Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
" a belépőnek (J3 2017) az árában pl Huaweiból egy flagship "Lite"-ja kijön kb. és egy Xiaomiról már ne is beszéljek. "
Erre reagáltam inkább. Sokan ajánlják a huaweit és xiaomit is,előbbit pont váltotta az A5. Igaz nem a felső kategóriában,de van tapasztalatom ezekkel a készülékekkel. Csúcskategóriában biztos jók ezek is,de középmezőnyben bőven jobb megbízhatóbb minőségű hardvert ad a samu. (csak és kizárólag a saját tapasztalatomból indulok ki)
Az A szériánál (is) leginkább az üveg hátlapot nem szeretem. Ennyi amit nagyon negatívumként könyvelek el.
Egyébként nem csak a samsung drágult,a huawei is bőven rápakolt már,ha nem érte még utol őket egyáltalán. -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
A Samsung cuccok jók, és sosem voltak olcsók, ez oké. Nem ezért írtam.
Hanem hogy magukhoz képest is drágultak. Tehát egy J5 (2015) vs J5 (2017) vagy ugyanígy összevetve A5-öket is, akár nyitó ár, akár sztenderd eladási árat nézzük, legalábbis Magyarországon drágult, ami azért fura, mert bőven van konkurencia (lehet nem minden esetben ugyanaz a minőség).
De az biztos hogy a 2017-es modellek előállítási költsége nem volt annyival több, hogy ez indokolná, mivel hardveresen a kategóriájának megfelelő SoC-ot pakolták bele minden évben. -
törölt tag
Lehet drága a Samu,meg feléből huawei telót vehetek. De köszönöm nem. Alig vártam hogy vissza váltsak samsungra. És ez most nem márka hűség. Volt huawei,Lg telóm,és más kínai márka is képbe került már (persze nem csúcskategória,hanem szintén középkategóriás készülékek),de egyszerűen mindegyikkel volt valami nekem nem tetsző,idegesítő dolog. Ezt a "kis" telefont kézbe veszem és nem okoz csalódást. Tényleg stabil,minden működik rajta,és nem úgy,hogy 10-ből 4-5 alkalommal,hanem mindig.
-
DS39
nagyúr
válasz
Dr Bubo
üzenetére
ami lehet erősebb, mint amit az aktuális A széria kap. és ugyanúgy két év gyártóival megkapod.
igazából kezd a Samsung kicsit felcsúszni ezekkel a szériákkal, és az árak nagyon elszaladtak.
Az első J széria abszolút belépő, és alsó közép volt, árban is.
a mostani inkább belépő (J3) és erősebb közép (J5/J7) szintet hoz, de a belépőnek (J3 2017) az árában pl Huaweiból egy flagship "Lite"-ja kijön kb. és egy Xiaomiról már ne is beszéljek.Az A széria prémium közép kat volt mindig is, most is az, csak épp az ára durrant el, és már elég lenne egy keveset hozzátenni és veheted helyette az aktuális csúcsmodellt is.
-
Almonen
aktív tag
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a8_2018_and_a_2018_go_official-news-28767.php
A8, A8+ hivatalosan is itt van.
500 € és 600 € árral.
-
törölt tag
Ha tilos a reklám akkor sorry,és töröljék!
Nova launcher most akciós 125.HUF playon.
-
csaba1203
addikt
Az utód sem lesz gyenge és ha jól láttam van led is

-[link] -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy érdekes probléma: lehetséges, hogy van olyan applikáció, ami nem akar működni egy bizonyos helyen? Tehát, ha wifire csatlakozom mondjuk a munkahelyen, vagy másnál, akkor működik minden app, de ha otthon csatlakozik wifire a telefon, akkor bizonyos app nem működik. De csak otthon nem. Van ötlet? Köszi.
-
törölt tag
Sziasztok!
Gmail és viber alkalmazások értesítései megjelennek az értesítő sávban,és a kijelzőn is alvó módban. De a parancsikon mellett nem jelenik meg az üzenetek száma. Nálam van gebasz,vagy ez így működik a gyári indítónál? -
Dilikutya
félisten
A Google Camera-t próbálta valaki ezen a készüléken? Hivatalosan nem elérhető, de XDA-n van olyan verzió, ami elvileg működik, és megy a HDR+ is.
-
Dulin
csendes tag
Sziasztok! Akiknek régebb óta megvan a telefon, tudnának segíteni? Mennyire sérülékeny az S7/S7 Edge-hez képest? Utóbbit szerettem volna, de a home gomb karcolódása, burkolatok gyors kopása miatt letettem róla. 2 évig bírnia kéne a használatot és én nagyon háklis vagyok, ha karcos, elhasználódott kinézetű a készülék. Köszönöm!
-
coxy01
tag
Üdv.
A kimenő Videóhívást szeretném tiltani.
A múltkor véletlenül rányomtam és a számlámon máris +120Ft megjelent videóhívás címszó alatt!
Na most az a gondom, hogy a hívástiltás/kimenőhívás/videóhívás tiltása kiválasztásakor valamiféle kódot kér!
Amit tudtam már kipróbáltam (a szokásosokat+saját kódjaim) de semmi.
Tudja valaki miféle kódot kellene ide beütni?
-
adabra
senior tag
Én is az ExDialer-t használom, de ez csak egy tárcsázó (névjegy kezelő és kereső funkcióval). Igaz, azok közül az egyik legjobb.
Amikor az ExDialer-ben kikeresed a hívandó névjegyet (vagy új számot írsz be), majd megnyomod a tárcsázás gombot, utána a samsung saját telefon (és hívás kezelő) alkalmazása kerül előtérbe. Ugyanez van bejövő híváskor is, és ezen szerintem nem lehet változtatni.
-
patow
senior tag
Feltettem a megszokott ExDialer tárcsázó progit de amikor engem hívnak és felveszem a gyári lilás színjátszó felület jelenik meg ami nem igazán tetszik, azt szeretném kérdezni hogyan lehetne megváltoztatni azt is valami más kinézetre
-
Stellaway
tag
válasz
üzenetére
Nem tudtam megállni, ezért mikor meglett a telefon, egyből egy kagylónyi vízbe tettem. Nem lett semmi baja, csak a hangszóró recsegett egy fél napig, aztán kiszáradt.
Szerk: No barcsajani, akkor ugyanazt csináltuk

Bocs, 20 perce itt lézengek, nem frissítettem azóta, és nem láttam a te hsz-edet
-
patow
senior tag
Tegnap óta elég rendesen igénybe volt véve és 54%-on áll, 4.30h kijelzőidővel

-
törölt tag
Oké köszi! Majd még eldöntöm mit veszek rá. Korábban nem érdekelt hogy üveg vagy sima,viszont mióta történt egy "baleset", és csak az üveg tört be,a kijelző épp maradt,azóta elismerem a törésvédelmét.
Szeretnék még kérdezni!
Vibert használtok? Alvó állapotban a kijelzőn megjelenik az üzenet,de a parancsikon mellett nem jelzi ki hogy jött e valami. Elvileg minden jól van beállítva.
Másik kérdésem: ha tokba rakom a telót akkor kikapcsol magától az always on display funkció. Legalábbis én ezt tapasztalom,mert ha kihúzom tokból akkor 1-2mp múlva lesz látható a kijelzés. Ez így normális működés? -
Zsoltinho24
tag
Üdv.Nem.tudom hogy igaz e de a speedshopnàl most a Neon flip tok most 2000ft/arany a fekete meg 2600ft.Èn ezekèrt a tokokèrt nem vagyok oda de ha valakit érdekel nèzzen szèt a Speedshop weboldalàn.
-
törölt tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
(#4355) leslieke , (#4356) patow

Telekomos fólia
Amit linkeltetek az sima fólia? -
törölt tag
válasz
leslieke
üzenetére
Eddig tetszik a teló mind külsőre,és használatra is. Vízállósággal volt itt valakinek gondja? Nem mindennapos fürdetésen gondolkodok,csak ha már ip68 védettségű,nem akarok még mindig egy zuhé miatt besz@rni

(#4353) Gabesz1019
Pl amit a telekom oldalán lehet találni,az gyári fólia? -
Gabesz1019
senior tag
-
gerner1
nagyúr
-
patow
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Kösz a válaszokat, akkor ilyen lesz és a tok hozzá [link] meg ilyen (minden eddigi telcsimen ilyen volt és bevált)
-
HKorn
veterán
Szelfibotot használ valaki A5-tel? Melyiket javasolnátok? Sosem használtam még ilyet.

-
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Az előző telefonomon próbáltam üvegfóliát. Annak az anyaga jobban bejött, mint normál fóliáé.
Ez a linkelt milyen tapintásra, ránézésre? -
Gabesz1019
senior tag
Jó pár fóliát kipróbáltam már, de mind közül ez a legjobb. A minősége is sokkal jobb az után gyártottakénál és a felhelyezése is könnyű, legalábbis nekem szépen sikerült, a többivel sokat szenvedtem. Már több mint 3 hónapja a telefonon van és még mindig tökéletesen fed. Sima Nillkin Nature szilikon tokkal használom.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat!

Akkor még most belakás előtt megpróbálom,ha talál engedem frissíteni. Fr-t kell csinálni. Nem emlékszem összefoglalóban benne van e. -
törölt tag
Sziasztok!
Ma beléptem a "klubba" egy vadi új fekete készülékkel
.
Szeretnék véleményt-tanácsot kérni hogy pl a frissítést engedjem e neki!? Stabil a 7-es rendszer a telón? -
patow
senior tag
Sziasztok
Véleményetek szerint ez a fólia jó, takar a széleken is ,nem jön fel?[link] -
gerner1
nagyúr
válasz
csaba1203
üzenetére
Ez nem több, mint egy ugyan olyan "hintés" ami az S5 esetében is volt (akkor az volt "hír" hogy kap 7.0 át..). Aztán mégsem kapta meg, de egy újabb "hype" -hoz jó volt ...
S6 megkapta már a 2db főverziófrissítést, és többet nem fog kapni, csak még egy ideig a biztosnsági frissítéseket. De, ha mégis kapna, akkor meghívlak egy sörre. -
laca891
aktív tag
válasz
Nagyboconádi
üzenetére
Még nagy frissítést kap, aztán többet nem.
-
laca891
aktív tag
Recovery OK!
-
Chamoro
tag
Mikor kapja meg a telónk a 8.0-t?
-
HKorn
veterán
Nekem az a nyűgöm, hogy a telefon saját naptár alkalmazásával nem mennek az értesítések. Szinkronizálja szépen a naptárakat, be is van állítva a hangos értesítés, de amikor esemény van a felugró naptárértesítésnek nincs hangja, valamint a Mi Band 2 sem jelez ilyenkor, minden mással pedig igen.
Mitől lehet ez? Google naptárt nem akarnám használni, ennek a widgetje sokkal jobban tetszik.
-
gerner1
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Temérdek anomália, és szokatlan, különös működés hátterében, a feltelt gyorsítótár van. Nem csak ennél a készüléknél, az összes adndroid -ra igaz. Aztán vannak appok, amelyek különösen sok szemetet termelnek, és nagyon nem takarítanak maguk után. ilyenek pl: pofakönyv, pofa messenger, insta, most már a youtube is, stb.. Értelem szerűen, minél többet használja ezeket valaki, annál inkább indokoltá lesz, a gyakrabban történő karbantartási művelet. Ezért sem lehet egzakt kijelenteni, hogy ennyi, vagy annyi időközönként "kell", mert nincs két egyforma felhasználói szokás, és körülmény ...
-
Kitti14
csendes tag
Nekem olyan problémám van, hogy a fejhallgató kihúzása után az első hívásnál én nem hallok semmit, a másik fél pedig csak zúgást hall. Utána, ha lerakom és visszahívom már nincs semmi baj, minden tökéletes. Először azt hittem, hogy csak random jelentkezik ez a probléma, de megfigyeltem, hogy mindig csak akkor, miután a fejhallgató be volt dugva. Másnál jelentkezett már ilyen probléma, vagy valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet és hogyan lehetne orvosolni?
-
dogi01
aktív tag
Több hónapja A5 tulaj vagyok, nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, viszont a legutóbbi frissítés óta néha eldobja a hálózatot és lassabbnak érzem. Általános jelenség vagy csak nálam van ez?FXXU2BQK1 van jelenleg
-
patow
senior tag
válasz
leslieke
üzenetére
A vodás új kártyámat a régóta használt S3 ba raktam és az eddig használt telenorhoz képest gyengébb a 3 g ,majd az új telcsinél megpróbálom a legjobbat kihozni a vodától vagy 3g-re vagy 4 g-re állítva. Ezért kutakodtam az A5 ben hol lehet állítani Szerinted mi lenne a jó beállítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem tudom mitől van.