- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
picur10
aktív tag
válasz
domper2015 #13959 üzenetére
igen, de arra még rájön a szervizdíj, ami nem tudom mennyi hozott alkatrésznél- és 40-45-ért már láttam A52-t..
-
picur10
aktív tag
válasz
judas13 #13956 üzenetére
Teljesen elégedett voltam az A52-vel, pont kiszolgált minden területen. Nyilván több pénzért lehetett volna jobban kapni, de ez nekem éppen megfelelt.
Az első okostelóm Iphone volt (még a jó öreg 4S) de nem jött be, inkább androidra váltottam. A gyerekeknek Xiaomi/Poco telójuk van/volt nagyon nem tetszik a menü, képtelen lennék használni, maradok a Samsungnál.
Szóval három lehetőség között vacillálok (mind használt):
- veszek egy másik A52-t és relatív olcsón megúszom. Kicsit már nehezebb ezek után bízni benne
- kicsit újítok és A54-et veszek, lehetőleg kis garival még
- nem tudom mennyire szabad még, de veszek egy S21 FE-tAz A54 és az S21 FE nagyjából egy árban van, hajlok az utóbbi felé (nem létfontosságú, de az autóba van beépítve vezeték nélküli töltő, így legalább azt is tudnám használni
illetve a fotók is jobbnak tűnnek az S21 esetében)
A mindennapi használatomat meg igazából kiszolgálná mindhárom. -
picur10
aktív tag
Több szervizt felhívtam (a duna plázásat is), nincs alaplap, így nem tudják javítani.
Azt hiszem nézhetek másik teló után -
picur10
aktív tag
Majd két hete van a telóm a szervizben, alaplapcserét mondtak. Viszont tegnap hívtak, hogy nem tudtak szerezni használt alaplapot. Most hívogassam egyesével a gsm szervizeket? Ennél a típusnál egyféle alaplap van? Tehát ha valahol belefutok mondjuk egy kijelzőhibás telóba, abból átrakható az alaplap vagy pontos típusazonosság kell?
-
picur10
aktív tag
Muszáj lesz leadni a szervizben a telót, mert nem sikerült a problémákat otthon megoldani.
Ti hogyan szoktátok? Gyári állapot visszaállítása vagy van értelme a karbantartási módnak?
Azért nem szeretném a messenger üzeneteket, emaileket, képeket a szervizzel megosztani -
picur10
aktív tag
válasz
gerner1 #13854 üzenetére
hűha, köszönöm a kimerítő választ.
Sajnos már nem garis.
Tegnap a backup el sem indult, mondván, hogy túl meleg az akksi (kívülről tapintva, tok nélkül még langyosnak is alig mondtam volna pedig).
70-80% körül volt, a gyári állapot visszaállításakor is újraindult olyan pillanatban, amikor számomra úgy tűnt, hogy nem a visszaállítás része..
Amint felmentek a programok, még gyakoribb lett az újraindulás. Sima hívás közben, újraindulás után mikor megadtam a pin kódot, tehát akkor még nem indítottam el semmilyen progit és persze ugyanúgy messenger vagy játék közben isMegpróbálom amit írtál, hátha kiderül belőle valami okosság.
Köszönöm! -
picur10
aktív tag
válasz
gerner1 #13839 üzenetére
És az csak úgy tud kiderülni, hogy akksit cserélnek és (remélhetőleg) megszűnik a gond? Vagy lehet ezt előtte valahogy igazolni? A szervizben, természetesen.
Valaki nem tud egy nem horror árú szervizt a Mammut közelében? Értékelés alapján az ottani két gsm szervizet messze elkerülöm..
-
picur10
aktív tag
Visszaállítottam a gyári állapotra, így már csak 2-3x indult újra tegnap délután óta..
Megpróbálok még egy mentés visszaállítást, ha nagyon romlik a helyzet, akkor viszem szervizbe. Vicc, hogy a Oneui 6.1 update előtt semmi ilyen baja nem volt. Ezer éve nem kellett újraindítanom sem -
picur10
aktív tag
Segítségre lenne szükségem. Felment a 6.1 az én telómra is pár napja. Tegnap hazafelé leesett az android auto-ról, és elkezdett újraindulni a telefon. Mivel 8% körül volt, azt hittem az gond. Otthon feltettem töltőre, felment 28%-ra, utána már végül be tudtam kapcsolni.
Ma láttam, hogy a bluetooth nincs bekapcsolva, ezért megpróbáltam bekapcsolni. Gondolkozott, de mindig visszaállt kikapcsolt módra. Újraindítottam a telót, azóta max a pin kód megadásáig jut el, de szinte rögtön újra- és újraindul. Előtte kiírja jobb esetben, hogy "One UI alkalmazások optimalizálása 100%"
A hangerő fel és power gombra néha tovább jut, és a pin kód megadásánál feljön az alábbi üzenet:
back-up: fail
setup-wizard [finished]Míg ezt leírtam, a sokadik újraindulás után be tudtam lépni a telóba.
Majd míg ezt örömmel leírtam, megint újraindultHogy lehet megtudni, hogy mi okozhatja ezt a gondot?
Vagy valami safe módot ki lehet kényszeríteni, hogy legalább telefonálni tudjak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest