- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
gyuri2008 #3419 üzenetére
Nagy, de mihez képest? Ha annak idején én például utána olvasok, hogy Samsung meg type-c csatlakozó, de a dex-et nem tudja az A8 (meg azóta rájöttem, a vezetékmentes töltés is jól jönne, ha lenne, de ezt akkor és ott tudtam, hogy nem tudja, amikor megvettem), akkor most nem azon agyalnék még mindig, hogy a fenébe cseréljem az A8-az S8-S9-re minél kevesebb bukóval. Így viszont egyből olcsóbb lett volna megvenni az S8-at, mert jelen pillanatig sem gondolkoznék a cseréjén. Szóval én csak annyit mondanék, körbe kell járni azt a húsos fazekat még párszor, mielőtt meghozza a döntés a kedves vásárló.
-
kelly416
veterán
válasz
gyuri2008 #3147 üzenetére
Nekem volt hasonló RN4-en, nagyon baba, de nem tudtam elviselni valamiért. Lehet, hogy ugyanaz volt a bajom, mint a fullcover üvegekkel, hogy nem tapad fel teljes terjedelmében a kijelzőre, mert ennek az üvege sem tapad fel (bár ha jó méretű máshonnan származó üveg van alatta, akkor nagyon patent lehet, vagy ha ennek már feltapad a gyári tartozék üvege a kijelzőre), és a légrés miatt gagyibb hatást kelt a kijelző sokkal. Viszont ettől eltekintve tényleg nagyon állati, mert gyakorlatilag ha nem tűvel piszkálsz be a réseken, akkor magát a telefont olyan szinten körül öleli, hogy megkarcolni sem tudod, és a fogása is jó.
-
Pano
addikt
válasz
gyuri2008 #1355 üzenetére
Valóban fura.
Nem vodafonos kártyával használod? Mert ha érzékeli, maga a szolgáltató küldhet a telefonra push ilyen letöltési kérelmet a telefonnak, hogy ajánlja fel a sim kártya alapján.Ha nem azzal használod, én biztos megreklamálnám és ez adu ász lehet a kezedben. Bár, akkor max cserélik ugyanúgy, de akkor meg azt legalább bontatlanul, 0 percesen el tudod adni
-
Tuomas
addikt
válasz
gyuri2008 #1355 üzenetére
Sztem ezzel a vodába kéne beházalnod, nem a médiába, hogy ugyan má ne spammeljék össze a független telefonod.
#1358 Pano
Sztem ez lesz amit te is írsz, lehet a sim kártyán van valami előretelepített "szolgaltatás" amit ha berak az illető a telefonba, feltelepítteti magát
-
Pano
addikt
válasz
gyuri2008 #1342 üzenetére
Ha bementél az üzletbe és ráböktél, ez kell, akkor nem tudsz elállni a vásárlástól. Ilyenkor csak akkor van erre jogod, ha 72 órán belül (munkanap) hibás a készülék és azt az értékesítőhely nem tudja cserélni.
Ha első lépésként neten rendelted meg, de a kiválasztott boltban vetted át, akkor élni lehet náluk a 14 napos elállással. -
válasz
gyuri2008 #1329 üzenetére
A miatt a dupla kopp miatt kéri a kódot. Ez egy viszonylag új biztonsági előírás az androidban, mert amelyik app le tudja zárni a képernyőt, az fel is tudja oldani, ezért kell a pin kód. Gyárilag nincs ilyen dupla koppos lezárás. A novát ettől még használhatod, cak ha nem akarsz kódot megadni, ne használd ezt a dupla koppot.
Van amúgy olyan app, hogy úgy oldja meg az ilyen lezárást, hogy átállítja a screen off time-ot pár mp-re, majd vissza az eredetire, miután kikapcsolt, így gyakorlatilag magától kapcsol ki a kijelző, vagyis nem lép életbe ez a biztonsági előírás. Van ilyen launcher is, de ne kérdezd, hogy melyik, mert nem tudom fejből.
-
Pano
addikt
válasz
gyuri2008 #1308 üzenetére
Szerintem semmi ilyesmi cuccot nincs értelme használni.
Nem kell azért hímes tojásként bánni az akkuval, ennyire nem érzékenyek. Ha meg gyárilag hibás/gyenge akku került a telefonba, azt semmi nem fogja javítani. De a 2 éves gari időszakban úgyis ki fog jönni, ha így van. -
válasz
gyuri2008 #1305 üzenetére
Nem a gyorstöltés, hanem a meleg árt az akkunak. És mivel gyorstöltés közben jobban melegszik a telefon, ezért értelemszerűen árthat (azért csak feltételesen, mert ugye sok mindentől függ, hogy mennyire melegszik fel a telefon töltés közben). Szerintem ha csak 1-2 évre veszel mobilt, akkor nem kell félni tőle, ennyi idő alatt valszeg nem igazán kimutatható, hogy mennyit "rongált" rajta a gyorstöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Black Myth: Wukong
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest