- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
tghwinner #4940 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
A Samsung Cloud gyakorlatilag csak a helyet foglalja, most már maga a Samsung is unszolja az embert, hogy cserélje le a OneDrive-ra. Azzal meg én nem vagyok kibékülve, mert csak egyirányú a sync, helyette a OneSync-et használom, nekem kétirányú szinkronizálásra van szükségem. A OneSync-nek viszont elvan magában, a működéséhez nincs szükség a OneDrive-ra, így számomra az is csak egy ballaszt a rendszerben. Egyenlőre kikapcsoltam őket.
Samsung Account page továbbra is használhatatlan. Be lehet lépni, a kétlépcsős ellenőrzés mellőzését hetek óta figyelmen kívül hagyja, My Account Info belépés 500-as hibát ad a böngészőben, account törlés elérhetetlen. Zero support.
-
Bohus
aktív tag
Nálam még Oreo fut a telefonon (szándékosan). A Pie alatt a Onedrive és a Samsung Cloud is előre van telepítve?
Ezen leírás alapján rootolta már valamelyikőtök a készülékét?
Más. Próbáltam törölni a Samsung profilomat online a samu honlapján, de nem ment. A hulladék website a törlésre kattintva 404-es hibát ad. Chrome és Firefox alatt egyaránt ez az eredmény.
-
Bohus
aktív tag
válasz
DrDobos #4108 üzenetére
Én az utóbbi években a család összes telefonjára (L90, Mot.G5, Red.4X) kínai üvegfóliát tettem, mindegyikkel meg voltam elégedve, nem kopnak mint a hagyományos fólia, szinte észrevehetetlenek. A nemrég vásárolt A8-ra ezt rendeltem az aliról, de nem tudom ajánlani.
Ezt megelőzően csak sík kijelzőre tettem fel üveget, és a felhelyezésnél mindig szépen lehetett látni ahogy a levegő kiszorul a kijelző és a védőüveg közül. Ennél a - 10D volt amikor vettem, most már ugyanaz 11D(!) - üvegnél viszont ez nem történt meg, csupán a kijelző szélén körben tapadt össze a két felület, vagyis légrés maradt kijelző és a védőüveg között. Ennek két hátrányos hozománya van. Egyrészt nem olyan kontrasztos a kép, ami főképp kültéren okoz problémát. Másrészt a felső részen a fényérzékelő-, kamera-, ill. hangszórónyílás mentén a por bejut a két réteg közé, ami idővel egyre zavaróbb és csak az üveg levételével tisztítható.
Ha valakinek volt szerencséje olyan üvegfóliához, ami teljes felületen feltapad a kijelzőre, az kérem ossza meg velem a beszerzési forrást. -
Bohus
aktív tag
Feltettem én is a Play Store-ból az ACR hívásrögzítőt, és valóban nem rendel nevet v. telefonszámot a mentett hívásokhoz, erre már fel is hívja a figyelmet a telepítésnél. A honlapjukon javasolják is más áruházból letölteni az alkalmazást, mert ez a korlátozás csak a Google verziónál él.
Leszedtem, a Galaxy Store-ból ismét feltettem és működik rendesen, név szerint jelennek meg a rögzítések. -
Bohus
aktív tag
válasz
Csocsesz75 #3652 üzenetére
Ha olcsóbb kell, akkor nézz szét itt az apróhirdetések között, vannak újszerű darabok is. Én épp ma vettem egyet!
Nem akartam nagyobbat a mostani Moto5G-nél, azt a méretet érzem zsebben hordási maximumnak. A5 2017-et szerettem volna, de abból ritka a duos, ezért kerestem más alternatívát. A8 lett belőle, most elolvasom itt az utóbbi pár száz hozzászólást, hogy képbe kerüljek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest