- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
Sajnos az asszonyén is belassult a rendszer, az aksi is eléggé legyengült, így mivel esedékes volt, a hűség idő is lejárt, tegnap be mentünk a vodához és egy kis utánajárással elhoztuk egy S10 Plus-t, megköszönöm az itt létet. Köszönöm.
-
monti0222w
addikt
válasz
DrDobos #4895 üzenetére
Köszi, csak a voda ajánlatán is múlik a választás, és abban a topicban ebben nem tudnak segíteni.
Voltunk már a vodánál, csak míg nem jár le a hűség addig nem tudnak adni ajánlatot és az ehhez kapcsolódó kedvezményt se megmondani.
Én tudnám a választ, de ez a teló az asszonyé lesz! 2 évvel ezelőtt nagyon jó ajánlat volt az A8, de már sajnos nem a régi már! -
monti0222w
addikt
Asszonynak is mostanában jár le a csomagja, hűsége a vodánál, elkezdtük nézegetni mi legyen az utóda, hát nem könnyű! Mivel a táskában hordja a telefont a méret lehet nagyobb, jobban is látná, na meg a tartalom fogyasztás is élvezhetöbb lenne. Szeretne a Samsungnál maradni, de nem szeretne nagyon sok pénzt kiadni, ezeket nézzegetük: S10 Lite, Note 10 Lite, S10 plusz, P30 Pro.
Az én telefonom méretben megfelelne neki, Realme X2 Pro-ról van szó, de nem szeretne ismeretlen màrkàt, Xiaomi-t sem, és jó fotókat lőhessen vele. S tudja használni zavartalanul újabb 2 évig. -
monti0222w
addikt
Asszonynak is meg van még nagy gond nincs vele, bár az említett Bluetooth-s párosítás, eldobás, egy TWS fülesel produkálta, de ennyi.
-
monti0222w
addikt
Az asszonynak vodás és neki is megjött le is töltötte és gond nélkül használja. Azt mondja hogy kissé másabb lett a kinézet, gyorsabb, gördülékenyebb lett a rendszer gyorsasága, sőt úgy néz ki a reklám hülyeséget is meg szüntette, érdekes!
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, lenne egy kérdésem felétek, az asszonynak van A8-as telefonja és panaszolja hogy elég sűrűn jelennek meg reklámok a kijelzőn használat közben, letakarva a kijelzőt, még hívásnál is és nem egyszer nem tudja felvenni és beszélni a hívóval. Beállításokban néztem mit lehetne tenni, tiltani, de nem találtam meg hol lehetne ezt letiltani. Van ilyen tiltás a beállítások a egyáltalán? Esetleg más lehet az oka?
A segítséget előre is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest