- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_IceBird_
tag
-
gyeniko
őstag
További info: a Samsung esetében nem a gyártó, hanem a hazai importőr (Samsung Magyar Zrt) nyújtja a "gyári"-nak nevezett jótállást. Van egy szerződése a gyárral, ennek megfelelően jár el. A saját árréséből állja a garanciális javítások költségeit, ezért nyilvánvaló - és a szerződése is ennek felel meg - , hogy olyan termékre, amelyet nem ő hozott forgalomba Mo-n és ezért nem keletkezett rajta árrése, nem kell garanciában javítania. Vannak példák más eltérő gyakolratra is: pl. az EU-ban vásárolt autók egy részét bármely EU tagországban javíttathatod gariban.
-
törölt tag
az ember meg van vezetve, és magyar shop-ban rendelt termékre nem jár az official 2 év samu gari?
Az EMAG oldalán egyértelműen szerepel, hogy magánszemély részére egy év jótállás van.
-
bepe79
addikt
És ez így megy? Mert én magyarként a magyar eMag-ról rendeltem, nem tudván, hogy mi áll e mögött (hogy az anyavállalat román, akik akár Kínából is beszerezhették). Így az ember meg van vezetve, és magyar shop-ban rendelt termékre nem jár az official 2 év samu gari?
P.S.: egyébként nagyjából nekem mindegy, mert eddig még mindig hamarabb lecseréltem a készüléket, mintsemhogy tönkremehetett volna.
-
Merseyside
tag
válasz
Martin97 #7379 üzenetére
Martin97: nincs tapasztalatom.
Strangers :
* Touch to focus
* Pinch to zoom
* Swipe to review
* Long press to adjust photo settings with the photo controller.The photo controller includes settings for:
* Colour and Contrast (if supported by the hardware).
* Silent Shutter
* Burst Mode
* Self Timer
* Stable Shot
* Panorama mode
* Flash mode
* Whitebalance
* Exposure
* Grid lines
* Fast picture mode
* HDR
* Additional SettingsThe additional settings menu gives you access to many extra settings.
* Picture and Video Size
* Scene mode
* Self Timer delay
* Burst Mode settings
* Time Lapse
* Still and Video Focus Modes
* JPEG Quality
* Effects
* ISO
* Anti-banding
* Scene Detection
* Video Bitrate, Format and Codec
* Audio SettingsThe photo editor lets you:
* Add colour effects
* Add a border
* Crop, Rotate, Mirror
* Straighten
* Add image effects
* Histogram Modification
* Vignette -
bepe79
addikt
"Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél többet nyújtsunk vásárlóinak. Ennek megfelelően a jövőben is megmaradó termékregisztrációhoz egy maximálisan felhasználóbarát, pusztán termékalapú, személyes adatokat nem tartalmazó rendszer kialakítására törekszünk. Ez a fejlesztés jelenleg is zajlik. Az új termékregisztrációs felület változatlanul ezen a weboldalon lesz elérhető. Az új felület megnyitásának pontos időpontjáról a későbbiekben nyújtunk tájékoztatást."
Ez mikor lesz meg? Mikortól fog újra működni a termékregisztrációs oldaluk ami U.S-en kívüli?
-
Martin97
aktív tag
Ha a régebbi A5 megfelelő volt akkor ez is az lesz.
Megnéztem most neked: snap camerában és open camerában nagy nehezen elő lehet csalogatni egy kis manuális módot. Záridő max 1/10 s-ig és 4k videó is állítható bitrátával és hanggal együtt. Azt nem tudom, hogy ilyen üzemben hogy muzsikál. Ugye ez már nem gyári spec. Lehet kevés az fps vagy egyszerűen csak felskáláz a gyári értékről. Ezt nem tudom. Két hét múlva tudok pontosabbat mondani amikor gépen is átnézem majd a felvételeket. 🙂
German_TD: pontosan ezért van nálam is egy rx10-es kompakt. Összemérhetetlen egy telefonnal. 🤗
-
bepe79
addikt
válasz
#77646080 #7383 üzenetére
Annyira nem magasak, lehessen látni a képen, hogy mi van rajta. Pl. legutóbbi nyaralásunkra vittem egy ezer éves kis kompaktot (canon ixus 95), és a régebbi (akkori), 2016-os A5-ömet, és itthon, PC-n megnézve és összehasonlítva őket, megdöbbentően és álleejtően konstatáltam, hogy ezermilliócsilliószor jobb, szebb, élesebb képeket gyártott a mobiltelefon a kompaktnál, tehát még a régebbi a5 is megverte. Jó, tudom, az ixus 95 nem mai darab és ma már jobb képeket lőnek az újabb kompaktok, de nekem ez a régebbi kompaktom van, és nagyjából élvezhető képeket szeretnék egy nyaralásról. Backup az van, mert minden képet szinte azonnal sync-elnek a telefonjaim a google felhőbe a photos.google.com-ra, tehát ha véletlenül ellopják, vagy sós tengervízbe esik, vagy akárni, akkor csak onnantól nincs megoldva a fényképezés, odáig meglesz minden. Viszont a nagyobb akksi meg a mérsékelten vízállóság az A5 (7) felé billenti kicsit nálam most a hangsúlyt a 6s-el szemben (is).
-
Martin97
aktív tag
Szerintem i6S. 🤔
Sajnos egyik programmal sem tudom manuálisan vezérelni a kamerát (záridőt legalábbis) és 4k videót sem vesz (open camerával 2k-t tud). Az iso értéket azért engedik a programok. 🙂
Az i6s ezeket azért tudja. De én azt mondom hogy várj egy kicsit és hozok képeket az A5-ről, hogy mire volt képes utitársként.
Egyéb tipp: inkább szerezz be egy kis kompaktot, aminek normális szenzora és objektíve van. Abban biztosan nem csalódsz. 😀 -
bepe79
addikt
Nyaralás-fotózásra, ahol fontos a kép minősége A5(7) vagy pedig i6S? : )
-
Strangers
tag
válasz
Merseyside #7375 üzenetére
A fizetős verzió mennyivel tud többet ?
-
Martin97
aktív tag
válasz
Merseyside #7375 üzenetére
Köszi szépen.
Esetleg az open cameráról és a better cameráról van tapasztalatod? Ahogy néztem azok is jónak tűntek. 🙂 -
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hogyan lehet beállítani hogy ha valamit letöltök a play áruházból akkor rakja ki ikonba? Ugyan is ha letöltök valamilyen alkalmazást akkor utána nem rakja ki.
-
Martin97
aktív tag
válasz
Merseyside #7371 üzenetére
Köszi, elsőre nagyon tetszik a program. Több lehetőség van benne mint a gyári appban.
Itt viszont megkérdezném, hogy előfordulhat-e az, hogy ugyan látszólag többet enged egy 3rd party app, mint a gyári szoftver viszont mégis roszabb minőséget ad, mint pl.: gyengébb jpg feldolgozás, kisebb bitráta, roszabb hangfelvétel, stb...
#7373 mcs:
5 ezer forintért rendeltem a fülest. Az eddig itt olvasottak alapján jónak tűnik. A jbl 3600 forint lett volna. Szóval az árkülönbség nem egetrengető, csupán 1500ft. Később majd megírom, hogy vált be.Szerk: nekem 7.1-el jött a telefon.
-
gcsikos
tag
Üdv, sajnos nem találtam a beállításoknál, hogy állóban lehessen használni a kijelzőt, egyből fekvőbe forog. Néhány app pl. insta állóban marad, de a legtöbb nem. Gyakran szoktam fektetni, de inkább én szeretném ezt "eldönteni". Kösz a tanácsokat!
-
Martin97
aktív tag
Szia!
A waze-el tavaly nagyon megszívtam. Elfelejtettem kikapcsolni a netet a határon és mire rájöttem (1 nap) már egy 25k-s számlát generált. Azóta nem is használom még országon belül sem. (OFF)Mondjuk én voltam a hülye hogy abban a tudatban voltam, hogy a társult tagoknál (Bosznia, Montenegró) sincs roaming.(/OFF)
Ettől idén is tartok, hogy mi van ha Szerbiában és Macedóniában nem kapcsolom ki!? Inkább nem kockáztatnék ezzel többet.#7357 ollie: Köszönöm a segítséged. Meg is rendelem.
#7358 rgranc:
3 GB-os mobilnetem van EU-n belül. Attól nem félek, hogy abba nem férne bele az online navi álltal generált adatforgalom. Inkább attól félek, hogy az EU-határán nem kapcsolom ki a mobilnetet és jön a nem túl barátságos számla.Pontosabban, vegyesen lesz szükségem a navikra, lesz 2X1600 km autóval és 10 nap pedig tömegközlekedéssel és gyalog. Erre kellene a legmegfelelőbb navi. Eddig az olvasottak alapján a HERE a befutó (autóval, gyalog, tömegközlekedéssel) és ahol ingyenes a roaming ott a waze (csak autóval). Esetleg backupnak a sygic. (Szintén autóval.)
#7364 mcs: Köszi a tippet. Már megrendeltem az s8 gyári fülesét. Ha nem válik be akkor kipróbálom a JBL-t is.
To all:
A navi, a füles már megvan.Viszont a többi kérdésemre is szeretnék valami tippet kapni. A kamerára, az akkura és a telefon fizikai védelmére vonatkozóan.
-
Payphone
tag
Na, örömmel tölt el hogy valaki miattam nem maradt le egy jó akciórol
-
Payphone
tag
Egyébként sokkolt, de a mediaban most az S7 csak 99.999Ft
-
rgranc
aktív tag
Igen, a Waze óriási előnye a közel valósidejű forgalmi információk megjelenítése (dugók, balesetek, traffipax), emiatt *szerintem* Magyarországon és az EU-n belül (mármint ahol ingyenes a roaming) erősen ajánlott ezt használni, nagyon sok időt és bosszúságot takaríthat meg az offline navigációkhoz képest. Minimális adatforgalmat generál, attól sem kell félni.
Az EU-n kívül már teljesen egyéni preferencia kérdése, Szerbiában és Montenegróban én is a HERE-t használtam.
Viszont most visszanéztem, látom hogy gyalogos navigálásról van szó, arra valóban nem jó a Waze.
-
Martin97
aktív tag
válasz
szucstom #7344 üzenetére
Köszi a tippet. Ránézek majd mindenképpen.
#7348 kutyek:
Neked is köszönöm a segítséget.
A navi akkor el is dőlt. A here és a sygic párosa fog az utamon kísérni.A hangban a gyári fülessel túl nagy változást nem vettem észre.
A fül és fejjhallgatókkal kapcsolatban sajna lövésem sincs, hogy milyen passzolna hozzám. Az idő 80%-a pop, retro és rock zenék, a többi 20% pedig klasszikus zene. (Vivaldi, Mozart, stb.)
Az eddigiek amiket néztem, de ezek közül nem tudom melyik illene a legjobban hozzám: Panasonic RP-HT161 (fejhallgató), Philips SHP1900/10 (fejhallgató), JBL T110 (fülhallgató), Samsung-AKG EO-IG955 (S8 gyári fülese)
Vagy maradjon a gyári mert hasonló áron nem kapok lényegesen jobb élményt, csak a pénzem dobom ki!?To all: A többi kérdésben is segítsetek légyszíves.
-
PistiSan
addikt
Jövő héten veszek az asszonynak egy arany színű A5-öt, elég aktív a topic, ahogy látom eléggé gondozásmentesen teszi a dolgát.
Remélem jó választás lesz.
Ma meg nyomktam a telenornál a készüléket, 6.0 Android futott rajta, meglepő. -
-
gerner1
nagyúr
Ebben igazad van. Ezért, ha valaki tájékozatlan, vagy nem ért hozzá, akkor beviszi egy szervizbe, ahol helyette elvégzik neki (tudtán kívül). Nem véletlenül van ennek menüpontja -abban a készülékben is- a Recovery menüjében ... Ez, egyébként az összes Androidos készülékre (is) igaz. Pont úgy, ahogy az autómhoz (vagy más műszaki berendezésemhez...) sem előírás, hogy értsek, mert evidens opció (hogy ha nem rendlekezem ismeretekkel), akkor ha rendellenességet tapasztalok, akkor felkeresek egy szervizt, vagy szakembert. Ami inkább megoldáskeresés, mint a "szimpla panaszkodás" ....
-
bepe79
addikt
válasz
gerner1 #7330 üzenetére
Az utcán megkérdezel 10 embert, hogy mi az a recovery menü meg cache törlés, és meg fogsz lepődni, hogy - valószínűleg - 10-nek fingja nem lesz róla, hogy mi az. Nem azért vesz okostelefont, hogy az csak akkor legyen gyors, ha recoveryben cache-t ürít meg fr-t csinál, meg ccleanerezik, etc., elvárja, hogy ne kelljen android gurunak lennie, ha játszani akar egy telefonon meg facebook+viber+messangerre használja.
-
szucstom
őstag
válasz
Martin97 #7343 üzenetére
- Eddig főleg a here appot használtam navigálásra offline módban. Zömében eddig autóval volt rá szükségem, de most úgy néz ki sokat kell navigáljak gyalogosan is. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy kinek melyik offline navi program vált be a legjobban? (Lehet online navi is akár, elvileg nincs már roaming.)
Esetleg Sygic. 7 napig normálisan használható, utána kéri a prémiumot. érdemes használni, pár ezer forint az egyszeri díj a prémiumért. HUD, sávváltó asszisztens, satöbbi.
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Munkahelyi telefonként kaptam kedden egy ilyen telefont az előző (összetört) 2016-os helyett.
Ahogy néztem nincs jelentős eltérés a két telefon között. Eddig hasonlóan elégedett vagyok ezzel is, mint ahogyan az előddel.
Jövőhéten elutazom és kérdeznék néhányat, hátha tudtok benne segíteni:
- Eddig főleg a here appot használtam navigálásra offline módban. Zömében eddig autóval volt rá szükségem, de most úgy néz ki sokat kell navigáljak gyalogosan is. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy kinek melyik offline navi program vált be a legjobban? (Lehet online navi is akár, elvileg nincs már roaming.)
- A kameránál nincs semmilyen stabilizátor ami nagy érvágás főleg videózásnál. Erre tudtok valamilyen alternatív programot ami ezt digitálisan kompenzálja valamelyest vagy a gyári felbontásnál nagyobb felbontással videózik esetleg ugyan akkora felbontással de jobb minőségben?
- Még mindig a kameránál maradva: Az esti fényképek miatt is hátrány a stabilizátor és a záridő állításának a hiánya. Erre is szeretnék valamilyen alternatív megoldást, ami lehetőséget ad több beállításra, mint a záridő, vakuszintkron, RAW, stb... Tudnátok ilyen appot ajánlani?
Az út során nem viszem mindenhova magammal a bridge gépem ezért szeretném kihozni a maximumot a telefonból.
Tavaly a 2016-os modell kamerájából szerintem kihoztam a maximumot és utólag megnézve a képeket igen jól sikerültek telefonhoz mérten: [link]- Láttam, hogy lehet állítani az akkumlátor töltés sebességén is. Az lenne a kérdésem, hogy ti milyen módban használjátok? A telefonnal ~3 éves intervallumban gondolkozom és szeretném, hogy az akku minél tovább bírja a kiképzést. Ezért úgy gondolom érdemes lehet a gyorstöltésről a normálra váltani. Erről mit gondoltok, mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? (Jelenleg belakás után ~6 óra kijelzőidőt tud.)
- Ti mit használtok a telefon védelmére? Én eddig rakattam rá egy üvegfóliát hogy az esetleges leejtéseknél és karcolásoknál ne sérüljön a kijelző hanem csak a fólia. Valamint szeretnék hozzá rendelni valamilyen tokot. (A kialakítását még nem döntöttem el milyen legyen, lehet az előző telómét faragom át.)
A fóliával az a bajom, hogy nem takarja a kijelzőnek az egész felületét. Láttam a fenti beszélgetést és a full cover fólia meg piszkolódik
Milyen fajta védelmet tudtok ajánlani amivel elkerülhető az ami az előző telefonommal és közel 100-ig védi a telefont a sérülésektől? (Leejtettem, és betört a képernyő és az adatokat sem tudtam lementeni csak most visszaállítani felhőből.)- Utolsóként meg tudnátok mondani a kameraszenzorok pontos típusait (első, hátsó), hogy átnézzem a datasheetet hogy tdjam mire szmítsak illetve mit, hogy állítsak? Illetve a DAC és hangkodek típusa is érdekelne, hogy megfelelő fülest válasszak.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Martin97 -
Strangers
tag
Köszi de sajnos ez sem segít, ezt többször is próbáltam, semmi változás. Ahogy írtam még akkor is a korábban beállított zene szól ha más hangot választok ki, A teljes újraindítás sem segített!
Talán a gyári alapra állítás segítene de azt a legutolsó lehetőségnek hagyom, még csak néhány napja sikerült "belakni" a telefont, nem szívesen kezdeném újra.
-
Strangers
tag
Sajnos előjött az első probléma a telefonnal!
Valamiért beragad a "csengőhang" , zene van rá kiválasztva, beállítva hogy mindig az elejétől játssza de valamiért a közepén kezdi és a másik probléma hogy nem is lehet más hangot választani, a menüben ugyan ki írja a kiválasztott csengőhang nevét de híváskor mindig csak a korábban beállított zene közepe szólal meg.
Kikapcsoltam, újraindítottam a telefont, mindent többször is próbáltam beállítani de semmi változás.Valakinek ötlete erre?
Köszönném ha lenne tanács.
-
Vitaqo
senior tag
válasz
csaba1203 #7327 üzenetére
Nálunk a páromnak van egy Huawei P9 lite 2017 készüléke. Idáig azt hittem, kb egy kategória. Hát nem. Alig 7 hónap használat után keményen laggol, net használat mellett. Néha még a menüben is gondolkodik. Pedig csak a messenger meg a Viber van fennt. Fr után okés, de ledöbbentem. Ez az A5 egy jó telefon. Erre bármit fel lehet tenni. Nem akad.
-
bepe79
addikt
Hát én meg ha már PC-n játszom, akkor nem Hearthstone-al játszom, ha nem vagyok PC előtt, akkor tökéletes elütni az időt a Hearthstone-al. De nem is a felhasználói szokásainkon volt a hangsúly, meg hogy milyen játékot szeretünk, hanem a telefon teljesítményén, amit ezekben produkál ( ~siralmas).
-
Vitaqo
senior tag
Nekem nem a karc a bajom, sőt egész jó. A gond az, hogy csak a festett részeken van ragasztó. Ahol nincs, ott alámegy a kosz. Mindegy melyik gyártó, melyik termékét rakom fel. És emiatt eső után, vagy ha csak kicsit is megázik a teló, dobhatom le. Alámegy a víz. Erre kéne nekem valami jó fólia.
-
giroud199
senior tag
válasz
csanady97 #7321 üzenetére
Telenornal sem...
Szóval csak a Telekom a kivétel, náluk a legegyszerubb a függetlenítés.
Vízállósághoz pedig, nálam simán bírta a normál használatot, akár a víz alatt is. Annyi a lényeg, hogy ne csapkodj vele a kezeddel és ne ugrálj 😊
(régebben, amíg ajtokas megoldás volt az elterjedt, addig rendre beaztak a készülékek, és nem mindig a tulaj miatt) -
aszti75
senior tag
"Ingyen kérheted a függetlenítést akkor, ha már nincs részlet vagy hűség a mobilra, addig NEM"
Hát ez sem teljesen fedi a valóságot. Pl az én párom telefonjára még van 1 év részlet,viszont én a honlapjukon meg rendeltem a függetlenítést saját nevemre és 20 óra elteltével küldték is a kódot.Lehet,hogy egyedi az esetem,de valós.Vagy még azt tudom elképzelni,hogy mivel más nevére lett kérve a függetlenítés,így engedélyezték.
-
válasz
Strangers #7281 üzenetére
Nem igaz, nem kell függetlennek lennie. Ingyen kérheted a függetlenítést akkor, ha már nincs részlet vagy hűség a mobilra, addig NEM. A Telekom viszont úgy döntött, hogy eleve függetlenül ad minden telefont, nem szórakozik az utólagos függetlenítéssel, de ez a saját döntése volt.
-
Ezek tényleg vízálló telefonok, az IP minősítést nem puszira adják. Persze azt hozzá kell tenni, hogy újkorukban bírják a másfél méteres, áramlásmentes vízoszlopot fél órán keresztül, mert a ragasztás idővel öregszik. És nem szabad folyóvíznek kitenni a hangszóróknál és mikrofonoknál, mert ott csak egy mikroszálas, vízlepergető szövet védi (különben tompa lenne a hang).
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7306 üzenetére
Na, de okos vagyok, miután több hazai boltban sem találtam megfelelő tokot (persze amennyire kevés időből zárásig szét tudtam nézni), most eszembe jutott, hogy eBay-en is lehet keresgélni és például PU anyagra ilyen tokokat listáz a kereskedelmi honlap. Átböngészem a kínálatot, aztán majd meglátom, hogy "tok-ügyileg" mire jutok.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #7306 üzenetére
Szia! A Samsung Themes App-ban menj a háttérkép részre. Ekkor a fenti sávban láthatóak a saját háttereid. Először a letöltötteket listázza, utána jönnek a gyártó által felrakottak, köztük az is, ami az alapértelmezett.
Simítással tudod előhozni a teljes állományt, tehát azokat is, amük éppen nem láthatóak.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Háttérképekben a "képernyő lezárása" területre (a jobb oldali gomb benyomására ez jelenik meg) beállítottam egy "Motion" háttértémát. Szeretném visszaállítani a háttérképet a telefon alap beállítására, ez hogyan lehetséges?
Más:
Ti milyen flip tokot ajánlanátok, ami kellőképpen védi is a telefont, mágneszáras (ami ráhajlik, az szerintem jobban védi, fogja át a mobilt)?
Itt találtam egyet, ami megfelelne a kívánalmaknak, de gyászos színe és pénztárcás kinézete miatt nem igazán tetszik, viszont eléggé barátságos az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest