aktív dual sim van (bár 2G-n az egyik sim alig fogyaszt.) mobilneten mit használsz 3G-t , vagy LTE-t az 5 napból mennyit volt mobilneten, mennyit wifin? Éjszakára repülő üzemmódba teszed a mobilt?
Valaki talált olyan programot, hogy automatikusan repülő üzemmódba teszi pl. 23h és 5h között?
-
ToniSoprano
addikt
Köszi, akkor ezeket én is letiltottam a skype kivételével, aztán meglátom javul-e. (mondjuk az MS baromságok nagy részét Excel, Word, Powerpoint én is letiltottam korábban, mert sok helyet foglalnak)
Mondjuk a samus hülyeségeket tényleg én is gondoltam hogy letiltom, de nem tudtam melyiket a sok közül. A google drive, ugye itt sima drive néven fut itt a telón?Szerk: Te a hangoutsot letiltottad? Vagy az is megy a háttérben?
-
ToniSoprano
addikt
Mutasd már lejjebb is, abból látszik milyen programokat használsz pl. szinkornizálásra a Whatsappon kívül, mennyi volt a kijelzőidő? Éjszakára kikapcsolod?
Te miket tiltottál le? Vagy alapbbeállításokkal használod? Nekem a goole play szolgáltatások általában az első háromban benne van. -
domojko
senior tag
Nem biztos hogy mindenkinek 5 perc végigolvasni 50 hsz-t. Ugyanakkor az is előfordulhat hogy 5 percen belül jön valaki aki tudja a választ és nem csak az általános olvass vissza szöveget nyomja. Én elhiszem hogy unalmas Ugyanazon kérdéseket megválaszolni. Mint mondtam én olvasni is szoktam, de meg is kérdezem. Elnézést kérek az off-ért, be is fejezem, csak szúrja a szemem ez a fajta hozzáállás.
-
ToniSoprano
addikt
Én meg a fehérrről asszociálok, műanyag bilire, de nővéremnek az tetszett régebben az S4-nén, bár mostmár arany színt vett s5 neóból. De a szürke hátlap tényleg elég csúnya, de az mindegyiken ilyen sajnos, főleg ha össze van fogdosva, koszos, meg a duos felirat is nagyon szép rajta. Egyébként amikor férfiaknak mutattam a szürke telómat mutattam mind azt mondta, amikor kézbe vette, hogy tök elegáns, de ízlés kérdése szerintem. De mondom nőknek teljesen más az ízlésük, és ez jól is van így szerintem.
Visszatérve a témához zojjektum nőnek veszi a telót, nekik két ajánlható szín van a fehér és az arany, a fekete úgy sem játszik nekik alapól.
-
ToniSoprano
addikt
Nem tudom nekem a "fekete" van, nekem nem csúszik a hátlap nagyon, inkább a széle fura csúszós. Ebbe a fekete-fehér-arany szebb-e, dologba nem menjünk bele, főleg hogy a fekete előlapja a valóságban sötét szürke. Szerintem a fehér és a arany kicsit nőies, ezért férfiaknak ki is lett lőve alapból.
zojjektum: Ha nőnek kell a teló, akkor az arany színt is megnézném, az elég elegáns, kicsit egyedibb a teló, nem annyira a megszokott Samsungos szín mint a "fekete" vagy a fehér.
-
Én nem használok semmilyen tokot, de mióta megvettem (tavaly augusztus) még nem vettem észre rajta kopás jelét. És egyébként a kijelző sem karcolódott még egyáltalán össze, pedig fóliát sem raktam fel. Egyedül a hátlapon látszódik csak, hogy már egy ideje használatban van a készülék.
-
-
ToniSoprano
addikt
Nekem dual simmel (telenor Telekom) folyamatos LTE vagy wifi, whatsapp, skype, messenger, gmail, időkép szinkronizál háttérben. 6,5 óra kijelzőidő 5%-nál. De egy nap alatt történt az egész. 6.0-val is kb. ennyi jönne össze nem több, de ha keveset használnám pl. mint ma és sokat lenne készenlétben akkor kevésbé merülne kb. ennyi a különbség. Majd teszek fel róla, képet most mennem kell.
-
ToniSoprano
addikt
-
gada00
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest