- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a telefon visszaállítottam teljesen alaphelyzetre,szeretnék egy új e-mailet beállítani,de a telefon csak a korábbi e-mail cimet hajlandó elfogadni. Mi lehet a gond? Mi a megoldás rá?
Köszönöm.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Azt jelenti, hogy maga az érzékelő jól működik, szoftveres gond lehet.
A Proximity Sensor Reset/Repair alkalmazással meg kellene próbálni a szoftvert kalibrálni. -
tybsen
addikt
válasz
Dr Bubo #5985 üzenetére
Köszönöm szépen kipróbáltam. Nálam is jelez- rezeg kb 5-7 cm távolságból. És ez mit jelent vagy ezzel mit lehet vagy kell valamit csinálni?
Ma amúgy hívás közben a számológép volt megnyitva fektetett módban amikor elemeltem a fülemtől a telefont.
Ja most látom hogy szerkesztetted, köszi az alkalmazást, megnézem. egyébként teljesen új telefonról van szó tehát nem tudom hogy ennek milyen baja lehet de eléggé bosszantó.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
1. A tárcsázóba írd be a *#0*# kombinációt, majd a "sensor" gombra kattintva tudod az érzékelőket tesztelni. A közelség-érzékelő (Proximití sensor) nálam már kb 8-9 cm távolságból jelez.
Ezzel az appal újra lehet állítólag kalibrálni a közelség-érzékelőt.2. Mivel nálad nem zár le a képernyő, ezért érzékel valami érintést és visszatér a home képernyőre, persze a hívás a háttérben megy tovább, amit a státusz sorból tudsz megszakítani. Így lehet hívás közben más dolgot is csinálni a telefonnal.
-
tybsen
addikt
Sziasztok, 3 dologban szeretném a segítségeteket kérni:
1. Telefonálás közben fel-felvillan a kijelző, ahogyan kicsit elmozdítom a fejem illetve nem szeretem teljesen hozzanyomni az arcomhoz a telefont, na ilyenkor világít a kijelző.. Ezzel lehet valamit kezdeni? Valami beállítás vagy ilyesmi?
2. Néha telefonálás után a hívás csak egy kis vékony csikban látszik az ertesitesi sávban. Tehát nem teljes képernyőn. Nem is tudom letenni, ilyenkor felülről le kell húzni ezt a sávot és úgy tudom befejezni a hívást. Ez normális vagy valamit be lehet állítani hogy ez ne így legyen? Rendkívül zavaró. Vagy valami programmal lecserélni ezt a felületet?
3. Az asztalon fekvő telefonra ha hívás érkezik akkor automatikusan ahogy hozzáérnék el is utasítom sokszor a hívást mert a kijelző alsó jobb oldalán ilyenkor a hívást elutasító gomb jelenik meg de valahogy annyira érzékeny a kijelző vagy nem is tudom, hogy ahogyan a kezemmel hozzáérek, el is utasítom a hívást.. lehet hogy ez valami egyéni probléma és csak lúzer kések vagy nem tudom, de át lehet ezt valahol állítani vagy egy tárcsázó alkalmazás letöltésével meg lehet változtatni a hívásfogadás módját?
Nem kerestem rá egyik témára sem mert szerintem eléggé speciális. Koszi szépen előre is ha valakinek van tapasztalata és ötlete.
-
-
LIFE1
tag
Ha mágnes van a telefon tokban az okozhat valamit a működésben?
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy feleségem telefonján nem mindig jelennek meg az értesítések rendesen?
Pl. ha kap egy üzit Messengeren, vagy akár e-mailt kap, nem jelez a telefon, csak néha...
Mintha alvó üzemmódba küldené az app-ot a kütyü, amikor bekapcsolja a kijelzőt, akkor egyből jelez.
Az app-ok a nem figyelt alkalmazásokhoz vannak adva az akkumulátor használatánál (pontosan nem ugrik be, hogy is hívják ezt a menüt, nincs előttem most a teló).Mi befolyásolhatja még???
-
Vitaqo
senior tag
A telefonom még mindig produkálja, hogy hívás után nem kapcsol le a kijelző, csak a háttérkép látható. Minden este ki van kapcsola a telefon. Fr még nem volt. Volt ilyen másnak is?
-
tazo31
csendes tag
A nem fogadott hívást sem jelzi ki!
Ötlet valakinek?
-
tazo31
csendes tag
Üdv! Az AOD másnál rendesen működik? Ma arra lettem figyelmes ,hogy az értesítési sávban nem jelenik meg a messenger, Gmail, facebook stb... semmi. Amugy megérkezik , mert hang jelzés van csak AOD nem jelzi ki! Mi lehet az oka?
AOD update-t leszedtem, recovery chace törlést csináltam.
-
mufflika
tag
Sziasztok.
Van a telóba Smart View, hogy lehet beállítani, hogy ne csatlakozzon automatikusan a TV re ? sehol nem találom. hiába választom le akkor is. -
gerner1
nagyúr
A biztonsági frissítések mellé, gyakran újabb programverziók is vannak a csomagban. Ez utóbbiaktól, nem szokott szignifikáns változás lenni. Említetted most a kamerát (amit az update jelzett)... -Miután kipróbáltad, észrevettél érdemi változást? Én például észre vettem, hogy a Smart Switch felülete (grafikai megjelenése) megváltozott, de funkciója se jobb, se rosszabb nem lett, bár ez az app, ettől függetlenül is frissíthető.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr Bubo #5949 üzenetére
Ebben igazad van, mert valóban nincs mindenki képben ezekkel. Ugyanakkor kevesebb félreértésre van lehetőség. Van program (Phone INFO), amely pontosan kiírja a készülék aktív CSC kódját akkor is, ha az egyébként valamelyik multi-CSC -hez tartozik (ami szintén félreértések melegágya szokott lenni), és más módon nem nagyon lehet elsőre, egylépésben hozzáférni ehhez az információhoz.
-
Jött valami 450mb frissítés, ez mi?
-
gerner1
nagyúr
-
Skod
aktív tag
http://napidroid.hu/samsung-android-oreo-frissitesek-kiderult-nehany-datum/
-
csaba1203
addikt
Kérdezném tőletek használja valaki a beépített víruskeresőt,ami ugye a McAfee?
Ha igen mik a tapasztalatok és ez mellett be kell kapcsolni a Knox-ot is?
Karbantartás futtatásakor mindig csak 90%-ot ír meg azt,hogy kapcsoljam be a vírusvédelmet. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Lassan engedjük el ezt a dolgot!
Ez egy szabad fórum, mindenki azt kérdez, amit akar. És arra válaszol, amire akar. -
törölt tag
válasz
Donki Hóte #5928 üzenetére
Vagy akár figyelmen kívül hagyható az olyan kérdés-komment,amire nem tudok,nem akarok válaszolni
-
-
Sungoo
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az oldal fejlécében jobb oldalt található a kereső.
A fóliára rákeresve, itt találhatóak a találatok.
-
törölt tag
válasz
gyeniko #5917 üzenetére
Nem vitázom!
Van szerencsém nekem is kipróbálni az alkalmazást,de mint írtam nem profi fotós vagyok. Amire nekem kell a kamera,arra jó a gyári is. Egyébként amit eddig próbáltam hozzá nem értve,tényleg csak néhány kép,nincs túl sok különbség auto módban. Csak és kizárólag egyéni vélemény!Nem vita indító
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #5915 üzenetére
Főleg akkor ha pl az én fényképezős szokásaimat nézem. Én ugyanis az előkapom és gyorsba csinálok pár fotót típus vagyok.Ehhez meg ugye az autó módot célszerű használni,(ehhez meg szerintem a gyári szoftver is készít olyan képet)de főleg azért is,mert nem értek a fotózás rejtelmeihez. A művészi-mester fotózás hozzám nagyon nagyon messze áll. Meg hát ahhoz nem egy közép kategóriás teló kell,vagy is inkább nem is telefon kell
-
gyuri2008
veterán
Ez a kamera dolog már egy kicsit túl van tárgyalva.
-
Dilikutya
félisten
Nem is drága: Snap Camera.
-
Orionhilles
senior tag
Tegnap megjött a februári biztonsági frissítés VDH-ra.
-
1egaly
aktív tag
válasz
Merseyside #5903 üzenetére
Ha még lehetséges,én is kérnék egy linket,appot..
Köszi!! -
PACSA75
őstag
válasz
csaba1203 #5888 üzenetére
Xda n kell keresgélni, erre a telóra sajnos még nem találtam tökéletesen működő verziót, pedig lehet hogy létezik, csak sokat kell keresni, próbálni. Másik telóra már megtaláltam, érdemes kínlódni, videó 60 fps el, hdr+, stb... Egy teljesen más (jobb) kamera appot kapsz mint amivel lebutítják gyárilag.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Hobby rádiós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest