- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
válasz
Zsoltinho24 #4667 üzenetére
Nekem is "vibrál" bevittem a Samsunghoz, azt mondták semmi baja :/ szóval szoftveres bug lesz főleg ha többünket érintett
Nem lehet hogy megsérült a kijelző a folt miatt? Víz alá ne tegyed szerintem
-
Daneee14
tag
válasz
zjuhasz #4218 üzenetére
Szia!
Régebben reagáltál egy kérdésemre karpánttal kapcsolatban. A kérdésem az lenne, hogy a fülhallgatónak jó a kivezetése? Decathlonban vettem egyet, amivel az volt a baj, hogy kicsi volt a nyílás és nem fért át a fülhallgató csatlakozója. Szerencsére sikerült visszaváltani. Így most megpróbálnék egy ilyet rendelni. Ezzel nem akarok befürödni. -
balakuno
újonc
válasz
Donki Hóte #4691 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Igen, több „módszert” is kipróbáltam. A körmömmel megvizsgálva érezni valamit. Kevés vizet rácseppentettem és ahogy elfolyik a folt felett, úgy a víz „megtörik.” De sajnos így sem tudom megállapítani, hogy az üvegen van valami anyag vagy sérülésről van szó. Tanácstalan vagyok, mert sérülésnek túl szabályos, és abban biztos vagyok, hogy nem ejtettem rá semmit, nem esett le. Viszont szemüveg tisztító sprayt használva se tűnik el a folt. Komolyabb vegyszert nem merek kipróbálni. Mellékelek egy közelebbi képet a foltról, amin jobban látszik, hogy majdnem szabályos kör alakú és két apró pötty van a folton belül.
-
Almonen
aktív tag
Ha ismer valaki jó üvegfóliát az engem is érdekelne. A telekomban olyat adnak ami szintén nem fedi le, most sima fólia van rajta Samsung boltból 4 ezerért. De ez is kezd leválni.
-
-
Norbi.Sz
senior tag
Kinek milyen fólia van, ki melyik típust ajánlja az A5 (2017)-re? Nem sima, hanem edzett üveg fóliát szeretnék rá...
Xprotector vagy Nillkin? Mindkettőnek van olyan típusa, ami teljesen fedi a kijelző szélét is (hajlított)?
Nekem az üzletben, ahol vásároltam, olyan edzett üveg fóliát tettek rá, ami a széleinél nem tapad fel teljesen, mivel nem hajlított...THX
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Olvastam itt problémákat az érintőkijelzővel kapcsolatban. Édesapám is úgy ítéli meg, hogy nehezen érzékel, kicsit érzéketlen a bal oldalán az érintőnek (Eddig Cubot S222-vel sosem mondott ilyet, szóval viszonyításban azzal elégedett volt teljesen). Ez hardveres dolognak néz ki a leírások alapján itt. Jó kis gariztatás kell neki? Akkor többeteknek is volt ilyen?
Tippeiteket köszönöm előre is.
-
Nagyboconádi
csendes újonc
válasz
Zsoltinho24 #4672 üzenetére
Igen, magyar független, xeh rom.
Pàr napja kaptam frissìtèst. -
patow
senior tag
A szolgáltató függetlenít ,én egy 5 éves sony-t ami kb 3 éve a fiókban lapult függetlenítettem a telenor -ba kb 10 percet voltam bent lekérnek egy kódot beütik és kész
-
gerner1
nagyúr
válasz
Zsoltinho24 #4677 üzenetére
Így van. 👍 Bármilyen más CSC -re kiadott gyári ROM -ot fel lehet rakni szabadon. A granciát sem befolyásolja, ahogy semmilyen hatással nincs a hálózat függő/függetlenségre sem ...
-
Angel2014
addikt
Sziasztok telenorra nem jön az update? Függetlenre és a többi ország javára is már a második frissítés megy ki november óta de a telenornál semmi..
-
Stellaway
tag
válasz
Tisztelettel jelentem, nálam is volt, de mikor rájöttem, hogy az auto fényerő miatt van, és nincs a kijelzőnek semmi baja, megnyugodtam.
Egy ideje egyébként nem jelentkezett, viszont nem volt semmiféle szoftver update azóta. -
Zsoltinho24
tag
válasz
Nagyboconádi #4668 üzenetére
Milyen rom van fent neked?Magyar független?
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Nagyboconádi #4668 üzenetére
Akkor nem voltam egyedül.Ùgylátszik a 7.0 taltalmaz bugokat.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nem.
-
csaba1203
addikt
válasz
-
Nagyboconádi
csendes újonc
válasz
Nekem is vibràlt, ugyan ezt csinàltam, azòta rendben van!
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Ti nem vettètek észre hogy nem műkodik rendesen az automata fènyerő szabályzò?Sokszòr beragad a fényerőszabályzò.Nem tudtam mièrt vibrált a kijelzőm.ki kapcsoltam az automata mòdot most okés.
-
Zsoltinho24
tag
Köszönöm akik az akksi kèrdèsemre vàlaszolt.csak erre lettem volnakivàncsi.
-
patow
senior tag
Sziasztok
Hogyan lehet beállítani az ébresztést hogy csak egy bizonyos ideig szóljon? ,választ előre is köszönöm -
Dilikutya
félisten
válasz
Almonen #4654 üzenetére
Ez marhaság. A régi telefonom éjszaka töltöttem, nem csökkent látványosan az üzemideje. Ha estére leszívtam, az a masszívabb használattól volt, illetve 4,5 év alatt valamelyest romlott az akksi, de nem hinném, hogy attól, hogy a 100% elérése után még fent maradt valameddig. 4,5 évig ugyanaz a gyári akksi volt benne, amivel vettem.
-
törölt tag
válasz
Almonen #4654 üzenetére
Én úgy tudom az akkukat eleve úgy gyártják,hogy ha 100%-ot jelez nekem a teló.akkor valójában 80-90%-os a töltöttség,és úgy kapcsol le a töltés,merülésnél meg fordítva. Alapból nem tudjuk teljesen feltölteni és lemeríteni. Én sem foglalkoztam ezzel soha,feltöltöm használom és kész. Egy évet minimum kibír,ha nem többet.
-
-
Chamoro
tag
válasz
Zsoltinho24 #4641 üzenetére
Legtöbbször 10% alá merítem, majd amikor elérte a 100%-t rá félóra- egy órára leveszem töltőről. Eddig nagyon jól bírja az aksi.
-
hawkfoto
tag
Miért, a gpst be kell kapcsolni? Ki hitte volna?
Na jó, tudom hogy vannak 1.0-as felhasználók, de a gps be volt kapcsolva minden esetben.
4 éve használom az Endomondoval, volt Alcatel ot-997d, Lenovo S580, Lenovo Vibe Shot, Samsung S3Neo, Samsung S3 mini, Samsung Core Prime, Huawei Nova Smart, Samsung A320, és ez. Ezek közül csak az A320 és ez produkálta ezt a hibát. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Össze-vissza töltöm, amikor látom, hogy kell.
-
Stellaway
tag
Oké, sikerült.
A Phone Visibility-t kellett bekapcsolni, és egyből működik a távirányító. Ha esetleg másnak problémája lenne ezzel, itt egy link https://youtu.be/6gPZbbCYOhwIgen, tudom, egyből rá kellett volna keresnem. Nem tudom miért nem azzal kezdtem.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
40%-nál töltőre rakom, 85%-nál leveszem. Ez a legideálisabb az akku szempontjából.
-
Zsoltinho24
tag
Üdv.Következő a kèrdèsem.Ti meddig szoktàtok le merìteni ès feltölteni a telefonotokat?tech2.hu oldalàn most ezt vesèztèk ki.De mi a legjobb az akkunak?
-
hawkfoto
tag
válasz
Donki Hóte #4616 üzenetére
Mikor bekapcsolom az Endomondot, meg pontosan látja hol vagyok. Elindulás után borul a pontosság. Azért kikapcsolaskor egy kilométerrel arrébb lát mint ahol valójában vagyok? Ez azért már vicc kategória...
-
1egaly
aktív tag
Jól látom,hogy függetlenekre letölthető a A520FXXU3BQLA !??
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Stellaway #4618 üzenetére
Több bluetooth-os eszközöm van, és van egy tippem. Használok több eszközt, szifonnal és az A5-el is. Ha váltok telefont, akkor nem látja az eszközt. Újra párosítani kell, és "pairing" üzemmódba kell kapcsolni a bluetooth eszközt. Szerintem a TV-t próbáld meg ellenőrizni, hogy sikerült-e kapcsolódni. Ha igen, akkor próbáld újra. Nekem headsetem is van, meg kihangosítóm. egyiket se látom, ha telefont váltok.
-
Stellaway
tag
Sziasztok, BÚÉK, s minden mi szemszájnakingere.
Nemrég találtam a widgetek között egy távirányítót.
A TV a Samsung UE40MU172U számú modellje.
Nos a problémám az lenne, hogy sehogy sem akarnak együtt muzsikálni.
Mikor próbálom távirányítani, azt írja ki, hogy "The TV and phone are not connected".
-Dacára ennek, kikapcsolt állapotból a Youtube app-ból tudok indítani egy castot úgy, hogy bekapcsolja a tv-t és egyből elindítja az adott videót. És a Smart View is tökéletesen működik.-Jah, és az imént próbáltam. A főkapcsolója működik. Ha ki van kapcsolva a TV és megnyomom a bekapcsológombot a telefonon, akkor bekapcsol. De tovább már nem funkcionál, kikapcsolni sem lehet.
Itt látható a widget, és a hibaüzenet.
Elvileg bluetooth-on kének csatlakozni, de azt írja nem tud.
A TVben is keresgéltem mindenféle megoldás után, de semmi.
Van bárkinek valami ötlete?
-
-
törölt tag
válasz
Almonen #4614 üzenetére
Ezt most ki is mondta pontosan? Mert a felhasználói könyv szerint (kéziköny=samsung) amit minden készülék mellé raknak,telis tele van jogi szöveggel,ami az ip68-ra is vonatkozik. Abban érthetően le van írva,hogy nem rendeltetés szerű használat miatt nincs gari.
Ha gazdag lennék beperelném a gyártót ilyen probléma esetén.Jól ki van ez találva egyébként. Mindenesetre nekem nincs bajom a készülékkel,nem rég váltottam visza huaweiről,és nem bántam meg,sőt,alig vártam hogy őszinte legyek.
A gps pontatlansághoz még annyit:
Próbáljátok ki másik alkalmazással. Autós navihoz (iGO) tényleg azt tudom mondani,hogy tökéletes. Tényleg csak max pár métert téved. -
Almonen
aktív tag
válasz
#77081088 #4601 üzenetére
Bocsánat, sajnos elfelejtettem mondani hogy Samsung szerint beázás = user hibája ergo nincs garanciás javítás, ha nagyon gazdag vagy persze kicserélik amit kell de marha drágán. Nyilván nem véletlenül ilyen drága de ez már megint egy más téma.
A konklúzió az vízzel óvatosan, IP 68 ide vagy oda.
Személy szerint én nedves tiszta puha ronggyal takarítom, nem vízben.
-
hawkfoto
tag
válasz
Norbi.Sz #4594 üzenetére
Na jó, de mekkora volt az eltérés? 50-100m szerintem is simán belefér, de itt jóval nagyobb. 400-1000m az eltérés 5km futás alatt.
A képen pirossal jelöltem a valóban lefutott távot, kék jelzi a teló szerintit. Elég durva az eltérés, ráadásul az utolsó egy kilométer hiányzik, hiszen a kiindulási és az érkezési pontnak egyeznie kellene.
A fiam s3 minije meg szinte hajszálpontos. -
gerner1
nagyúr
Benne van a Felhasználói kézikönyv -ben, hogy " Ne tegye ki a készüléket nagy erővel mozgó víznek. " . Ahogy van információ arról is, hogy milyen ellenőrzött környezetben készült, amely alapján megfelel az IP68 szabvány követelményeinek az IEC60529 nemzetközi szabvány szerint.
Csak be kell írni, hogy " IP68 ", és olvashatod az információkat. Ehhez jönnek, a készülékben elhelyezett LID szenzorok, amelyek értelem szerűen nem lesznek elszíneződöttek, ha a tűréshatárokon belül használod a készüléket, és így rendeltetés szerű a használat. Amelyre vonatkozó garanciális feltétel a készülékhez kapott Garancia jegyen, annak 9.1 pontjában olvashatsz. -
adabra
senior tag
"Közvetlen vízsugarat nem szabad ráengedni!"
És ez le van írva valahol?Egyébként egy ebből adódó vitás kérdésben szerintem nem nekem kell bizonyítani, hogy rendeltetésszerűen használtam (amit logikailag nem is lehetséges), hanem a szerviznek, hogy _nem_ rendeltetésszerűen használtam.
Nyilván mindenki az csinál a telefonjával, amit akar. Én már többször mostam meg csap alatt, és semmi baja nem lett. Persze nem gőzborotva alá tettem...
-
-
törölt tag
Távol álljon tőlem a vitatkozás
Illetve nem tervezem hogy egy vízilabda mérkőzést lejátszok vele. De ez így baromi átverés. (persze tudom,egyik fél sem tudja igazolni mi is történt)
Egyébként végig olvastam a papírokat,amik a dobozban mellékelve vannak. Víz és porállóság megőrzésére pl egyenesen azt írja,hogy mossuk le csapvíz alatt. És ha ilyenkor ázik be?
Mivel már korábban megjártem,gyári hibás terméket sikerült vásárolnom,csak is ezért érdekel a dolog. Gyári hibára vonatkozóan érdekel a dolog.(#4603) gerner1
"Amennyiben beázik, arra nem vonatkozik a garancia." Hol van ez leírva? Mert nem találom sehol.
Egyébként megértettem! Hál istennek nem volt még egyik telefonommal sem probléma. Remélem nem is lesz!
-
gerner1
nagyúr
válasz
#77081088 #4601 üzenetére
Nem tartom valószínűnek, hogy ilyen szempontból hibássan kerülne le 1db is a gyártó sorról. Azokat az eseteket, amelyeket leírtál példának, azokat kibírja ( "...Megveszem a telefont,nyáron jól elázok,vagy pl felborul egy pohár víz és ráömlik." ) . Azok, a gyártó által megadott tűréshatáron belül vannak, így nem fog beázni.
Beázni akkor fog, ha olyan körülménynek teszed ki, amely nagyobb terhelést ad, mint az 1,5 méteres vízmélységben mérhető hidrosztatikai nyomás által kifejtett erő. Ezért javasolt kerülni, például a zuhanyzást (erős vízsugár..), vagy a készülék nagysebességgel történő vízbe ejtését (dobását) stb, stb ...
Amennyiben beázik, arra nem vonatkozik a garancia. Esetleg, méltányosági kérelmet nyújthatsz be, és reménykedhetsz, hogy "veled" kivételt tesznek...
-
törölt tag
válasz
gerner1 #4600 üzenetére
Értem. De eleve úgy írtam hogy " Ha nem törött a készülék nem mókol vele semmit a tulaj ",egyszerűen csak beázik.
Mert sajnos olyan is elő fordul hogy egy terméket eleve hibásan vásárolunk meg,nem kell össze törni,nem rendeltetés szerűen használni stb. Én erre az esetre kérdezem a garanciális javítást. Megveszem a telefont,nyáron jól elázok,vagy pl felborul egy pohár víz és ráömlik. Beázik,elromlik. Ebben az esetben sem javítják?
Mert akkor ez egy átverés. Gondolom felárat is fizetünk a vízállóságért,eleve így reklámozza a telefont. De ha beázik akkor nem vállal felelősséget.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest