Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Azért az olcsó átalakítókat nem ajánlanám. Némelyikben a kici kínai nem megfelelő ellenállást rakott, így könnyen az eszköz halála lehet a vége. Ugyanez igaz az USB-C kábelekre is... Egyik barátom bevásárolt belőle, szerencsére megúszta az extrém lassú töltéssel. Azóta cserélte Ankerre, azzal semmi gond. Nem azt mondom, hogy mind ilyen, de nem árt az óvatosság.
-
bepe79
addikt
A tesztet remélem elolvastad róla, legalább az itteni MA-sat. Tehát nem fog meglepetésként érni, hogy ez már USB-C, tehát a régi töltő/kábeleidet vagy kukázhatod ki, vagy veszel több ezer forintért mindegyikhez microUSB->USB-C átalakítót. Bár a dobozban adnak egy USB-C-set hozzá, csak az ember általában máshol is tölti néha (kocsi, munkahely, etc.)
-
mcs
veterán
válasz
csaba1203
üzenetére
Bízok benne, mert a J5 2016 is meggyőzött az őskövület Snapdragon 410 ellenére, de a Samsung remekül optimalizálta rá a 6os és 7.1es droidot is. 70ért az A5 nem tűnik annyira drágának a tudásához mérten, ezért adok neki egy esélyt. Az optikai képstabilizátoron kívül gondolom nincs más jelentősebb hiányossága.

Esetleg tud-e olyat, hogy az fm rádió hangját kiküldi bluetooth-on keresztül is?DrBubo77: Edigitalnál 69990, de csütörtöktől a munkahelyemen is 12-20% akció lesz a Samsungokra.

-
mcs
veterán
Sziasztok!
Mennyire tudjátok ajánlani az A5 2017et? Afelé hajlok, hogy ez lesz a kedvelt J5 2016osom méltó utódja.

-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
2018.04.01 -től érvényes Samsung javítási díjak (új!).
-
Stellaway
tag
válasz
oroszkrisz
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy a média hangerejét lenne jó vele hangolni, nyomd meg az egyik hangerő állító gombot, és azt a popupot nyisd le és ott tudod állítani, hogy elsődlegesen mire használja a gombokat
-
pitiless
senior tag
https://napidroid.hu/30-uj-oratipust-adott-ki-samsung-az-always-display-re/
Működik szépen A5-ön is.
-
oroszkrisz
tag
Sziasztok! Aki Oreora frissített megmondaná nekem, hogy a hangerő szabályozása megváltozott-e? Pl hogy a hangerő az a csörgés, sms, jelzések, stb..mindent egyszerre változtat. Egy másik gyártónál ez így van és kiakaszt és nem vagyok biztos, hogy ez Oreo sajátság-e. A másik, hogy a ne zavarjanak funkciót, aki használ talált-e változást frissítés után? Köszi!
-
törölt tag
Telekomra is megjött a frissítés.
-
Vitaqo
senior tag
Nálatok mozog az AOD órája? Nekem 15 percig 1 pozícióban áll. Tovább nem néztem, inkább kikapcsoltam.
-
Payphone
tag
Sziasztok!
Hol tudnám kikapcsolni a mobilntet különböző alkalmatásoknak?
Elösször próbáltam ott hogy: alkalmazások-->ott rábökök pl a youtubra-->mobil adatok-->es a háttérbeli adathasználat engedélyezését kikapcsoltam.De ettöl még ha mobilnetre kapcsolok ugyan ugy tudok videotnézni mobilinterneten keresztül
-
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem. Kuglin körülnéztem, de nem találtam megoldást. Adott egy A5 2017 8.0. rootolni szeretném. Van esetleg megoldás rá?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
speed207
tag
Hali! A telefonom lassan 1 éves. Új kora óta gyári szilikon tokba van. A felső szélén egyre feltűnőbben apró festéklepattogzások jelennek meg. Másnál is van ilyen vagy egyedi jelenség?
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni névjegycsoportokkal kapcsolatban.
A névjegyek csoportjaiban a "Saját névjegyzék" be van pipálva és mindig inaktív. Ha átteszek egy névjegyet egy másik csoportba, akkor az mindkét csoportban ott lesz. A Saját névjegyzékből nem lehet törölni. A kérésem az lenne, hogy nézze meg legyen szíves, aki teheti, hogy nála is így van ez? Esetleg valahol kikapcsolható ez a rögzítettség? Más típusú (nem samsung) telefonon nincs ilyen kötöttség.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
RAZERXX
aktív tag
Szép napot!
Az ikonjaimat mindig máshol találom nem lehet valahogyan le fixálni őket?
-
Skod
senior tag
válasz
_IceBird_
üzenetére
The security maintenance release for the month of June 2018 fixes five critical vulnerabilities in the Android OS in addition to many high-risk and moderate-risk vulnerabilities. There were only three vulnerabilities in Samsung’s own software that needed fixing this time around.
-
_IceBird_
tag
XEH régiós telefonokra megérkezett a júniusi biztonsági frissítés ( 227,58 mb). A méretből adódóan lehet hogy más egyéb fejlesztés is van benne.
-
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Adattakarékos mód.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Vizinyenyec
üzenetére
Be van állítva a takarékos adatforgalom.
-
redface
tag
Sziasztok! Hogy lehet azt beállítani, hogy bejövő híváskor a hívott félnek a fényképe teljes kijelzőn jelenjen meg? Előre is köszönöm a választ!
-
gerner1
nagyúr
Nappali képekhez a Snap Camera Pro -t használom, amellyel ilyen a különbség. Éjszakai képekhez pedig, ajánlom a CortexCam -ot, ami low-light körülmények esetén (szerintem) rálicitál a Snap Camera -ra (is) ...
-
iggipop
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy már volt kérdés de a telom kiírta hogy integritás ell.sikertelen. Gyári alapért. beállítást csináljak. Ki lehet ezt kerülni? Üdv: igipop
-
Vitaqo
senior tag
Ti használtok kamera appot? Vagy a gyárit? Mert kicsit szegényes a felhozatal benne.
-
a.joe
csendes tag
Üdv. A 7 droidnál volt lehetőség névhez saját sms hangot adni ez a 8 nál eltünt. Valahogy ezt vissza lehet buberálni?
-
Payphone
tag
hat igen, a nővéremnek SE-je van ő szereti. Igazából nekem is bejönne, de funkciókban nem kielégítő. Sebességen kívül semmit nem kapott a 6s-től. Ettől függetlenül bivaly erős kis telefon szereti is nővérem és neki a kis kijelző is jó, viszont elmondása szerint az ios11 őt is megbénította rendesen
-
bepe79
addikt
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy amikor töltitek a telefont konnektorról, vagy powerbankról, vagy PC-ről, akkor rádugásnál egy fél másodpercre nektek is sötétedik kicsit úgymond a kijelző? Tehát ez normális, gyárilag így van?
-
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy egy programnak szüksége van, hogy kapcsoljam ki a képernyő fedvényt. Már minden létezőt, amit találtam a programok között, kikapcsoltam. Még mindig valahol van. Hol keressem?
(Imába foglaltam a nevét, aki ezt a szuper feature-t kitalálta. Szüleit is emlegetem rendszeresen)Közben megtaláltam a bűnöst. Leírom, hátha másnak is hasznára lehet.
Ha van képernyő rögzítő telepítve és létezik az - Utoljára használt alkalmazások - között, akkor törölni kell onnan is. Nem elég a Más alkalmazások....-nál kikapcsolni. -
Payphone
tag
Köszönöm neked is. Volt már androidom, az iphone 6-ot 2 éve használom előtte egy huawei G6-om volt, de nagyon nem jött be a huawei... Aztán úgy döntöttem legyen most már iphone.. Aztán rákellett jönnöm hogy pont akkor váltottam applere amikortól a cég elkezdte szivatni a vásárlókat... Ezzel a telefonlassítással teljesen kizavartak a világból. És ez az ios 11 felhbáróító lett. Androidnál megtehetem azt hogyha nem tetszik az új rendszer vissza tehetem a régit. Applenel 2 hét múlva ezt már elfejetheted
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
Payphone
üzenetére
Mondjuk az iPhone után kicsit szokatlan lesz a Droid. A Samu A5 (2017) elég jól összerakott készülék és ár-érték arányban jó választás. Nyilván elmarad pár dologban a Samsung zászlóshajóitól, de napi használatra lehet vele együtt élni. A leírt igényeddel egy napot simán ki fog bírni egy feltöltéssel.
-
Payphone
tag
Nagyon köszönöm

-
Payphone
tag
Sziasztok, Iphone 6-mat cserélném le erre, kérdésem az lenne hogy megérné e? Maximum 5 ezret fizetnek rá. Mára az iphone 6 rettenetesen akadozik, és ha 10-kor elmegyek itthonról délután 5-re simán lemerül.. Vonzó az A5-nél a vízállóság is. Mit gondoltok megérné a váltás? Sajnos szűkös pénztárcám miatt nem igazan tudok nagyobban gondolkodni. Viszont valamiért számomra a Samsung márka megnyugtatóbb mint pl a huawei és tetszik hogy az A széria is kap rendszeresen frissítéseket. Játékra nem használnám a telefont, csak zene hallgatás, telefonálásra és a főbb közösségi appok böngészésére a: messenger, snapchat és instagram. Érdekelne hogy ezeket használva hogy bírja az akkumulátor és mennyire akadozik a rendszer.
Köszönöm a válaszokat

-
gerner1
nagyúr
Nincs mit. Ezzel pedig (csomag) sokminden mást is át lehet állítani. Pl az értesítősávot, annak színét (is). A zárképernyőn eltüntethető a felső bar + máshová rakható az óra helye, megváltoztatható az alkalmazásváltó animációja, stb, stb ... Itt van leírás, hogy miként (és mivel) lehet működésre bírni. Az ezzel elérhető lehetőségek egy részről, itt van egy video...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB Wi-fi Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi!