-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz corvin1984 #1000 üzenetére
Szerintem ezt előre senki sem fogja tudni neked megmondani.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz t72killer #921 üzenetére
Ez régen sem volt másképpen lásd Ace sorozat mikor a mű króm keret az első hónapban elrepedt, vagy akkor még a levehető hátlap , kétszeri elvételt követően már a kis fülek potyogtak . Most meg ez van .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Itt egyszer leírtam nyűgöm, bajomat [link]
De a csere készülék megint feladta a harcot.
Most untam meg a gyártót , berendelés alatt kettő Dell Alienware monitor.
Na de nem offolok itt tovább .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
válasz joefasalasso #729 üzenetére
Üdv a “klubban “.
-
-
-
-
Hát amit itt olvasok eléggé megdöbbentett . Nem hittem volna , hogy itt is lesz valami nyűg .
Persze lehet , hogy ti is úgy jártatok mint én az iPhone SE 2020-al , megjelenésekor megvettem aztán alaplap és akkumulátor hibás volt . Kaptam újat azóta kopp-kopp semmi baj sincs vele.
Ezzel csak azt szerettem volna mondani , nem biztos , hogy egyből le kell írni a telefont . Pusztán lehetséges hogy ha kaptok újat akkor azzal semmi baj nem lesz, ellenben ha javítják és bízzunk benne nem ragasztással , mert az már “ milyen már “ , inkább elem cserélve az már más tészta .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
válasz aprokaroka87 #531 üzenetére
Annál jobbat tettem, kikapcsoltam és beraktam a fiókba .
-
-
-
Nos kettő dolog jutott eszembe. Tessék kipróbálni azt , hogy az adott toronyhoz közelebb menni ,lehet ez a baj. Hiába van kiépítve , ha pont a hatósugarán vagy azon túl vagy térkép ellenére is.
Vagy készítesz egy gyári visszaállítást .
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
válasz Schuler888 #332 üzenetére
Ne légy már ennyire ünneprontó .
-
válasz Cranberries #306 üzenetére
Félreérted, neked hiszek , csak a Samsungot nem értem ezzel kapcsolatban .
-
válasz Cranberries #294 üzenetére
Ha ez tényleg így van , ennek mi értelme ?
-
-
válasz pusszycat #267 üzenetére
Pont te sopánkodsz, akkor mit szóljak én?
Témánál maradva , nem is tudom mikor hallgattam már rádiót telefonon. Már régóta netrádiót használok .
Vagy zene szolgáltatást , Spotifyal kezdtem , csak feltörték kétszer így hagytam a fenébe . Ugye anno volt belőle világszinten baj ebből . Igaz kaptam új fiókot , meg pár hónap prémiumot ingyen .. de mire újra kezdtem a zenék összegyűjtését , megint feltörték .... azóta nem hiszek benne.
Deezer nem volt rossz. Most pedig Apple music használom , ez sem rossz , bár itt a véletlen zene lejátszás nagyon butácska .
Tudom , örök elégedetlen leszek. De ez van.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Metal topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest