- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Már az Oppo is kezdi
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
picur10 #13957 üzenetére
Igen én is az vagyok, elégedett.
"Tervek szerint jövőre" lesz csere - igaz ez a jövőre elhatározás idáig sokszor megváltozott, mert bejött előtte valami kihagyhatatlan ajánlat és akkor le kellett csapni rá
Jaja, nekem is volt Pocom de többek között a menüt sem tudtam valahogy ott megszokni detto.
4S nekem is volt, sőt ma is megvan! (működik)
Igen én is a 21-es felé hajlanék ahogy írtad, szerintem is már jobb választás lenne most. Meg ahogy látom a kis 13-omnál is a vezetékmentes töltés mennyivel is kényelmesebb már, mint nélküle. -
válasz
picur10 #13858 üzenetére
Én nem értek egyet az akksihibával: az akkor lenne igaz, ha magasabb töltöttségi érték (pl.10% fölött) egyszercsak kikapcsol, majd újraindítás/töltőre dugás után hirtelen 0 vagy 1%-ot jelezne a telefon.
Sokkal inkább flash hiba lehet a dolog mögött, illetve valamiért félbeszakadt a frissítés, vagy hibás adat került telepítésre.
Odinnal újra kéne flashelni a telefont, és ha azután is megmarad a hiba, akkor szerviz. -
gerner1
nagyúr
válasz
picur10 #13852 üzenetére
" Vagy lehet ezt előtte valahogy igazolni? A szervizben, természetesen."
- Pontosan, mindkét esetben: csak hitelesített műszerrel történő vizsgálattal, és amennyiben még van rajta hivatalos Samsung garancia (nem szürke importos..), akkor én is valamelyik hivatalos szervizpontot keresném fel.Azonban, otthoni körülményekkel, esetleg... -még szerviz felkeresés előtt, megpróbálhatod ezt:
- Vastagon becsomagolod ( a környezetből ⇒a készülékbe történő párakicsapódás megelőzése..) fekete-fehér újságpapírba (tehát, ami nem a ~fényes műnyomópapirral készült), vagy papírtörlőbe, és berakod egy ~10-12percre a fagyasztóba (akár kábeles töltéssel) .
- Utána, feltöltöd teljesen (vagy hagyod teljesen feltöltődni ha azzal együtt ment a jégre...), és azt meg is várod.
- Majd a napi rutin használatod jellegétől eltérően, plö egy asztalra helyezve ~"nyugalomban" [ biztosan ne tudjon megnyomódni, valamilyen tengely mentén el/meghajlani (mint plö farzsebben hordáskor..), stb...] figyeled, hogy hány % -nál(?) indúl újra.
- Amennyiben ez előző vizsgálati lépés=pozitív... - akkor ezt(⇑) néhányszor még megismétled (a véletlen esetének kizárása..).
Ezzel, ha akkuhiba van, megtud állapítani, hogy hány százalékig merítheted le. Amennyiben, az így megállapított 'töltöttségi szint % -ot' nem hagyod elérni (ott már ismét töltőre rakod), és ezzel, abban a tartományban (plö: 100⇔63% között, stb, stb) használva nincsen fagyás, akkor a Te eseted is , nagy valószínűséggel ugyan abba a 90+% -ba esik, amelyeknél akkuhiba van (az pusztult meg).Ugyanakkor, szerintem, ha így, kvázi "nyugalomban" tesztelve, egymásután több alkalommal le tudod meríteni ~közel ⇒0 -ra, akkor más hardware -es probléma állhat a háttérben.
Az eredmény birtokában pedig, megtervezheted, hogy akkor hová is adod be, és ~kb: "mire számíthatsz" ....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Autós kamera eladó
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest