- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Traktato #2200 üzenetére
Most látom, hogy itt nem is tudok telefonszámot hozzáadni. Mondjuk ez tényleg furcsa. SIM kártyát nem tudod áttenni egy másik telefonba, és azzal regisztrálni? Xiaomi még nagyobb szívás, ott hiába van bekapcsolva a kétlépcsős azonosítás, nem jön semmi értesítés, felhasználó név/jelszó birtokában, bárki be tud lépni a fiókomba, kamera képét is simán tudja nézegetni. 1 hónapja jeleztem nekik, azóta is javítják.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Traktato #2189 üzenetére
Minden 2 lépcsős azonosításhoz több telefonszámot ajánlott beállítani. Nekem is van amelyik számra megjön, van amelyikre nem jön meg az értesítés. Azt hiszem főleg eSIM-nél lehet megszívni ha nincs tartalék szám. Régebben a Telekomnál volt ilyen gondom, hogy nem jött Google értesítés. Kiderült az volt a gond, hogy számkijelzés nélkül jött a hívás, azt meg nem továbbította a Telekom.
Valaki használ gyári tokot, Spigen fóliával? Remélem nem nyomja fel. Illetve van jobb tok, fólia ajánlat?
-
PitLee
őstag
válasz
Traktato #2194 üzenetére
Nem lehet, hogy valamit akkumulátor optimizálás vagy engedélyeknél nem stimmel valami, pl altatja a droid háttérben futó alkalmazásként ?
Ui:
Bárha máshonnan kapott SMS-ek időben megérkeznek, akkor valami más lehet a probléma, olyan, mintha valami prioritási probléma volna a rendszerben és a szolgáltató hátrább sorolná pl a normál SMS-hez képest vagy nem tom. -
Daneee14
tag
válasz
Traktato #2189 üzenetére
Szia!
Én is pont ma foglalkoztam ezzel. Nekem először rögtön megjött a kód sms-ben.
Valamit elrontottam a folyamat közben és újra kódot kellett kérnem. Az nem érkezett meg, ezért rányomtam arra, hogy küldjön új kódot és az rögtön megjött. Az előzőleg kért kód másfél órát késett egyébként, de az már nem érdekelt. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Traktato #2189 üzenetére
Azt meg tudod tenni, hogy a sim kártyát a régi telefonodba beteszed és az a52-őn elindítod a bejelentkezést, hiszen amíg nincs benne sim kártya addig wifiről eléred az oldalt és leküldi ugyanúgy a sim kártyára a hitelesítőkódot.
Egyébként lehet a térerővel lesz gond, nézd meg más helyen is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest