- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
picur10 #13957 üzenetére
Igen én is az vagyok, elégedett.
"Tervek szerint jövőre" lesz csere - igaz ez a jövőre elhatározás idáig sokszor megváltozott, mert bejött előtte valami kihagyhatatlan ajánlat és akkor le kellett csapni rá
Jaja, nekem is volt Pocom de többek között a menüt sem tudtam valahogy ott megszokni detto.
4S nekem is volt, sőt ma is megvan! (működik)
Igen én is a 21-es felé hajlanék ahogy írtad, szerintem is már jobb választás lenne most. Meg ahogy látom a kis 13-omnál is a vezetékmentes töltés mennyivel is kényelmesebb már, mint nélküle. -
válasz
picur10 #13858 üzenetére
Én nem értek egyet az akksihibával: az akkor lenne igaz, ha magasabb töltöttségi érték (pl.10% fölött) egyszercsak kikapcsol, majd újraindítás/töltőre dugás után hirtelen 0 vagy 1%-ot jelezne a telefon.
Sokkal inkább flash hiba lehet a dolog mögött, illetve valamiért félbeszakadt a frissítés, vagy hibás adat került telepítésre.
Odinnal újra kéne flashelni a telefont, és ha azután is megmarad a hiba, akkor szerviz. -
gerner1
nagyúr
válasz
picur10 #13852 üzenetére
" Vagy lehet ezt előtte valahogy igazolni? A szervizben, természetesen."
- Pontosan, mindkét esetben: csak hitelesített műszerrel történő vizsgálattal, és amennyiben még van rajta hivatalos Samsung garancia (nem szürke importos..), akkor én is valamelyik hivatalos szervizpontot keresném fel.Azonban, otthoni körülményekkel, esetleg... -még szerviz felkeresés előtt, megpróbálhatod ezt:
- Vastagon becsomagolod ( a környezetből ⇒a készülékbe történő párakicsapódás megelőzése..) fekete-fehér újságpapírba (tehát, ami nem a ~fényes műnyomópapirral készült), vagy papírtörlőbe, és berakod egy ~10-12percre a fagyasztóba (akár kábeles töltéssel) .
- Utána, feltöltöd teljesen (vagy hagyod teljesen feltöltődni ha azzal együtt ment a jégre...), és azt meg is várod.
- Majd a napi rutin használatod jellegétől eltérően, plö egy asztalra helyezve ~"nyugalomban" [ biztosan ne tudjon megnyomódni, valamilyen tengely mentén el/meghajlani (mint plö farzsebben hordáskor..), stb...] figyeled, hogy hány % -nál(?) indúl újra.
- Amennyiben ez előző vizsgálati lépés=pozitív... - akkor ezt(⇑) néhányszor még megismétled (a véletlen esetének kizárása..).
Ezzel, ha akkuhiba van, megtud állapítani, hogy hány százalékig merítheted le. Amennyiben, az így megállapított 'töltöttségi szint % -ot' nem hagyod elérni (ott már ismét töltőre rakod), és ezzel, abban a tartományban (plö: 100⇔63% között, stb, stb) használva nincsen fagyás, akkor a Te eseted is , nagy valószínűséggel ugyan abba a 90+% -ba esik, amelyeknél akkuhiba van (az pusztult meg).Ugyanakkor, szerintem, ha így, kvázi "nyugalomban" tesztelve, egymásután több alkalommal le tudod meríteni ~közel ⇒0 -ra, akkor más hardware -es probléma állhat a háttérben.
Az eredmény birtokában pedig, megtervezheted, hogy akkor hová is adod be, és ~kb: "mire számíthatsz" ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest