Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LIFE1
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor biztos az a gond mert a kábel mikro usb-s! Köszi az infót!
-
-
LIFE1
tag
Az a5 2017 re lehet penrájvot kötni?mert probáltam de semmit nem csinált vele!
-
bepe79
addikt
válasz
KengelRoland
üzenetére
Akkor abban vacak az akksi. Mert nekem van egy 6S-em is, 99%-os akksival, és készenlétben kevés hívással van, amikor még 90%-on vagyok vele a nap végére.
-
KengelRoland
aktív tag
Hagyjátok már azt a cella készenlétet. Attól fűgg, hogy mennyit mozogtok. Mikor otthon vagyok, akkor 2-4 százalék a cella készenlét, ma sokat mozogtam, most 7. Ha elhagynám a várost, akkor több is lenne. Pedig nekem 7.1 van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
karl_fischer
üzenetére
Tehát nálad is az első háromban van. Nálam a második a sorban 9% -kal, de effektíve ugyan annyit (vagy picit többet..) bír az akku, mint eddig...
-
gerner1
nagyúr
válasz
karl_fischer
üzenetére
Nálad is úgy lett jobb, hogy közben az akkustat -ban, a "cellakészenlét" a lista első felében van (nálam is így van még ezen a készüléken) ? ... - csak kíváncsiságból kérdzem...
-
karl_fischer
aktív tag
válasz
KengelRoland
üzenetére
Csak akkor csinálja, ha több órát "pihen". Ha folyamatosan használom, akkor nem. De ezt ki lehet bírni, más bajom nincs az Oreo-val. Az akkuidő sokkal jobb lett.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
karl_fischer
üzenetére
Ha ez megnyugtat, az A8-is olyan, hogy ha van értesítés a kezdőlapon, akkor feloldás után látom, ahogy kirajzolja az animációt. Pedig ezen 7.1 van. Szerintem ez azért van, mert alszik a rendszer mikor nem használjuk. De amit te leírsz, az már egy kicsit valóban túlzás.
Mert nekem csak az első feloldás ilyen. Neked akkor is lassú, ha egy percen belül lezárod és mégegyszer kinyitod?
Amúgy én ezen azért nem vagyok kiakadva (nem mondom, hogy tetszik, de meg tudom érteni), mert a kollégámnak ájfonja van és ő már olya 13.00 óra környékén teszi fel tölteni, én meg olyankor még több mint 70%-on vagyok és 50% fölött viszem haza a telefont. Pedig van rajta Bluetooth óra, Bluetooth füles és nfc, wifi 0-24 be van kapcsolva.Szóval ha más baja nincsen az Oreonak, akkor gondold meg a kókányolást kétszer.
-
törölt tag
egy leírás tudna valaki küldeni/linkelni hogy pontosan hogyan kell visszarakni a nougatot?
a sammobileról most töltöm a telekomos 7.0 romot ... csak a felrakása lesz problémás.. mit mi után kell csinálni és hogyan. nem akarom elcseszni.
előre is köszi a segítségetui. gyári visszaállítás mit csinál? romot nem rak vissza gondolom...
-
Vjankovics82
senior tag
Oreot hogy tudom rootolni?
-
_IceBird_
tag
Kitörölöltem a gyorsítótárat, így sem működik, viszont mindig más hibakódot ír.
-
_IceBird_
tag
Galaxy Themes-be működik nektek a vásárlás? Nekem folyamatosan S2000/P/830RU hibát írja ki. Googleba nem találtam a hibáról infot.
-
Vitaqo
senior tag
Tapasztaltatok lassabb feloldást oreoval? Mintha lustábban, lassabban kapcsolna be a kijelző.
-
1egaly
aktív tag
Az A5nek az A6 az utódja?
-
Vitaqo
senior tag
Szia!
Szívesen segítek neked a témában. Először is, fóliában sokat válogattam, mire meglett az igazi. Az aliról rendeltem, a 10db-os 12 dollár volt és nagyon jó. Festett, szélein ragasztós. Próbáltam belőle többet, volt ami fellevegősödött, volt ami alá bejutott a kosz, mert nem volt ragasztva mindenhol. Ezen a linken megtalálod. Ikoncsomagból sok van, nekem ez nyerte el a tetszésemet. Teljes téma, de a gyárival szinte megegyezik.
Infinity téma. -
Z()L3
tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam J5 2016-ról egy A5 2017-re. Rövid tapasztalat : az hittem a J5-nek jó az akksija, hát ennek még annál is durvább 😊 Messenger, facebook, időkép, eredmények, youtube meg néha-néha egy kis böngészés a fő feladata, ezt a J5 6-7 óra sot-al tudta, ez pedig kb egy órát ráver 😊
Nem beszélve arról, hogy ebben van automatikus fényerő állítás, always on meg ujjlenyomatolvasó, ja és por valamint vízálló. Első töltéskor lepődtem meg hogy gyorstöltést ír, el is feledkeztem róla, pedig megjelenéskor olvastam a tesztet.
Az erősebb hardver sem elhanyagolható, érezhetően gyorsabb. Az alkalmazásváltó gomb kétszeri megnyomásával villámgyorsan vált az alkalmazások között, leginkább csak messengert hagyom futni és azt hozom elő vele, de legalább nem kellenek a számomra idegesítő chat-fejek 😅
Összességében nagyon bejön, a nagy megelégedettséggel használt J5-t sikerült egy szinttel feljebb léptetnem.
2 kérdésem azért lenne a telefonnal kapcsolatban:
1. Létezik olyan ikoncsomag ami tök olyan mint a gyári, csak a Google alkalmazások mögül "kiszedi" a fehér hátteret? A beállításokban ki van kapcsolva a keretes ikonok és mégis ott van pl. Youtube meg Chrome mögött.
2. Milyen kijelzővédőt érdemes venni rá? Szolgáltatónál raktak rá, de nem tetszik hogy nem fedi teljesen a kijelzőt, néha pár honlap meg az óra olvashatóságát is rontja. 2 mobilos boltban is azzal "nyugtattak" hogy ez ilyen, nekik is csak ilyen van... -
kato78
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Hali, itt most jól elbeszéltünk egymás mellett.
A lényeg, az okfejtésem is gyorsabb volt fejben, mint amit be tudtam volna egységnyi idő alatt gépelni. Nem is feltételeztem hogy fennakadtál volna ezen a készenlétes dolgon. Mindössze valami okfejtést szerettem volna elindítani, hogy ki hogy érzi, ha már nézi a cellakészenlétet, jobb vagy rosszabb lett -e oreo alatt mondjuk a készülék készenlétre, vagy csak ezen android verzió sajátossága ez, hogy ennyire súlyozva jeleníti meg a fogyasztásnál. 
-
gerner1
nagyúr
Újra működnek az online -os Samsung appok. Elérhető minden, ami korábban is. Most olyan infóim vannak, hogy szerver gondok voltak...
-
rgranc
aktív tag
Jól lehalt a fórum.....
Gyorstöltéssel kapcsolatban: nekem az egyik USB kábel nem hajlandó rá, pedig elméletileg Nillkin (valószínűleg mégiscsak hamisítvány és ráadásul itthon vettem boltban), másik kábellel ugyanazzal a töltővel megy.

VIszont: az Android 8 frissítéssel más nem futott bele abba hogy nedvességet érzékel a teló? Egy hete nem tudom tölteni (csak teljesen kikapcsolva) vagy gépre kötni, mert az Android folyamatosan kiírja hogy nedvességet érzékel és ezért nem is kezeli az USB csatlakozót. Amúgy teljesen biztos vagyok abban hogy nem érte víz soha.
A teló zsebben volt amikor első két alkalommal előbbukkant a felirat, aztán harmadszorra az asztalon (víz a közelben sem) és utána el sem tűnt.
Nincs kompresszorom hogy kifújjam a csatlakozóaljzatokat, de néztem hogy fórumokon szoftverhibának írják, gyári visszaállítást ajánlanak megoldásként, kíváncsi vagyok tényleg szoftverhiba-e vagy a hardver döglött be. De gyanús hogy az Android 8 után pár nappal jelent meg, előtte soha nem volt ilyen. -
zsobacsi
csendes újonc
válasz
KengelRoland
üzenetére
👏👏👏
Köszönöm!! Eddig nem tűnt fel. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
javorszky
üzenetére
Szerintem a csatlakozód meghibásodott. Ne nagyon feszegesd vagy nyomkodd. Mert lehet, hogy csak a kábel csatlakozója rossz és a feszegetéssel tönkre teszed a telefont.
Próbáld ki egy másik kábellel. Ha van lehetőséged, akkor másik kábellel. Ha azzal is ezt csinálja, akkor a telefon csatlakozója rossz. Szervizbe kell vinni.
(#6760) zsobacsi
Ha lehúzod a rolót fentről, akkor kiírja a hálózatot. Vagy nem?
-
gerner1
nagyúr
válasz
zsobacsi
üzenetére
3rd party app (csak példa) telepítésével van rá lehetőség.
-
zsobacsi
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Windows-ról váltottam, új nekem az android. Bosszant, hogy nem látom a szolgáltatót akit éppen használ a telefon. Tudok ezen változtatni valahol?
-
javorszky
tag
Sziasztok!Nem mindig veszi a gyors töltést a teló!Nagyon ritkán.Csak úgy megy ha kicsit erőből rányomva tartom és utána elengedem.De meg igy is van hogy sokat kell játszani vele míg elkapja!Találkozott már valaki ilyennel?Van erre valami megoldás?
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Nincs köze a szolgáltatóhoz szerintem. Lehet, hogy korábban tiltottad te, vagy aki használja a telefont. Telepítsd újra az alkalmazást, akkor újra kérni fogja az engedélyeket. Vagy menj az alkalmazás beállításaiba és az engedélyeknél kapcsold be a kért engedélyeket és jó lesz.
-
Angel2014
addikt
válasz
KengelRoland
üzenetére
Hát megnéztem a barátom telefonját ugyan ilyen van neki..de ő Trémobilos..nem indította el a hangfelvevőt mondom kipróbálom nála is..elindítom és dobálja fel az engedélyeket nála, na most nálam nem csinál ilyet,egyből ezt az üzenetet kapom.
-
1egaly
aktív tag
Nálam 6%..
-
KengelRoland
aktív tag
3-4 %-ot mérek cella készenlétre.
-
gerner1
nagyúr
Talán valamit félre érthettél, mert én eddig sem akadtam fenn. Csupán tényeket írtam le, amelyek mindkettőnktől függetlenül léteznek. Követek más márkák topikjait, így "néhány" Huawei topikot magam is (többek között az említettet is...), már Mate 8 óta, és nekem is több köszülékre van rálátásom hosszú évek óta, szóval kössz, de "nemsok újdonság van a nap alatt" ...
-
dave987
aktív tag
Az is lehet hogy másvalami fogyaszt kevesebbet mint eddig,ugyanannyi idő alatt,ezért ami meg ugyanannyit az százalékban most nagyobb részét teszi ki az össz fogyasztásnak.
-
kato78
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Kérdés, h eltünik egy updatevel az elsö sorból a cellakészenlét, és mondjuk az ötödik lesz a sorban, de az érték nem változik amit mutat, akkor mi változik? Mert attól ez a telefon nem lesz sem jobb vagy rosszabb. Megmondom öszintén, az hogy a telefont napi szinten használom nekem nem azt jelenti, hogy folyamatosan nézem a fogyasztást % -ban. Ránézek, jött egy email, este felrakom töltöre mert 45% -on áll. De hogy ezen idegesítsem magam miközben a készülék müködik, nincs eltérés 7.0 -tól, talán még jobban is bírja az akksi, ...
Szóval ne vedd támadásnak, de szerintem ezen felesleges fennakadni.
Amit megtettem, Oreo update után dobtam egy fr -t, belaktam újra a telefont, letiltottam pár appot és hagyom hadd dolgozon értem a készülék. Párhuzamosan használtam ezzel a telefonnal egy P10 -et, ott a kamera jobb, de pont a fogyasztás, meg a túlztott melegedés miatt lett ez a telefon a nyerö. Itt a fórumon ha érdekel néz bele abba a "hírcunamiba" is, micsoda galibák vannak oreo óta, ennek függvényében mondtam, hogy ennél a telefonnál ennyi "hiba" szerintem elnézhetö. 
-
kato78
tag
Komolyabban a kérdésedhez, ha úgy érzed hogy gáz van a cellakészenléttel, akkor az Eszköz karbantartóval nézz rá, illetve uganitt az Akkumulátor alatt nézdmeg ott ahol ENERG.TAK van szép magyarral kiírva, hogy miket zár be a rendszer magától még. Hátha észre veszel valamit kóbor appot, ami nem hagyja aludni a telefont. Illetve a gsam battery lenne talán még hasznos számodra. Amit én tennék, az a facebook appok tiltása alapból Alkalmazások alatt, de nem elég simán csak a telepített alkalmazások közörtt tiltani, hanem a rendszerfolyamatok alat is van facebook eldugva, azokat is letiltani. Instát is kilöttem, mint ahogyan a play zene, takback és tsait is. Nekem nem lett magasabb a cellakészenlét mint nougat alatt volt.
-
válasz
toridelonge
üzenetére
Nagyon jó, minőségi telefon. Kézben fogva és használva felső kategóriás érzetet ad, max a sebessége meg a fényképek minősége az, ami elmarad a csúcstól.
-
Sungoo
addikt
Figyeltem eddig is. Nálam az a 10% 30+. A szarkazmussal semmi gond, bírom a humort, és a kritikát is.
Meg egy kicsit olyan, mintha egy picsogó kamasz lennék, aki nem tud napi 14 órát lógni az Instán.
Nem gond a gyorsabb merülés, estig kibírja, de határozottan merem állítani, hogy idáig az üzemidő, és a cella készenlét fogyasztása nem ilyen volt. -
gerner1
nagyúr
A lényegen nem változtat, mert ez két lehetőséget körvonalaz. Vagy a 7.0 -án számolta a rendszer ezt a tételt helytelenül, vagy most a 8.0 -assal számolja hibásan. Az én aspektusom az, hogy ha a 8.0 -ásban szereplő érték igaz lenne, akkor a készülék közel sem tudna annyi üzemidőt produkálni, mint a 7.0 -val. És pont ez utóbbb az, amit a többi Samsung modell topikjaiban is lehet látni, hogy bár a listában előre került, az üzemidő mégis -minimum- azanos. Sőt, a készülék saját grafikonját megnézve, doze mode -ban láthatóan jobban gazdálkodik az energiával, mint a 7.0 -ás.
Most van 2 topik, amelyekben a készülékek egy töredék CSC -je már kapott javítást az első oreo verzióra, és páran már kezdik jelezni, hogy a cellakészenlét eltünt az első sorból.
Szóval, kiváncsian várom, hogy itt milyen fejlemény lesz ez ügyben, mert még tisztán emlékszem, hogy amikor a 7.0 -át kiadta az anyacég, az sem volt éppen bug mentes, de üzemidőben az sem hozott előnyt&hátrányt a 6 -oshoz képest ... -
kato78
tag
Nincs gebasz, csak eddig valahol ez elkerülte a figyelmeteket, régen is ott volt a listában, csak nem volt ennyire súlyozva listázásnál. Számold ki, 10% -a az akksi kapacitásának arra megy el 2 töltés között, hogy a telefonod, lehet hogy 4G is van szerencsétlen mindig készen áll a hívások indítására, fogadására, hogy legyen neted, emailed, ... Rakd repülö üzemmódba egy napra, és akkor talán lesz különbség. Bocs, ez kicsit szarkasztikus volt már.

-
kato78
tag
válasz
toridelonge
üzenetére
Röviden összefoglalva, a mai árakona ebben a kategóriában szerintem ez a legjobb telefon. Nincs kiemelkedö hibája, OREO alatt sem, lehet vele fényképezni is ha akarsz, illetve (kinek mi az aktiv használat), 2 nap simán beleférhet 2 töltés között. Nálam Messenger, Viber, Skype és Whatsapp meg az internet húzza 3 emailfiókkal, és a 2 nap sokszor megvan üzemidöben. Vízálló, ami a jelenlegi esös idöben nem rossz. Elöl van az ujjlenyomatolvasó, nekem ez pozitiv. Tölteni gyorsan fel lehet a gyári töltövel is. Tok, sima szilikon is elég elég csúszós az üveg hátlap, tokban viszont sokat kibír. 1 hete kinnt van velem az építkezésen sima szilikon tokban, eddig nincs kac rajta, igaz nem dobálom. De ha koszos, csak lemosom csap alatt. Egy szónak is száz a vége, bírja a mindennapokat, csak nem kell a zászlóshajókhoz hasonlítani. Maga a Samsung felülete pedig egész jól az emebr keze alá dolgozik. Szeretem, hogy van benne "nagyító", illetve a Samsung féle naptár kezelhetösége nekem joban bejött, mint a google vagy más gyártó megoldása. Fényképezögép része kicsit fapados, de lehet utólagosan a fényképszerkesztövel igazitani a képeken, az info ott van hozzá a képekben, szóval ha elsöre nem is tetszik amit löttél képet, abból még utómunkával akár a telefonon is, sokkal többet ki lehet hozni.
-
kato78
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Azért ez a "Cellakészenlét" dolog kicsit most el lett túlozva. Ez nem egyenlö a telefon tétlen állapotával, ez az a fogyasztás, ami a telefon a GSM-torony közötti kommunikáció felemészt. Ha megnézed részletesebben, akkor futási idönek 0 van megadva, max fogyasztást látsz majd, az akksi össz kapacitásának kb a 10-15% -át. Enélkül a telefon nem müködne mint telefon, max mint egy sim nélküli tablet vagy notebook. Emiatt FR -t ne csináljatok. Remélem segítettem. Tisztelettel

-
toridelonge
csendes tag
Sziasztok!
A5 vásárlásán gondolokozom. Tudtok írni esetleg pár mondatot, hogy mi az ami nagyon jó a telefonban (esetleg kiemelkedő), illetve mi az amiben viszont gyenge, ami a negatív pontja/pontjai?
Gondolom nem én vagyok az első aki ilyet kérdez, csak nincs időm 6k+ hsz-t végigböngészni, az is jó ha hsz linket tudtok adni.
Köszi szépen! -
gerner1
nagyúr
Annak egészen biztosan nem az oreo az oka. Inkább valami javasolt művelet kimardt a frissítés körül. Amennyiben ez helytálló lenne, hogy önmagában az oreo -ban jelentős merülést eredményező hiba volna, akkor az a hiba kivétel nélkül mindenkinél jelentkezne, és ebből eredően már egy ideje poszt-cunami lenne...
-
Bukoba
tag
Sziasztok! Oreosok, van olyan közöttetek, akinél a cella készenlétben nincs a top aksi fogyasztók között? Nálam többet eszik a készenlét, mint a kijelző (oreo előtt is volt néha ilyen, de most mindig ez a vezető fogyasztó). Nem csináltam FR-t a frissítés előtt, csak wipe cache-t előtte és utána.
-
Almonen
aktív tag
Valaki találkozott már ezzel a problémával vásárlás során? Írtam levelet Samsung ügyfélszolgálatnak de nem tudták mi lehet.
https://imgur.com/a/OG16rnh
Ezen kívül, kiegészítő infó: érdeklődtem telefonon, hivatalos márkaszervízben az akkumulátor csere irányára jelenleg 22 ezer forint, tehát az összefoglalóban lévő összeg emelkedett.
-
Vitaqo
senior tag
Amúgy nálatok mennyire jó a gyári időjárás app? Egész nap jó idő van Győrben, és folyamatosan heves zivatart mutat. Mondjuk az accuweather oldala is dettó.
-
válasz
KengelRoland
üzenetére
Ezt az SOT témát lassan jegelhetjük.
Nem hinném, hogy bármelyik oldal meg tudná győzni a másikat a maga igazáról. -
KengelRoland
aktív tag
Én is el tudom viselni azt, hogy más másképp használja a telefonját, de attól még lehet véleményem. Hadd ne kelljen már elfogadnom más káros szenvedélyét ha az a terhemre van.
Egyébként tényleg nem zavar, hogy valaki orrvérzésig nyomja a telefonját, csak leírtam, hogy én ezt hogy látom. Az viszont irritáló, mikor valaki itt játssza az eszét, hogy neki mennyi a SOT. Mintha az bármiféle előnnyel járna.
Én inkább csak röhögök az illetőn.(#6708) 1egaly:
Vagy feltelepítesz egy simkártya managert és negcsinálod azzal. Egyébként mi változott azzal, hogy beírtad? Vagy csak esztétikai szempont?
-
leslieke
Jómunkásember
Frissítettem a telefont, azóta nem tűnik el a frissítést jelző ikon. Mi a megoldás erre?
-
bepe79
addikt
válasz
KengelRoland
üzenetére
De ugye nem baj, ha valaki az 5.2 "-es képernyőn játszik? Teszem hozzá, hogy már anno az 1.x és 2.x "-es kijelzőkön is játszottak sokat az emberek a Nokia 3xxx idejében 15 évvel ezelőtt.
P.S.: nyilván nem Playerunknown's Battlegrounds-ot játszik rajta az ember több órán keresztül, mert arra ott a PC / laptop, ahogy te is írod.
-
válasz
KengelRoland
üzenetére
Szerencsére nem vagyok szűklátókörű, el tudom viselni kritizálás nélkül, ha valaki máshogy használja a telefonját, mint én.
A demagógiát viszont már nem annyira.
-
KengelRoland
aktív tag
Azt azért elmondom, hogy értem mit csinál a telefonom a háttérben, csak le💩-om.
Szerencsére nem a Szaharában vagyok, tudom tölteni ha lemerül.
A másik dolog, hogy nekem nem a telefon az életem. Ami azt jelenti, hogy nem akarom 0-24 órában a kijelzőt bámulni.
És mégis mindent elintéztek amit a technika enged.
- Telefonálok
- Emailt küldök
- Dokumentumokat tárolok és használok
- Szociális média
- Csevegő üzenetek
- Navigálok
- Vásárolok
- Fizetek vele
- Kupont használok
- Hűségkártyát használok
- Zenét hallgatok
- Fotózok
- Számlát fizetek be
- STBAnnyi, hogy nem játszok egy kártyalap méretű kijelzőn, mert azért vettem több mint 300 ezerért ROG laptopot, hogy azon játszak. Engem nem motivál az egérmozi.
És hazamegyek 40-50% töltöttséggel. De ha mégse lenne elég, akkor feltöltöm és kész. Kocsiban vagy cégnél, vagy beülök egy kávéházba meginni egy cappuccinot és gyorstöltővel 30 perc alatt töltök bele annyit, amennyi elég egy napig.
Szóval amit itt páran művelnek a SOT-tal az már a betegség kategória, szerintem tananyag lesz hamarosan az orvosi egyetemen.A másik dolog, hogy undorító dolog mikor egy társaságban 3 ember ül és mindhárman a telefon fölé görnyednek. Főleg fiatalok, de már 40 év felett is van ilyen. Illetlenség is meg undorítóan néz ki.
Ezért is vettem okosórát, mert már cikinek találtam azt, hogy 2 percenként előveszem a telefont.
Amióta óra van, csak akkor veszem elő a telefont, ha szép kényelmesen ülök valahol, várni kell és egyedül vagyok. -
válasz
KengelRoland
üzenetére
És tudja.
👍Azért leírom, ha valaki más esetleg nem tudná: a magas SOT-ra azok hegyezik a répát, akik használni akarják a telefont. 3-4 órás SOT meg azoknak van, akik nem tudják, és nem is érdekli őket, hogy a telefonjuk mit csinál szabadidejében.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GLS
- Ingatlanos topic!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nagyjából megfeleződött az üzemidőm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)