- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltinho24
tag
válasz
barcsajani #4195 üzenetére
https://m.emag.hu/samsung-a520f-galaxy-a5-2017-vedotok-otterbox-clearly-protected-skin-clear-ot77-55318/pd/D7C0JNBBM/
-
Zsoltinho24
tag
válasz
Zsoltinho24 #4198 üzenetére
https://m.emag.hu/samsung-a520f-galaxy-a5-2017-vedotok-otterbox-clearly-protected-skin-clear-ot77-55318/pd/D7C0JNBBM/
-
Zsoltinho24
tag
válasz
barcsajani #4197 üzenetére
Hol vetted az üvegfòliàt?Csak azèrt kèrdem mert làtom neked nem levegős a szèlènèl.Igen.A másik tok robosztusabban nèz ki.
-
barcsajani
tag
válasz
Zsoltinho24 #4196 üzenetére
Még egy erős motomom van hozzá jó ez is, viszont annyira nem szeretem, a spigen nálam a nyerő
-
Zsoltinho24
tag
válasz
barcsajani #4195 üzenetére
Ez ìgy van.Èn 5000ftèrt vettem.Ès nem bàntam meg.Màshol 8000ft-ot is elkèrnek èrte.Vettem mèg hozzà egy Otterboxot,az egy kicsit dràgàbb volt de azt is szoktam hasznàlni ès mindkettő tok nagyon jò.
-
barcsajani
tag
válasz
Zsoltinho24 #4194 üzenetére
Én is spigent használok és nagyon szeretem, nekem bevált, egyik ismerősömtől vettem át 1500-ért, neki túl vastag volt így a telefon, nekem tökéletes, nem csúszik és kellemes a fogása is benne.
-
dave987
aktív tag
válasz
Dilikutya #4190 üzenetére
Én mielőtt levenném a védőfólia kijelző felőli borítását, mindig odahelyezem pontosan ahova szeretném s oldalról a telefonhoz ragasztom szigszalaggal. Utána kinyitom mint egy nyitogatós tokot, lehúzom a védőréteget, még 1x portalanítom a kijelzőt s szépen csak ráengedem a fóliát. Pont ott lesz ahova odahelyeztem korábban.
-
Dilikutya
félisten
Bekerülési költség 1000 Ft-nál aligha több. Pláne, hogy szinte bizonyos, hogy ez is Kínában készül, lehet hogy ugyanazon a gyártósoron nappali műszakban, ahol éjjel az utángyártott. Fólia is 3000 Ft/2 db. Az előző telefonomra 800-ért rendeltem 6 db-ot (ugyanitt 2x2-es bontatlan csomag eladó), abból egyet használtam végig, amíg a telefon működött. Egyébként is elmehetnek a sunyiba a gyártók, a specifikációkat hirdető fólia kb. ugyanaz, mint a védő, csak van füle a könnyebb leszedés miatt, ennyi erővel gyárilag lehetne rajta rendes fólia, úgyis olyan ganaj meló rátenni.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Dilikutya #4185 üzenetére
A gyári neon flipet azért megnézhetnéd: 6.000 még nem a világ vége, és nagyon jó, kemény és karcálló anyagból van. Meg persze VILÁGÍT!!!!!
-
Dilikutya
félisten
Sziasztok! Hétvégén egy ilyen telefon gazdája lettem. Első körben tokot, fóliát keresek rá (még rajta hagytam a feliratos boltit jobb híján). A gyári fólia nem olcsó, 2 db 3000 Ft, de mellette szól, hogy az ebay-ről 3-4 hét. Gyári tokot nyilván nem veszek, mi rá a reális árú, jó alternatíva. Hama van 3000 Ft körül, meg láttam S-LINE szilikont 1000-ért. Melyik a jobb? Esetleg a Nilkin, ahhoz fólia is van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
balazs1956 #4182 üzenetére
Külső app alkalmazásával van lehetőség, "némi" állításra : Galaxy Button Lights 2 .
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne.
Megkértek, hogy állítsam be az A 5 (2017) telefon két alsó szélső világító gombját (nem tudom a pontos elnevezését), amelyiken a vissza nyíl van, és a másik oldalit, hogy használat közben állandóan világítson, ne csak pillanatokra.
Nem tudom ez lehetséges-e vagy ez ilyen és kész. Ha lehet állítani, akkor hol?
Ha van rá mód, nagyon megköszönném előre is a segítséget. -
Yasuji
csendes tag
Ez a novemberi frissítés ami néhány napja jött meg teljesen tönkretette az Instagrammot, az akku problémák megoldódtak, de most van ez. Valaki bármi megoldásról tud valamit? A legtöbb oldalon azt írják, hogy a device maintenance-nél optimizáljuk a telefont, ami egy fél óráig működik is, de valami hosszútávú megoldás kéne :/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Zsoltinho24 #4176 üzenetére
Nincs olyan, hogy hibátlan rendszer.
-
tazo31
csendes tag
Hátha valakit érint az infó.
Külföldi fórumon olvastam, hogy ott akinek a töltési hiba elő jött (ugye 95-96 % megáll a töltés és sokáig ott marad stb...) ezzel a 223mb frissítésel kijavították a hibát. Szerintem a Nov. 1-i biztonsági frissítéssel jött a hiba. Nálam nem jelentekezet,mert fel sem raktam ezt.
-
Almonen
aktív tag
válasz
Chamoro #4164 üzenetére
Play storeból van rá app.
Épp most olvastam cikket Android Authorityn arról hogy a novemberi security patch óta sok user panaszkodik csökkent üzemidőre.
S8, Note 8, Pixel, OnePlus...
https://www.google.hu/amp/s/www.androidauthority.com/november-security-patch-battery-issues-819496/amp/
-
HKorn
veterán
AOD fényerejét nem lehet állítani valahogy? Szvsz alapbeállításon túl erős.
-
atosan
veterán
Telekomosra jött egy 222,9 megás frissítés. Biztonsági frissítés: november 1.
-
1egaly
aktív tag
Lenne 1 kérdésem,a Beállítások>A telefon névjegye>Saját telefonszám:Ismeretlen!?
És kattinthatatlan,van tippetek hogy lehet ide beállítani az sk.számomat???
Kösz a választ!
-
Vitaqo
senior tag
Egy kérdés. Be lehet állítani a billentyűzetet hogy rezegjen ha gépelek? Vagy 3rd party app?
-
Almonen
aktív tag
Érdekes otthon két és fél óra alatt esett 15 százalékot az akksi, kint hidegben fél óra és 10 %. Most néztem 11 fokos az akksi...
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Ha valakinek nagy lenne a telefon és kisebb méretre szeretne váltani, szívesen elcserélném vele a tegnap vásárolt, új, független, A3 2017-es telefonom, sajnos nekem picike.
Köszönöm
-
LIFE1
tag
Köszönöm az infót! Csak gondoltam hogy hátha müködik ezen is.Mert láttam hogy ott saját képet is lehet használni.
-
LIFE1
tag
Sziasztok! Ez az AOD jó vajon az a5 telohoz?
-
slice14
veterán
válasz
Zsoltinho24 #4123 üzenetére
Én már nem nyúlok hozzá. Örülök hogy hajlandó frissíteni ota-n.
-
Sungoo
addikt
Még egy hülye kérdés. Melyik a gyári zenelejátszó app?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Zsoltinho24 #4133 üzenetére
Nem. Vannak Single-CSC ROM -ok is. Ilyenek pl: a Magyar Telekom (TMH), vagy a Telenor (PAN), Swájc független (AUT), stb...
-
HKorn
veterán
Mi Band 2-vel használom, de nem működik vele az értesítés, az a gyanúm, hogy állandóan bezárja, legalábbis amikor a feladatválasztóba lépek (nyitott alkalmazásokhoz) mindig újra indítja a Mi Fit alkalmazást.
Hol lehet ezt beállítani, hogy ne zárja be. Értesítések engedélyzve vannak.
Köszi
-
glacious
addikt
válasz
Zsoltinho24 #4123 üzenetére
Azért, mert multiCSC rom volt, amiben XEH is van, de mindig az elsőt választja automatikusan.
-
Chamoro
tag
A frissítés óta nem vettetek észre olyat, hogy gyorsabban töltődik a telefon??
-
slice14
veterán
Ma végre rászántam magam hogy megpróbáljam helyreállítani a régiót a telefonon, hogy frissüljön ota-n.
Azzal kezdtem hogy wipe, majd odin-al vissza tettem az nee régiós romot, de a végén nem az a régió lett és nem tudott frissülni az első kiadott 7.0-áról. majd visszaraktam a xeh régióst, viszont az sem az lett végül, hanem etl régiós lett. Ami fura, simán lefrissült ota-n. Így felment a kettő frissítés is hozzá. Kép -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
gyeniko #4119 üzenetére
December 10-ig ennyi lesz. Nem hiszem, hogy utána sokkal lejjebb menne. A kis GSM boltokban is 81-88 ezer jó magyar forintot kérnek érte. És én azért inkább az MM-et választanám egy kis GSM bolttal szemben. Ott azért lehet számítani a garanciára.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nagyboconádi #4117 üzenetére
Jelenleg az MM-ben 89.999 Ft és akár 20 hónapos 0% THM hitellel elhozható.
-
Nagyboconádi
csendes újonc
Hali.
Vàsàrlàs előtt àllok, Media Markt-ban vagy valami GSM boltban èrdemes szètnèzni, megvenni?
-
lovace
aktív tag
Ha már az időjárás jelzés a téma...
Azt ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne kapjak értesítést minden reggel? -
-
Sungoo
addikt
A Samsung készülékek tudják azt a funkciót, hogy hívásnál rezzen egyet, ha felveszi a hívott fél?
-
Vitaqo
senior tag
Sasmsung billentyűzet->prediktív szöveg.
-
HKorn
veterán
Samdung billentyűzethez hogy lehet a szó javasló funkciót bekapcsolni? Fura hogy nem ajánl fel semmit gépelés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest