Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Vodafone-ra most jött egy 566 mb frissítés novemberi biztonsági csomaggal. -
Csatsa
tag
Vettem egy új telefont és az A8-at 100%-ra töltve hagytam bekapcsolva a fiókban.
39%-ra merült 5 és fél nap alatt, párszor lett csak piszkálva így a kijelző is csak 24 percet működött.
Szerintem szép egyenletesen merül készenlétben, tehát jó az akku benne, 2018 februárban vettem a Vodafone-nál.
Volt nyúzva rendesen, szinte minden este töltőre raktam és csak reggel vettem le, viszont aktív használat mellett volt hogy egy napot sem bírt ki, ezért vittem magammal mindenhova töltőt.
Ez ettől függetlenül egy nagyon jó telefon, víz és porálló ami a mostani telefonomból hiányzik.
Nem bántam meg hogy akkor ezt a telefont választottam. -
Csatsa
tag
-
Csatsa
tag
Sziasztok!
Vodafonra ma jött meg a februári biztonsági csomag, valami 276mb volt. -
-
Csatsa
tag
válasz
Zsoltinho24 #1419 üzenetére
-
Csatsa
tag
Szintén A8, volt korábban Huawei-em, jó volt, gyors volt stb, de a kijelző az ég és föld! A 18:9-es képarány miatt nem túl széles a samu, nekem simán egykezes. 1 napot simán bír, én általában minden korábbi telefonomat naponta töltöttem, már csak azért is hogy ne érjen meglepi napközben.
Fényképező téma meg olyan hogy ha tényleg fényképezni akarok komolyabban akkor viszek fényképezőgépet, amúgy meg bőven elég az A8 kamerája is.
2 évet kihúzol vele tuti, nyáron jön az oreo szoftver és meg az utáni is szerintem mivel csak pár hónapos készülékről beszélünk. -
Csatsa
tag
Mind a négy fájlt be kell tallózni szép sorban, elméletileg ha kicsomagoltad a letöltött romot 4 fájlból kell állnia.
Odinból is a legfrissebbet használd, amin belül írja is hogy a régebbi modelleknél csak egy fájlt kell betallózni, az újabbaknál meg mind a négyet.
Most viszont mielőtt download módban csatlakoztatod a telefonodat csinálj egy teljes gyári visszaállítást és csak utána rakd rá a romot odinnal. Így mindennek rendben kell lennie. Persze előtte mindent ments le a telefonodról! Nehogy adatvesztésed legyen, képek, videók, zenék stb. -
Csatsa
tag
Én is vártam tegnapig a frissítésre amit már többen megkaptak, igaz az enyém vodás.
Sammobile.com-ról letöltöttem az áprilisi VDH romot és odinnal frissítettem -
Csatsa
tag
Nekem is karcos lett a kijelző pedig nem tartom kulcs sem apró pénz mellett sem, passz hogy miként lett ilyen, egy jó hogy aktív kijelző mellett ebből semmi sem látszik.
-
Csatsa
tag
Ez egy korrekt telefon! Aki nem használja ki egy S szériás telefon tudását, de szüksége van a hétköznapi életben minden téren jól teljesítő friss és még legalább 2 évig támogatott telefonra az nyugodt szívvel válassza ezt!
Személyeskedésnek nincs helye itt, nem erről szól ez a fórum. -
Csatsa
tag
válasz
Dave1984 #644 üzenetére
Nekem a héten volt 7 óra kijelzőidő 21 óra használat alatt, mondjuk itthon voltam így végig wifire volt csatlakozva, ekkor 26% volt még az akku. Pont ilyen telefont kerestem, csúcskészlék szóba sem jött mert nincs rá szükségem hogy mindenben a legjobb legyen, inkább az volt a fő szempont hogy mindenben jól teljesítsen a hétköznapi használat mellett. Ez megvan benne, és kb 100.000.- forinttal olcsóbb volt mint pl egy S8
Hamarosan jön rá az oreo is, és mivel még egészen friss így 2 évig biztosan jönnek rá kisebb - nagyobb frissítések. Szerintem best buy, aki türelmes még valószínűleg megy le az ára és akkor tökéletes választás lesz. -
Csatsa
tag
Ez is tudja, pl. : ha épp kiveszem a zsebemből még sötét a kijelző de 1-2 másodpercen belül bekapcsol és már mutatja is az órát meg az aktív menü gombot + lehet állítani azt is hogy pl 21:00-tól reggel 6-ig egyáltalán nem mutat semmit, ekkor csak a bekapcsoló gombra reagál.
-
Csatsa
tag
Sziasztok! 3 napja van egy vodás készülékem, a 2. napon a teherautóm fülkéjéből vettem ki a mellényemet és a belső zsebében volt a telefonom. Ahogy kikaptam a mellényemet a belső zsebből kirepült a rücskös betonra a telefon úgy kb másfél két méter magasból a jobb alsó sarkára esett. Egy ponton benyomódott egy picit és a jobb oldalán két helyen horzsolódott lett. A kijelzőnek és a hátlapnak semmi baja nem lett szerencsére. A hátán csúszott egy picit de az se lett karcos. Az ütő megállt benne de jól vette az akadályt. Médiában gyorsan vettem egy szilikon tokot hozzá 1900.- ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest