Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
Hatvan9 #4806 üzenetére
+1.
Jelenleg semmi bajom a telefonnal, így én is csak olvasó módban vagyok. Lecserélni sem jobbra, sem szebbre nem tudom ilyen kategóriában (mert nincs alternatívája).Egy dolgon gondolkodom, a telefon március végén lesz egy éves (a legutolsó darabok egyikét vettem meg), éppen azon gondolkodom, hogy az egy éves akksi és tartozék gari lejárta előtt beviszem a Samsunghoz egy átnézésre, esetleges akkucserére, bár lehet, hogy elzavarnának a fenébe.
-
prisz
senior tag
válasz
Hatvan9 #4639 üzenetére
Igen. Én is olvastam, elvileg mehet machinált rommal, de ahogy "doongoo" kolléga mondta, alapon nem megy a "dex". Akkor teljesen felesleges kábellel küzdeni, meg nem eredeti rommal (ami hibátlan). Inkább ez esetben próbálkoznék "chromecast"-al, azzal szvsz. tuti menne...
-
punky10
addikt
válasz
Hatvan9 #4603 üzenetére
Xiaominál,ha elöl van egy A betú,és utána a szám,az stock androidos verziót jelöl.Olyanom sosem volt.Én pont a MIUI miatt vettem Xiaomit(3S-t és egy Note4-et)mindkettő probléma nélkül megy,az egyik 3,a mésik 2 éve.Az igaz,hgy a beállításához több óra kell,de utána Nekem n8cs vele problémám.
Ja,és nem én használom,hanem édesanyám és az anyósom...
Aki próbált már idősebb korosztályt okostelefonhoz szokatni,az tudja,hogy 10 tini nem gyilkolja ugy a telefont,mint 1 nyugdíjas... -
bwoay
nagyúr
válasz
Hatvan9 #4359 üzenetére
a Blackberry is meg tudta oldani, ha bekapcsolva maradt a készülék, és be volt állítva rajta a BB Protect, akkor távolrol is le lehetett nullázni, illetve meg is lehetett keresni emlékeim szerint, ha pedig kikapcsolta a tolvaj az eszközt, akkor bekapcsolásnál kérte a jelszót, vagy törölt mindent magától. szeretném hinni, hogy ezt Android platformra is áthozták, de erről nincs információm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest