- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
pinnacle #3977 üzenetére
Letöltöttem, pillanatra kihagy snittenként. Szerintem nincs sok lehetőséged, mint kipróbálni melyik programmal lehet ezeket minden lejátszóra akadásmentesre illeszteni.
Ha PC-n van az anyag én nem sokat variálnék, Vegas-al összeraknám és renderelném x264-el. Ezzel a kodekkel nem tartanék a minőségromlástól. Csináltam pár újratömörítős tesztet a minőségvesztés miatt, kíváncsi voltam mit veszítek belőle. Fhd/25fps, 28mbps, h.264 fájlt ffmpeg-el újra és újra ugyan ezekkel a paraméterekkel 10-szer áttömörítettem. Nem láttam változást. Kimentve azonos képkockát képszerkesztőben egymásból kivonva nagyon minimális tartalom különbség volt, ezt videón ember legyen a talpán ha látja. Meg 10-szer ki a ... tömörít.Persze vannak szar kodekek, pl a Vegas alap cucca, vagy a Davinci Resolve beépített h264 is inkább csak preview-nak jó. Mobilos szerkesztőket nem ismerem.
-
válasz
pinnacle #3977 üzenetére
Nem próbáltad ki a videó szerkesztő apk-kat, hátha köztük van az S20-ra készített?
És ha az MKVToolnixal levágnál a felvételek elejéből meg a végéből 1-1 másodpercet, a hang akadás nem szűnik meg? Gyanítom a kép és a hang közt valahol van egy kis szünet.
-
MrChris
nagyúr
válasz
pinnacle #3970 üzenetére
Nekem A52 5G van SD750-el, 4k30p a max videó amit fel tud venni, ezt a galériában szerkeszteni is lehet és 4k30p-be menti, de ha a Filmkészítést választom amiben lehet feliratozni, abból 1080p lesz. De elég szar ez az egész Samus szerkesztő mert mindenből 30fps-t csinál. Miért szenvedsz vele?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3741 üzenetére
Snapdragon 778G nem tud 4K-ban menteni. S20 FE kell hozzá.
Akinek fontos a 4K/60fps videó. Lehet jobban jár egy használt iPhone 11-el. iPhone 8-on is megy a 4/60fps, csak a hang monó.
-
válasz
pinnacle #3807 üzenetére
Az az igazság, hogy én szoktam videózni, de videót (és főleg a hangot hozzá) pc-n vágom össze, célprogrammal (videót azzal, amit a múltkor linkeltem neked, hangot meg Audacity-vel), mert komoly munkát nem lehet ezekkel a telefonos appokkal végezni. A videóvágót szoktam ugyan használni a galériából, ha lusta vagyok felállni a kanapéról
de az is ott vágja el a videót, ahol neki tetszik, nem lehet frame-re pontosan beállítani.
Hogy a gyerekek nem vennének fel videót? A nagyobbik fiam tegnap volt számháborúzni az osztályával, a fejére tett egy akciókamerát és felvette az egészet, itthon meg ő maga vágja, effektezi, feliratozza, aztán tölti fel a youtube csatornájára az osztálytársainak. 12 éves.
Arra viszont én nem tudom rávenni őket, hogy programozzanak, mert az meg az én hobbim.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3741 üzenetére
Nézzétek meg légy szíves, hogy mibe menti a 4K-s felvételeket a Samsung Videószerkesztője. Attól tartok csak a drágább telefonoknál megy a 4K, A52s-nél FHD a maximum.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #3695 üzenetére
Samsung ügyfélszolgálata állítja, hogy Amennyiben a telefonkészülék képes 4K tartalomban rögzíteni tartalmat, illetve a Kamera alkalmazásban 4K felbontásban került rögzítésre a felvétel, abban az esetben a szerkesztő is képes 4K-ban elmenteni a szerkesztett felvételt. Attól tartok ez csak a drágább készülékénél van így. A52s lebutítja FHD, 3GPP-re, (hangot nem módosítja). Ha tudjátok légy szíves nézzétek meg, nektek, hogy ment a Samsung videó szerkesztője. Lenti képen balra az eredeti, jobbra a mentett fájl látható.
Videó szerkesztő elérése kicsit macerás, ha van egyszerűbb kérlek írjátok le. Fájlt meg kell nyitni a Galériából vagy Videó lejátszóból, utána a 3 pontos "hamburger" menüből Szerkesztés, itt még nem lehet menteni, megint 3 pontos menü, Filmkészítés, itt hozzá lehet adni fájlokat, majd Mentés. Mivel nem lehet választani formátumot, úgy, mint az iMovie-ban, szinte biztos vagyok, hogy FHD-ban ment, de hátha. -
DrKapocs
őstag
válasz
pinnacle #3650 üzenetére
Sziasztok! Ennek a posztnak köszönhetően (és persze a bejegyzéseiteknek, a korábbi jó Samsung A50-es tapasztalataimnak és annak, hogy a Telekom levitte a készülék árát 120 eFt alá) vásároltam a hétfői napon egy A52s készüléket.
Megváltam a közel 10 éves Xiaomi mi2s-től, beszámítattam. Gondolkoztam több készüléken is: Realme GT 2, S21 FE, de végül a racionalitás győzött. 100-ért ár/érték arányban ez verhetetlen. A GT2 fórumában olvasgatok gyakran, azért ott vannak még szoftveres bizonytalanságok, illetve az S21FE melegedése (SD888) nem hiányzott, mivel navigációra is használom a telefonjaimat.
Eddig nagyon pozitív a véleményem, sokkal gyorsabb az a52s, mint az (egyébként meglévő) A50-em. Az üzemidő jó, pedig terheltem a beállítgatás során; melegedés semmi. Egyelőre a bloatware appokat nem tiltottam róla, de hamarosan arra is sort kerítek. A Package Disable Pro egyelőre az A50-en van rajta, de hamarosan erre fog felkerülni. Használja valaki vagy esetleg az ADB AppControlt?
-
-
válasz
pinnacle #3688 üzenetére
VideoPad Video Editor <- ezt töltsd le, ez a free változat.
https://www.nchsoftware.com/videopad/index.htmlElég egyszerű és intuitív, és ha a fenti linkről töltöd, később is ingyenes marad, szemben az áruházból letölthető változattal.
-
DrKapocs
őstag
válasz
pinnacle #3650 üzenetére
Nagyon régóta nem vettem már szolgáltatótól készüléket. Van valami hátránya, ha a Telekomnál veszem? Gondolok itt a rajta lévő ROM-ra. Nekem egy A50-em van és ennyiért már elgondolkoztam egy A52s-re történő váltáson (ráadásul be is tudok vinni egy 2G-s készüléket, ami további 20eFt mínusz az árból). Az A50-es az XEH romos. Azt tudom, hogy a Telekomnál vett készülék is független, de televan Tcom-os bloatware appokkal?
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #3357 üzenetére
Nem használtál Android-emulátort, mondjuk Bluestacks-et? Nekem az regisztrált be virtuális furcsaságként.
Killborn:
+ Akkor nem is szolgáltatós, ami akár letölthető, hajrá!
geotigris9: na pont az ilyen túlárazott, bumszli Transformers-tokokat skippelném. Munka miatt kell ennyire hardcore védelem?
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #3311 üzenetére
Pont nem azért vettem Samsung-ot, hogy letiltsam a frissítéseket...
Predatorr:
- a tokra aggatott jelződön látszik az agymosás,
- amúgy is nagggyon faszán véd a választottad, de nagyon úgy tűnik, hogy a kamerákat semmilyen módon nem védi
- üveg nélkül majd az lesz szép, ha lapjával esik egy kődarabra, amelyik röhög az emelt 4 sarkon
- problémamentes és gyors az ujjlenyomatolvasás üvegen keresztül is (legolcsóbb hardveraprós)
Azért nem próbáltam a Cube-ot, mert - bár lehet, hogy jobb - tök jó az ACR is -
szabeska
addikt
válasz
pinnacle #2402 üzenetére
Eredményes lett a biztosított javítás!
- A kijelző repedt meg, a sarkoknál kicsit szilánkos is lett leejtés következtében, 3 hetesen.
- Felhívtam a számot amit kell, elmondtam mi történt/mi a baja a készüléknek, el is fogadták egyből.
- Másnap jött érte a futár, pontosan 1 hét múlva hozták is vissza.
- 18e Ft volt az önrész (ebbe az ársávba esik a készülék), ennyit fizettem a futárnak amikor visszahozta.
- Kijelzőt, érintőt, előlapi kamerát és usb aljzatot cseréltek, mindez biztosítás nélkül 55e Ft lett volna.
- 6 hónap garit kaptam a szervizelt dolgokra, ha gond lesz ezekkel, 6 hónapig hozzájuk kell fordulni. Utánanéztem, ettől függetlenül a 2 éves vásárláskori gari is érvényes! (Telekom) Annyi, hogy 6 hónapon túl már nem a biztosítót kell zaklatnom ha a szervizelt dolgok meghibásodnak, hanem a "sima garis helyet". -
válasz
pinnacle #2903 üzenetére
Igen, úgy tűnik, hogy lehet egy hibás cella a pakkon belül.
J5 2017, 5 év után 100%-os.
2017-re, úgy tűnik, a Samsung végre elkapta a fonalat akkumulátor ügyben, az én A3(2017) akksim is mintha gyári állapotú lenne. Előtte a Samsung akksik is sorra mentek tönkre (lásd Samsung Galaxy Note 7 botrány), S3 mini akksija 1 év után lett cserés, A3(2016) felpúposodott és kinyomta a helyéről az üveg hátlapot
-
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2799 üzenetére
Igen! Értem, de ez nagyjából kikerüli, az amúgy sem végzetes, inkább szokást igénylő problémát. Szerintem a tüzetes vizslatás időszaka után már nem fogsz ilyeneket nagyító alatt (ééérted
) nézni, az esetek 95%-ára ez jó lesz. Aminél nem, akkor vagy görgetés nélkül lokális nagyítás lesz vagy bumm, meglódul a képernyő, és egy kicsit visszafogod az ujjad, ennyi
Esetleg jelentheted a fejlesztőnek, elég közvetlennek tűnt, még finomhangolhatja is.
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2792 üzenetére
A nagyítás teljesen jó, de nem skálázza hozzá a görgetés érzékenységét (mintha nem nagyítás függő lenne, csak 1 mérték után mintha váltana erre a túlérzékenyre). Nem nagyítok, ezért sem láttam, neked mennyire fontos?
Ha igen, találtam egy megoldás-félét: Kiwi Settings/Accessibility/Text Scaling (1. opció). Ha itt nagyítod a szöveget bármekkorára a görgetés marad tökéletesen sima! Ha egyedi, vagy nem szöveges nagyítás, akkor meg belezoomolsz és vissza -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2784 üzenetére
Köszi, én is így láttam. Nem zárnám ki, bár első körben nem erre gyanakodnék, hanem valami nem feltétlenül közvetlen beállításra.
Van fóliám végre, de nem ilyen fancy: 3db-ot vettem összesen 3k-ért innen a hardverapróról. Nem volt problémám a reszponzivitással, így nem is volt fókuszban ez a beállítás, de tesztelem, hátha pl. játéknál jól jön -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2774 üzenetére
Várj ezt egy kicsit benéztem, túl korán ébredtem
Azt hittem a Kiwi IS ugrál neked, nagyon nem nézett ki jól, a videót is erre csináltam, de látom, hogy még mindig a Samsung az (eléggé idegesítő...).
De nálam a görgetés továbbra is OK... Valamennyire látszik a videón, bár ott direkt rángattam, hogy reprodukáljam az ugrálást. Az érintésérzékenység kikapcsolt volt, de bekapcsolva is csak egy kicsit agilisabb. -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2774 üzenetére
Örülök!
Ha csak egy gondod van, az nem sokBizony hasznos ez a Screen recorder, mert így bemutathatom, hogy mivel nálam ez nincs, nem biztos, hogy a Kiwi-nél van a probléma
[link]
A görgetés is teljesen jó, ha belepörgetek begyorsul, de ha normális sebességgel 'lapozok' még inkább kicsit 'ragadós', nem hogy túlteljesít... -
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2703 üzenetére
Na, én azt írtam volna korábbi tapasztalataim alapján: többször próbálkoztam Gcam-mel, pár esetben talán valamivel szebb volt a kép, főleg éjszaka, mikor alig fotózok, sokszor nem, viszont soha nem működött rendesen minden funkció, és igazán nem érte meg a vesződséget, kikopott a használatból pár hét után.
De becsülettel nekifogtam a topiknak. Majd itt nevettem fel, miután gondosan végigolvastam az egész, valahol lenyűgözően aprólékos, valahol marginális előnyökért orbitálisan feleslegesen időt pazarló kommenthalmazt: "Yes, the differences are very small", amit te is említettél
Az derült ki, hogy az A52s-en a Gcam-et működésre bírni nehezebb eddigi telefonjaimnál, miközben az elérhető előnyök marginálisabbak (pár speciális esetre korlátozódnak), mert alapból jobban fotóz azoknál
Hab a tortára: az egész szál egy korábbi Gcam-verzió hosszas elemezgetése, az is több konfiggal, majd a végén felbukkan valaki egy alig említett verzióval asztrofotózáshoz, ami a topikban legalább felkeltette az érdeklődésem, erre egy friss hozzászólás jön egy harmadikról, ami mindent felülír: akárcsak a régi szép ROM-olós időkben -
válasz
pinnacle #2703 üzenetére
Az utolsó hozzászólásban már a 8.4-es appot javasolja, ti ezt használjátok?
Tudtok vmi jó leírást/tutorialt a gcam használatáról? Csillió beállítás van benne, tizedéről sincs fogalmam, mit csinálhat, miket tud egyáltalán. Próbáltam utána guglizni, youtube-on is kerestem, de csak egész régi, vagy haszontalan dolgokat találtam. -
-
-
válasz
pinnacle #2608 üzenetére
Feljebb írtam, hogy ilyet nem fogsz látni Amoled kijelzőn, mert ez tipikusan TFT pixelhiba. Amoleden a kolléga által linkelt, foltos hibát fogod tapasztalni, ami nagy kiterjedésű és jól látható.
Az első laptopomon egyetlen darab beégett pixel volt, azt hiszem egy piros subpixel, amit természetesen nem voltak hajlandóak garanciában cserélni, és ami természetesen a 4. napon jött elő. Fekete tűfilccel tettem rá egy pontot egy jól célzott mozdulattal, onnantól sosem vettem észre. -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2569 üzenetére
Huh, de másképp használjuk a böngészőt, telefont... Pl. miért ilyen világos a fórum egy AMOLED-en? Én a lenti virtuális gomboknak sem adok ennyi értékes területet. A böngésző címsor telefonon sokkal jobb érzetű, egykezesebb lent, a menü gombokkal együtt. Nekem semmi gondom a Prohardverrel, akárhová görgetek, ugyanaz, ez látszik, nem ugrik, csak a címsor jön elő lefelé:
Kiwi-t használok, mióta pár éve leváltottam az UC-t. Hozza a Chrome előnyeit, de nem akkora dög -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2564 üzenetére
Hosszabb frissítési ciklus & frissebb modell is. A tesztből valamennyivel jobban tetszett a telefon szélének kialakítása (de ha nem mondja a srác, lehet, hogy észre sem veszem).
Kisebb, minden irányban 0,3mm-relBluetooth 5.1 az 5.0 helyett. (Üzemidő kérdéses, de valószínű, hogy az Exynos gyenge hatékonyságát csak ellensúlyozni tudja a CPU gyengesége, és a nagyobb akku, de pont ennek az egzaktabb tesztjére várunk.)
Ennyit tudtam összekaparni -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2561 üzenetére
A GSMArena adatlapja szerint, és mintha a video-ban is azt hallottam volna, hogy 4K30fps a max, de fogalmam sincs mi az igazság.
Ayres: nem először vehető észre, hogy neked sűrűn valahogy más tapasztalataid vannak, mint az eléggé megalapozott közmegegyezés, mintha csak extra figyelemre áhítoználA többség Exynos esetén azonnal nagyobb fogyasztásra, melegedésre, kisebb fenntartható teljesítményre asszociál, és szeretné elkerülni, hogy 2 külön processzorral épített ugyanazon modellből ide az Exynos-os jusson... Párom A40-e Exynos-szal elment hideg vízzel, nem melegedett, mert gyenge volt, így üzemideje is elviselhető volt, de a teljesítményéhez képest átlagosnál gyengébb. A felsőbb kategóriákban mérhetően szarabb volt az Exynos, arról nincs tapasztalatom (szerencsére).
-
Predatorr
őstag
válasz
pinnacle #2489 üzenetére
Eleve 12 települt, amikor megvettem és beállítottam a telefont. Pont az értesítési jelzés miatt lenne jó (LED híján), S8-on nem is volt ilyen probléma, 1%-kal merült jobban, mint AOD nélkül, ez viszont 4* annyit fogyaszt. Tök sötétben jól látni, mert kb. bevilágítja a szobát, csak érintésre kapcsol ki, azaz valódi AOD módba. Az óra és a töltöttség fényességét nézve nálad is ez van. Halvány és homályos, de az egész képernyő aktív teljes AOD módban. S8-on semmi különbség nem volt, amikor megérintettem, mert végig valóban AOD módban volt.
-
PitLee
őstag
válasz
pinnacle #2426 üzenetére
Ilyen dolog szerepelnek a 4.1 frissítésben
https://doc.samsungmobile.com/SM-A528B/XEH/doc.html -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2428 üzenetére
A szerkesztő srác megjelölte az eredeti forrást: XDA. Vakon talán őket sem kell követni, de ilyet az eléggé szakmai oldal ritkán böffen be megalapozottság nélkül, én már nem is keresgéltem tovább. Személyesen egyelőre nem sok negatívumot tapasztaltam még 4.0-ra kárhoztatott Telekom-os verziómmal, de bízom benne, hogy csak jobb lesz (a pároménak semmi baja, és elég masszív a frissülő cuccok listája)
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #2329 üzenetére
ACR Call Recorder nem növeli meg a hangerőt, nem tudom korábban honnan szedtem le, mert a Play-es verzió nem mutatja a telefonszámot, a Galaxy Store-os meg nem az. Szerintem én innen szedtem le, lehet pont most vették ki, mert már a saját oldalukon is csak a Play van.
unChained verzió kell. Emlékszem pont ezzel az unChained megnevezéssel tették át régebben a Playről a Galaxy storebe. 34, 33.3 Samsung verziót próbáltam. Előbbi mintha halkabb lenne, de lehet erősíteni. -
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle #2317 üzenetére
Az 5G és a hanghívások hossza/helye/száma... -csupán pár db tétel azok közül, amelyek kihatással lehetnek az üzemidőre. A mindenkori térerő is sokat számít, ahogy az alkalmazott fényerő, milyen appokat futtatok +azokat mennyi ideig, stb, stb is.
2 SiM -mel, ~6½ - 7ó megvan nálunk egy feltöltéssel.5G előnye annak van, plö: aki a hívásforgalmának a javát is át tudta már helyezni VoIP -ra (plö Viber), és olyan halyen tartózkodik, ahol stabilan, vastag térerőt mutató 5G van.
-
lindermen
senior tag
válasz
pinnacle #2214 üzenetére
Szia! Nekem ez nem akar összejönni. Olyan van, hogy "google hangvezérelt írás (régi)" és "google voice typing". Előbbi alatt be tudom állítani a magyar nyelvet, utóbbi alatt nem. Ott van a listában, ki is tudom választani de nincs "ok gomb". Mit nézzek még meg esetleg, van tipped? Gboard működne de maradnék a samsung billnél inkább. Köszi
-
Perzeusz
tag
válasz
pinnacle #2181 üzenetére
Köszi! Teljesen kiment a fejemből, hogy mit kérdeztem tegnap... Ez van, amikor nem a saját problémámat próbálom megoldani.
Szerintem a "Voice typing" kéne, hogy legyen.osonte: Nem a billentyűzetben kell a magyar nyelv, hanem amikor a mikrofonba beszélünk, és a teló beírja egyből. Viberben pl. Ránézünk arra az "Azonnali átírásra" azért.
Thx -
-
Traktato
csendes tag
válasz
pinnacle #2197 üzenetére
Igen, csakhogy itt a regisztrációhoz kér 2 lépcsős azonosítást és ezért nem tudok beállítani semmit. Eléggé kerülném a SIM-cserét, mert flottában van, és őrült bonyolult lenne. De azért köszi, legalább tudom, hogy másnak is van ilyen gondja, és valószínűleg nem a telefon a hibás, így mielőtt odaadnám a Samsungnak, megpróbálom a Vodafone-nál megoldani.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
pinnacle #2184 üzenetére
"Még a CubeACR-t ajánlották, de az nekem olyat írt ki, hogy 7 nap próba után, évente kell fizetni a használatért."
Nem kell fizetni érte. Az elején kéri a "díjbekérőt", de ha lemondod a 7. nap elött, ugyanúgy működik tovább. Nálam legalábbis.
Egy baja van, hogy ha Bt-on keresztül telefonálok, akkor csak a saját hangomat veszi fel. -
ricsip
addikt
válasz
pinnacle #2180 üzenetére
"Hívásrögzítés a régen használt ACR-el is megy. Igaz kicsit halk a hívott fél."
Persze hogy halk. Mert a rögzítőprogram a te oldaladon ráakaszkodik a te mikrofonodra, és csak azt rögzíti amit a te mikrofonod hallani képes (mert a google csak ezt a fajta rögzítést engedi, a másik fél hangját a hívás bejövő oldalon nem engedi elkapni). Viszont mivel a hangszóróból kijön a másik fél hangja, azt màr hallja a mikrofon, és ugyanúgy rögzíti mint a te hangodat. Csak sokkal halkabban. Ez a fajta gagyi hívásrögzítés sajnos nem a ténylegesen továbbított hangot kapja el, és az előbb részletezett hátránnyal jár.
-
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle #2171 üzenetére
"Meg lehet nézni valahogy, mikori gyártású a telefon?"
- Pl: a 3rd-party Phone INFO app"Egyébként ez, hogy van manapság, a telefonon Telekom szoftver van, mégis független?"
- A telekomnál, minden készülék hálózati-zár mentes, 2018.január óta.
- Ennél a készüléknél ugyan az az OXM firmware fut a Telekomos (TMH) készüléken, mint a független régiókód-jelzésű XEH -n. Különbség, az 'aktív-CSC' szerinti opciók aktív/inaktív mivoltában vannak (ma már korántsem annyi, mint az a korábbi típusoknál volt..). Szóval, hátrány ebből ered(het), mert a firmware ua.A samu telók, eddig sem a rajtuk futó firmware miatt voltak "hálózat-függőek'.
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle #2171 üzenetére
5 éve csak legalább 4G-s telefonom van. Amelyik régebbit még be tudtam kapcsolni, azzal meg elfelejtettem telefonálni 2021-ben, és amúgy sem Telekom-os vagyok, ahol jó áron van a teló, és érvényesíthettem volna. Így is felhúztak 1 perc alatt a T-nél, nagyon nem hiányzik ez a nyakatekert bürokráciával megfojtott narancsos könyöradomány... de gratulálok, hogy neked megvolt a türelmed, 100k-ért ajándék az utód árának (és tulajdonságainak), a Ft Csak felfelé, nem lefelé!
árfolyamának fényében
A ROM-témában olvass kicsit vissza, rákérdeztem.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
pinnacle #2105 üzenetére
Igen, Android 12-en néztem utána, a kérdésed miatt. Miután megvettem a telefont, frissítettem amit lehetett.
"...nincs is konzumer videókamera, ami tudná, csak telefon." Nekem egy akciókamerám van (SJCAM SJ8 Pro), az támogatja a 4K 60 fps-t. 4k30-ban még képstabilizálás is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bitcoin topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Vírusirtó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest