- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gippazoid #1716 üzenetére
Ja szerintem meg te veled van baj. Ha veszel valamit előtte nem tudod megnyomkodni kb. 2 percet, főleg hogy a j5 minden sarkon pl. MM ki van téve? Vagy esetleg a tesztet amihez most kommentelünk olyan nehéz lett volna elolvasni a készülék megvásárlása előtt?
Vagy nem tudsz olvasni, vagy szöveg értelmezni? Mert a teszten minden kérdésre amit feltettél választ kaptál volna, ha rendesen átolvasod pl. hattérvilágításra ott van cikk 2. oldalán középen:
"A képernyő alatt az alkalmazásváltó és a visszalépés gombok érintésérzékenyek (háttérvilágítás nuku), a home billentyű fizikai kialakítást kapott."Vagy ugyanazen az oldalon a színkalibrációra a cikkben vonatkozó rész:
"A fényerő még a nyári napsütésben is elég ahhoz, hogy a megjelenő tartalmát lássuk, a színek élénkek, a betekintési szög csaknem száznyolcvan fokos, és a fehéregyensúly kalibrálása is viszonylag jól sikerült, ha viszont mégsem tetszene, ezen manuálisan nem tudunk állítani. "Komolyan szövegértelmezés ennyire nem megy, én a helyedben szégyellném magam, hogy egyszerű szövegértelmezés nem megy?
Egyébként a sokak általn inkább csúnyának tartott természetellenes és sokat kritizált túlszaturáltág már az S6-tól nincs meg, itt hasonlítják össze pl a J5-öt az S6 kijelzőjével: [S6 vs j5 összehasonlítás]
-
Izzé
őstag
válasz
gippazoid #1712 üzenetére
Felőlem írhatsz, max ignorálom a hsz-eidet.
Nem, nem csak dícsérni lehet a telefont, tudjuk nagyon jól mik a hiányosságai és azt is mennyibe kerül. El kellene fogadnod, hogy léteznek olcsóbb és drágább termékek is. Viszont amit te művelsz, azt nem tudom máskként jellemezni mint: kislányos hiszti.
-
Izzé
őstag
válasz
gippazoid #1705 üzenetére
Így is túszaturált.
"Miota lattam a OnePlus X-et amoleddel sejtrn hogy letezik gyengebb minosegu amoled is..."
Ez így igaz, az amoled évről évre jobb.
"Anyukam tft kijekzos galaxy core prime-ja sem sokkal csunyabb. Sot az a telo jobban tetszik mivel kisebb a kijekzo. Csak nem dual sim."
Pedig létezik CP dual simes verzióban, mindenki boldog lenne ha lecserélnéd.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gippazoid #1701 üzenetére
Az alapkamera szoftver nagyon el lett rontva, pedig a kamera tök jó szerintem ugyanaz van benne mint az A5-ben. Valószínűleg direkt rontották, hogy olcsó kategóriában ne legyen túl jó, a HDR funkciót is kivették az alapszofverből.
A better camerával sokkal gyorsabb a fókuszálás és jobb, világosabb képeket lő, ha alapbeállítás mellett a DRO funkció be van kapcsolva:[link]
Kb ilyeneket lehet lőni különböző körülmények között single módban DRO bekapcsolásával:
[Pár kép megosztás] -
ToniSoprano
addikt
válasz
gippazoid #1659 üzenetére
Kicsit értelmetlennek tartom, mert pl. elveszik a 2 év garanciád ha buherálod.
A Micro sd helyére biztos be tudnád rakni, a 3. simet, de akkor csak belső tárhelyet tudnád használni. Szerk:Ja az is micro sim, egy normál méretű sim tuti nem fér bele, azért ennyire nem tervezték el a telefont, hogy ennyi üres hely legyen benne még: itt vannak képek róla: [link]
-
boff
senior tag
válasz
gippazoid #516 üzenetére
A viber és a messenger a hétvége folyamán került fel a telefonra, korábban csak a facebook light lite volt fent, mint közösségi app és akkor is ezt csinálta. Még adok neki 1 próbát aztán ha nem javul irány a szerviz de én is gyanítom, hogy mindig valami szoftveres dolog zabálhatja az üzemidőt mert reset után amíg nem "lakom be" a telefont, addig egész jó..
-
válasz
gippazoid #516 üzenetére
Ezek nekem is fent vannak, de még nem vettem észre, hogy jobban merülne.
Mondjuk a Vibernél az első amit kikapcsolok az új üzenet előugró ablaka.
Ráadásul ha a Viberből kilépek, de jön mondjuk egy sms, akkor szépen el is indítja.
Ezt csak az értesítések kikapcsolásával lehet kikerülni.
A whatsapp meg mintha nem is lenne, szép csendben el van... -
morge
tag
válasz
gippazoid #486 üzenetére
Tudom hogy az S az S, nekem is S2 volt egy hónapja még, és vitatkozásba sem mennék bele, mivel hogy nem is láttam még S3-t se. De a J5 sokkal jobb telefon élőbe, mint az a specifikációjából kiderülne, a róla megjelent fényképektől meg pláne szebb is. Ha Huawei P8 lite-al akarom összehasonlítani , itt egy teszt [link]videó, ami szerintem elég meggyőző, ide vagy oda 8mag 2gb ram.
Én egy hónapig szinte mindent elolvastam a J5-ről, és nem nagyon találtam tőle jobb telefont 50-60 körül, esetleg használtba. Lehet a számok más telefonnál meggyőzőbbek, de a tesztvideók azt mutatják, hogy nem rossz kis készülék a J5.
Az ár olyan amilyen most, ismerjük a karácsonyi akciókat, inkább feljebb mint lejjebb. -
morge
tag
válasz
gippazoid #479 üzenetére
Értem hogy az S csúcs modell, de az elavult szappantartó formája nekem nagyon nem jön be. Ettől még egy lánynak tetszhet, ez igaz. Meg a 16gb memória se rossz, de proci picit régebbi, nincs NFC, LTE, akksi 2100 mAh. A J5 nagyon jól optimalizált kis készülék, kézbe véve érzi az ember igazán. Ja, és azt kérdezték hogy hol lehet jó áron venni ilyen készüléket...
-
morge
tag
válasz
gippazoid #474 üzenetére
Szia! Én is S2-t cseréltem le erre. A képek nappal hasonlóak, a videó is.Képeket villámgyorsan készít , és ment is. De a videó hang csak mono. Amúgy sokkal gyorsabb a J5 az S2-nél. A kijelző is szebb, nagyobb a fehér fényereje, és jó kontrasztú. Érdemes elolvasni ezt : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged