- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tazo31
csendes tag
Nekem is előjött ez a probléma. Nekem viszont még az októberi frissítés volt fent azzal is csinálta. Gondoltam lefrissítem a februári update-ig. De igy is jelentkezik néha. Most ugy tesztelem,hogy az AOD nincs bekapcsolva. Szerintem az lesz a ludas. Szoftveresen bugos az AOD? Jelzem ritkán fordul elő a hiba ! Egyébként minden ok a készülékkel, jó aku idő stb...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5796 üzenetére
Töröld le és vedd fel újra a fiókot.
-
Köszi a tanácsokat, de ez a szinkronizálás valamiért nem működik
Be van jelölve ősidők óta a szinkronizálás, de a névjegyeket nem szinkronizálta fel.
Kerülő úton oldottam meg a dolgot, a névjegyeket kiexportáltam egy .vcf fájlba, azt elküldtem emailon, majd a másik készüléken megnyitottam a .vcf fájlt. Érdekes módon, arról rögtön megkezdte felszinkronizálni a Google fiókba...
-
Almonen
aktív tag
-
válasz
Donki Hóte #5792 üzenetére
Ugyanugy, mint a többi androidos telefonnál. Beállítasz egy fiókot és oda vagy onnan fog szinkronizálni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Donki Hóte #5792 üzenetére
Mikor felveszed a Gmail fiókat, akkor meg tudod adni, hogy mi legyen szinkronizálva.
Gyári kliensben, ha már megvan a fiók, akkor a Bejövő felirat mellett ráböksz a 3 vonalra, majd fogaskerék, kiválasztod a fiókot és ott bekapcsolod a szinkronizálást.
-
Hogyan kell ennél a telefonnál a Névjegyeket felszinkronizálni egy Google fiókba?
-
törölt tag
Az ördög nem alszik. Szokták mondani… Hozzád és még sok másik emberhez hasonlóan szintén vigyázok a telefonjaimra. De pl az ez előtti telefonomat a négyéves lányom törte össze majdnem úgy,hogy az én kezemben volt a készülék. Játék nyakláncával rácsapott a kijelzőre. Az szivem megállt egy pillanatra
de hál istennek nem lett baja a telónak.
-
válasz
Tekergő82 #5789 üzenetére
Mondjuk én azoknál, akik gyakran ejtik le a telefonjukat megértem, hogy tok+üvegfólia kombót használnak. Én személy szerint csak tokot használok, és azt is csak azért, hogy ne karcolódjon a hátlap. Üvegfólia nekem pénzkidobás lenne, mert az elmúlt 2 évben volt vagy 10 különböző telefonom, és már elment volna +1 telefon ára, ha mindegyikre teszek, így még az is belefér ha 2 évente egyet leejtek, és kijelzőt kell cseréltetnem (még csúcskategóriában is). De amúgy még sosem törtem össze telefont, pedig már 2001 óta van mobiltelefonom (tény, hogy csak az elmúlt 4-5 évben lettek törékenyek).
-
Tekergő82
tag
válasz
Almonen #5762 üzenetére
Nem szoktam leejteni a telefonjaimat. Volt már jó pár, de még egynek sem tört be a kijelzője. Én inkább vigyázok rá, minthogy az amúgy is drága telefonra még ráköltsek 10-20000ft-ot mint te! Amúgy meg rohadtul rondán néz ki a telefon amikor azok az általad biztonságos fóliák rajta vannak. Ki sem ér a széléig, tükröződik mint a fene, vagy rossz a tapintása. Szép napot!
-
Bukoba
tag
válasz
Almonen #5786 üzenetére
Tabletből iPad-et használok és soha nem is vennék mást. Viszont telefonban az iOS korlátait nem tudnám megszokni. Szinte az összes gyári appot lecseréltem olyanra, ami nekem jobban bejön, erre az Apple világban nincs sok lehetőség. Egyébként én is elfogult vagyok a Samsung telefonokkal szemben, és kiemelten fontos nekem az üzemidő. Az A5 ebben még soha nem okozott csalódást.
-
Almonen
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #5776 üzenetére
Ez is csúszik tok nélkül, állítólag az A8 is, meg úgy nagyjából minden telefon ami üveg hátlappal van. Szerencsére azért az A5 2017 nem olyan nagy hogy ne lehessen egy kézzel biztonságosan tartani.
Volt 6 inch körüli telefonom is, annál a nagy kijelző előnyei ellenére lehetetlen volt egykezes használat.
-
Bukoba
tag
Én is vettem rá tokot annak idején, de egyszerűen nem bírtam, hogy elcsúfítja ezt a szép telefont. Most se tok, se fólia, a kockázatot vállalom.
-
-
törölt tag
Beteges vagy sem,ilyen az ember. Van akit egy pici karc is zavar,és ez akár telefon cserébe is kerül az illetőnek. Korábban én is mindenféle fóliákkal meg tokokkal terheltem anyagi helyzetem,annak ellenére hogy nem szeretem ezeket,mert nekem a telefon így tetszik ahogy van. De röhejes,hogy amit rákölt néha az ember abból egy jobb telefont is vehettem volna.Legutóbb vásárolt fóliát is leszedtem. Szóval felhagytam a tok-fólia mizériával,egyedül egy beledugós tokot használok ami 2 éves,második készülékemet szolgálja.
-
dave987
aktív tag
válasz
Almonen #5762 üzenetére
Örömteli amikor esés után csak az üvegfólia törik,de honnan tudni hogy lett volna baja a kijelzőnek a plusz védelem nélkül?
Ezt kb lehetetlen letesztelni mert nincs 2 egyforma esés sem. De azt biztos hogy az üvegfólia olyan pici esésektől is elkezdhet repedezni amikor még tuti nincs veszélyben a kijelző.
Szerintem amig nincs valami nagy pontossággal elkészitett laboratóriumi teszt,addig mindenkinek igaza lesz. -
Almonen
aktív tag
Na mindegy, mindenki arra költi a pénzét amire akarja...
https://imgur.com/a/Nl9EQ
Itt a beígért kép, bocsi Redmi Note 2-vel lőttem
Itt egy közelről is
https://imgur.com/a/5TRdi
A kis pontok amúgy nem látszanak használat közben, de volt másik ebből a fóliából ahol igen. Szerintem ott simán koszos volt a kijelző mikor felkerült
-
gyuri2008
veterán
Szerintem elég jó a sima fólia is.
-
Tekergő82
tag
Komolyan nevetek itt rajtatok. Lassan van aki egy fél telefon árát költi üvegfóliára. Komolyan jobb nektek, hogy azokat a ..arokat tapogassátok? Ráadásul a telefon is sokkal rondább tőle. Nekem S7edge van, és semmi fóliát, vagy üveget nem tennék rá. Bocsánat ha megsértettem ezzel valakit, de tényleg annyira vicces. :-)
-
laccczka
tag
Ha még aktuális közzétenném a saját tesztjeimet a üvegfólia/tok témában.
Természetesen én is a gyárilag kapott üveggel kezdtem.
Ami nem fedte le teljesen a kijelzőt ellenben a szélein nekem is felvált. csak azért nem idegeskedtem mert ingyen volt (Telekom).Az első dolgom volt, hogy rendeljek egy normális üveget amiről a "zinternet népe" már jól véleménnyel volt.
Sok olvasást követően ezt rendeltem meg.
2 hét tapasztalata:
- nagyon passzentos ( a szélein fél millimétereket kell igazgatni, hogy rámenjen)
- természetesen ezen is látszik egy idő után az ujjnyomat de egy simítással (pamut ruha) le lehet törölni
- nem tükröződik nagy fénynél sem
- az érintéseket pöpecül érzékeliMivel az üveg volt a fontosabb így a tok csak utána következhetett.
Több fajtát is kipróbáltam végül a képen látható darab nem szedte fel az üveget.Tapintása kellemes, vizes kézzel is biztosan tudtam fogni.
Nagyon vékony, olyan mintha nem is lenne a telón tok.
Bár a csomagoláson említik a leejtés elleni védelmet de szerencsére erről nincs tapasztalatom (még)Köszönöm a türelmet.
-
Almonen
aktív tag
Találtam is egyet, ami teljesen fed. 4 ezer forint GSM boltban, széleken is fedi. Fekete festett üveg. Mivel a telefon is fekete volt, nem üt el tőle. Roma srác olyan patentül felrakta csak néztem.
Pluszban, Samsung experience store kapott még a fekete clear view coverből
http://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/smart-case-ef-za-520/EF-ZA520CBEGWW/
Beruháztam rá, 12 ezerért ._. Spotifyt tudom használni lezárt kijelzőn
-
-
Vitaqo
senior tag
Lenne egy problémám a telefonnal. Az új szoftver óta előfordul, hogy a kijelző nem kapcsol ki. Csak a sima háttérkép látható. Ki kell kapcsolnom kézzel. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Almonen
aktív tag
Köszi! Én összességében már olyan 20 ezer forint körül költöttem üvegfóliára, sajnos egyik se jött be. Mondjuk én kényes vagyok a koszra, vagy ha levegő buborék van alatta, annyira hogy inkább leszedem. Sajnos a kepernyő adottságaiból fakad hogy nehéz rá jót tálalni. Lehet visszatérek a gyári fóliára egy ideig... nincs jó üvegfólia egyszerűen, az Amazonon találtam Mr. Shield félét ami ígéretes, de 13 ezerért hozzák.
-
Boha
tag
A gyári kamera szoftverrel nem lehet time lapse, lassított felvételt csinálni ?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
Almonen #5718 üzenetére
Èn pont most kísérletezgetek vele. Ami tapasztalat, hogy a nillkin család üvegfóliái nem jöttek be. Most egy 5D-nek hirdetett van rajta, de az se az igazi. Ragasztott fólia, ahol nincs ragasztó, oda bemegy a kosz. Sajnos a gyárival is ezt tapasztaltam, egx idő után feljön. 3D-s feketére várok. Utoljára raktam rá 3D-s fóliát, de a széleken levegős volt. Ha meglesz a befutó felteszem ide.
-
törölt tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm nevében teszem fel a következő kérdést:
"Samsung Galaxy A5 (2017), extrém melegedés, mi okozhatja?
Mitől melegszik ennyire a telefonom? Pl. nyáron 25C-fokba ha videózok, 3-4 perc után felmelegszik, és leáll a kamera. 35 perc Viber írogatás után annyira felforrósodik a telefon, hogy izzik...Mi okozhatja ezt?"A választ előre is köszi!
-
bigdady
nagyúr
Hali
Erre várható oreo? -
hnike
csendes újonc
Sziasztok, tegnap óta A5 2017 használó lettem
Lumia 640-et váltottam le erre.
Lenne egy kérdésem, szeretnék a OneDrive-ra bejelentkezni (lumiával sokat használtam), és nem sikerül, állandóan azt írja ki, hogy nézzem meg van-e wifi kapcsolat, vagy mobilnet.Valaki esetleg??
-
Sziasztok. Páromnak van ilyen teloja, azt vette észre ha nézi az RTL moston az oltári csajokat, mintha valtotoztatna a kép méretet. Nem tudom, hogy ez most hardveres hiba e.
-
saelin
veterán
válasz
Andrewstarr #5717 üzenetére
Ma próbálgattam kicsit és arra jutottam, hogy nem mindegy hogy teszem rá az ujjam. Ha nem a teljes felületét fedem le a scannernek akkor hibázik, de úgysem mindig. Szerintem az sem mindegy neki hogy éppen mennyire nedves vagy zsíros, esetleg száraz az ember bőre. Ez úgy látszik ilyen.
-
theBigFace
tag
válasz
Matula bácsi #5715 üzenetére
Hálózat probléma,nem egyedi. Nekem is csinálja bár ritkán, de nem vészes. Hozzá teszem, nagyrészt szolgáltató hiba, mert családban is más tipusú készüléknél a telekomos hálózat eldobja magát...
Én ezt csak hálózat hibának tudom be, nem feltétlen a készülék lehet a rossz -
Almonen
aktív tag
Tud valaki jó üvegfóliát a telefonra? Nem muszáj hogy 100% fedje, csak bevált legyen
-
válasz
Matula bácsi #5715 üzenetére
És ilyenkor egy helyben van a telefon?
-
Matula bácsi
csendes tag
Sziasztok!
Nem vágjátok, miért megy el néha a 4g vagy a 3g? Kiírja fenn a 4g meg a 3g ikont, viszont nem csinál semmit, nem tölt le semmit, ki kell kapcsolni majd vissza a mobilnetet. Nem gyakori a jelenség, de elég idegesítő. köszi -
Zeller01
tag
Hali!
Abban tudtok segíteni, hogy samsung emailben van beállítva saját freemail-es cím. 25 levelet tölt le, visszamenőleg nem kell több. Ez a "gyök2" álladóan olvasatlanná teszi a legelsőnek betöltött 3-6t levelet. Attól függ az új érkezők között mennyit törlök ki. Hogy lehet ezt rendbe tenni? Borzalmasan zavaró, köszi. -
saelin
veterán
Érdekes, de nekem is elkezdett pontatlan lenni az ujjlenyomat olvasó. Már nagyon ritkán oldja fel a telót első próbálkozásnál. Ez valami bug?
-
dj_real83
csendes tag
Sziasztok.
Kerestem mindenhol, viszont nem kaptam választ. Lehet fülhallgatót használni ha vízben, illetve víz érheti a telót? Gondolok itt arra, hogy mondjuk holnap megyünk strandra, és szeretnék filmet nézni miközben áztatom a g....at
viszont nem szeretném zavarni a többi fürdőzőt.
Köszönöm a válaszokat.
-
x1port
addikt
Egész jó fotókat készít ez a telefon.
Bár nem értem hogy az elődje után miért nem került ebbe is OIS... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest