Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mikrofon
veterán
Szia,
Sony Xperia x10 II lett két fontos ok miatt: méret és IP68
Nagyon kellemesen használni . Viszont egy dolog már most hiányzik. Mégpedig hogy lezárt képernyő mellett is látszódott az A8-on az idő és dátum. Az oldalsó ujjlenyomat olvasót még szokni kell, mert még megszokásból hátul taperászom. -
mikrofon
veterán
nah meglett az utód így maradtak nálam ilyen olyan még nemhasznált védőeszközök (tokok és üvegek) amikre már semmi szükségem ....
-
mikrofon
veterán
válasz
GEPESZ66 #4952 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok. Nekem is lejárt a 2 év ráadásul sajnos nem nagyon tudok még maradni mert Kontakthibás az usb-c csatlakozó és mintha az aksi is kicsit döglődne.
Szerintem egy nagyon jól eltalált céges telefon ez az A8. Mikor én kaptam két éve elvileg ez nem fért volna bele a keretbe mert a max az a6+ volt. De szerencsére logikus erveléssel sikerül a kontrollert meggyőzni, hogy két évig kell használni ez pedig j biztosan jó lesz.Egyébként pont a méret és az ip68 miatt most a Sony Xperia x10 II - t választottam. A dual miatt magán célra is használom. Három gyerek mellett meg időnként nagyon jó az az ip68 meg egy masszív tok....
Lehetne egy a61 a71 arán csak mondjuk olcsóbb Hardware-rel és helyette ip68 + max 6" kijelző....
Ráadásul most a győzködés is kizárva mert nem találtam olyat ami kicsit a keret felett van de tudja azt amit kellene...
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Ilyen telefonom van és eljött az ideje a cserének. Mi most ennek az utódja, vagy mi az amit ezen a szinten most venni érdemes helyette?
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
Kimenő hívásnál, rögtön a hívás indítás után a háttér animációiját (különböző színű hullámzást) hogyan lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest