- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparta2
tag
"az utolsó frissítésekkel szinte szándékosan megölik a telefon gyorsaságát"
Sajnos ezt én is igazolni tudom! Tavaly nyáron vettem meg kifutóként az A8-at, mert fontos volt por és vízállóság épeszü áron. Nem volt gond a gyorsaságával és nálam 2 napig bírta egy töltéssel. Május elején kapott egy frissítést ami után 2x tűzforróra melegedett és a vaku is tönkrement.Az aksi üzemideje 4-6 órára esett vissza. Mivel garis volt még visszavittem. Elvileg alaplapot cseréltek benne, de valójában egy orosz piacra szánt vadiújat kaptam vissza egy hónappal ezelőtt. Az aksi megint 2 napot bír, de kegyetlen lassú sajna. -
DrDobos
őstag
Szia!
Lehet hogy 0 segítség lesz, de leírom, hátha. Ilyen tokot én nem használtam, ez ügyben nem tudok segíteni.
Ugyanakkor nekem a kezdetektől fogva (2,5 év+) egy XPRO-s tokban van azóta sincs semmi baja, a sima fekete matte, 2300ért. [link] Itt ahogy nézem még nagy a választék most is. Be is tudsz menni a boltba, meg tudod nézni, rápróbálod, max megköszönöd és kijössz. -
Gergello
addikt
Ötletes. Sajnos még a telefonra beállított gmail fiók jelszavára sem emlékszem, ehhez nincs is másodlagos email cím se beállítva. Ha lenne Google drive mentés, így akkor sem tudnék hozzáférni.
Ez ilyen worst case scenario abszolút.
Anyagilag biztos nem éri meg kijelzőt cseréltetni, de úgy tűnik nincs más mód.
Kijelzőcsere után eladom, akkor minimalizálható a veszteség.... -
Hanz
tag
A gps-szel nekem is gondjaim voltak, de van rá egy egyszerű megoldás hogy megint tökéletesen működjön. Ahhoz lekell "nullázni" a gps-t a telefonon, majd újracsatlakoztatni a műholdakhoz. Tölsd le az áruházból ezt az ingyenes appot [link]. Menj ki a szabadba és kapcsold be a telón a gps-t. Az appot elindítod és a bal felső sarokban lesz a menü. Megkeresed az A-GPS kezelés-t. Abban pedig először megnyomod az alapállapotot, majd a letöltést. És ennyi. Lehet hogy kell majd neki 1-2 km hogy beáljon, de tökéletesen müködni fog abban biztos lehetsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest