Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
m43-EOS #4770 üzenetére
Hasonló cipőben járok, 2 éve vettem, már kicsit az akksija is romlott, de valahogy nem érzem azt, hogy új telefont kéne vennem.
A samsung galaxy s10e-t néztem, telekomnál 120 000 Ft körül van, de belegondolva az 2019-es modell, szóval csak 1 évvel frissebb telefonom lenne, így inkább nem cserélem le.
Na meg megvárom mi lesz ebből a huawei dologból.
Más gyartótól telefont meg nem igen vennék. -
Tuomas
addikt
Én nem tapasztalok problémát.
Milyen szoftver van rajta? Valamelyik szolgáltatóé vagy független? -
Tuomas
addikt
válasz
donhellner #4736 üzenetére
Úgy tudom, az akkumulátorokra csak 1 év gari van.
Gondolom nem véletlen, tudják, hogy 2 évet nem bír ki.
-
Tuomas
addikt
Asszem, kezdi megadni magát a telóm. Az oké, hogy naponta kell tölteni, mert azért használva van, de az már nem oké, hogy ha jön az értesítés az 5%-os merülési szintről, kb 1-2 perc és kikapcsol a telefon 0-ra merülve
Más is tapasztalt már ilyet? -
Tuomas
addikt
De azon is múlik. Ugyanis ha valaki nekem szart ad el, legyen az minőségileg szar, vagy pedig támogatottságilag szar, akkor legközelebb nem veszem meg. És ezzel így van még pár mindig millió ember. Elég szoros a verseny mobil fronton, a samsungnál lehet kapni jobb áron is, jó telefonokat, így igenis üzletileg nagyon sokat számít a jófejség
-
Tuomas
addikt
Az mitől lett sikertelen?
Amúgy a rendszerről:
Elsőre nagyon furcsa volt, nekem a samsung felülete kicsit kezd mézes-mázos lenni.
De második ránézésre már tetszik.
Ami szerintem nagyon nagy pozitívum:
- AOD koppintásra varázsolható elő
- Alsó sáv teljes elrejtése és gesztusvezérleses működtetése (az előzőnél majdnem megőrültem, amikor csináltam a felfele söprő mozdulatot, hogy eljöjjön a sáv, 10-ből 8 alkalommal mindig benyomtam véletlenül valamit)
- Tetszik az óra áthelyezése is
A rendszer sebességével továbbra sincs gond. -
Tuomas
addikt
válasz
ilyenezalaci #3980 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor ér ide...
-
Tuomas
addikt
Többen írtátok, hogy a frissítés előtt is nyomtatok egy hard resetet. Az miért jó? Azt értem h utána miért tanácsos, de előtte?
-
Tuomas
addikt
Ez a telefon olyan jól sikerült, hogy a topikban a hozzászólások 45%-a a telefontokról, további 50%-a pedig az üvegfóliáról szól.
A maradék 5% pedig arról, hogy melyik az aktuális frissítés -
Tuomas
addikt
Helloo!
Tudtok arra magyarázatot, hogy ha bekapcsolom a helymeghatározást, miért írja ki az itthoni wifi hálózatomra, hogy nyílt hálózatra csatlakoztam?
Ha kikapcsolom a helymeghatározást, nincs ilyen. -
Tuomas
addikt
Köszi mindenkinek!
Nem tudom hogy került oda (vasárnapi dátummal). Töröltem, azóta nem jött elő. -
Tuomas
addikt
Nektek is lett egy 360 nevű mappátok, amibe van egy cleandroid mappa?
Jól tudom, hogy ez a beépített karbantartó program? -
Tuomas
addikt
Itt a 2 kártyás kérdéshez most én is beszállok: Azt nem lehet állítani, hogy egy időpont után az egyik sim kártya ne jelezzen, ha pl hivják? Nem repülő módra gondolok, mert akkor azt sem látom, hogy kerestek. Inkább egy ne zavarjanak módra gondolok itt, de csak az egyik sim kártyára vonatkozóan.
Illetve a névjegyeket lehet-e külön kezelni?
Gyakorlatilag most a munka és a magánélet szétválasztására gondolok, de 2 helyett 1 telefonnal.
-
Tuomas
addikt
válasz
gyuri2008 #1355 üzenetére
Sztem ezzel a vodába kéne beházalnod, nem a médiába, hogy ugyan má ne spammeljék össze a független telefonod.
#1358 Pano
Sztem ez lesz amit te is írsz, lehet a sim kártyán van valami előretelepített "szolgaltatás" amit ha berak az illető a telefonba, feltelepítteti magát
-
Tuomas
addikt
Nekem a töltés későbbi fázisában jött elő, 70 % felett.
Messenger értesítések, youtube, spotify. Ezek az alkalmazások hozták elő. Csináltam tesztet a samsung members alkalmazással, ott lejátszotta gond nélkül a teszthangot. Újraindítás nem oldotta meg, csak az idő, miután lehúztam töltőről, reggelre magától megszűnt a hiba. Fülessel nem jött elő. -
Tuomas
addikt
"Sikerült" újra előhozni a hibát, ismét töltés közben jött elő, nem alkalmazás vagy videó függő, most spotifyban kezdődött a hiba, 75 % feletti toltottségnél. Nekem kicsit olyan, mintha hőmérsékleti tényező lenne, vagy a töltésnek lenne valami "bugja".
Samsung support annyit válaszolt, csináljak gyári visszaállítást, és ha jelentkezik a hiba újra, vigyem szervízbe, mire én mondtam, hogy megcsinálom a resetet (nem fogom), de szerintem 2 napos telefonnál nem ezen múlik.
Telekom rugalmas volt, cserét kértem, ha lesz készleten teló, szólnak és cserélik x nap után is, a kérelmet rögzítették. -
Tuomas
addikt
2. nap a készülékkel.
Tapasztalt valaki olyat, hogy a hangszóró (a média hangszóró, nem a telefonálós) pattog, illetve egy videó közben a hang meg-meg akad?(fülesnél nem jön elő, újraindítás volt)
Holnap lesz egy gyári visszaállítás, aztán ha nem oldódik meg, esélyes hogy csere? -
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Beléptem a klubba én is, egy 2016-os Galaxy A3-ast váltott.
Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Valaki tudja amúgy, hogy a biztonságos mappának mi értelme, amikor egy adott alkalmazás azon kívül is megnyitható és használható marad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest