- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Az az igazság, hogy én szoktam videózni, de videót (és főleg a hangot hozzá) pc-n vágom össze, célprogrammal (videót azzal, amit a múltkor linkeltem neked, hangot meg Audacity-vel), mert komoly munkát nem lehet ezekkel a telefonos appokkal végezni. A videóvágót szoktam ugyan használni a galériából, ha lusta vagyok felállni a kanapéról
de az is ott vágja el a videót, ahol neki tetszik, nem lehet frame-re pontosan beállítani.Hogy a gyerekek nem vennének fel videót? A nagyobbik fiam tegnap volt számháborúzni az osztályával, a fejére tett egy akciókamerát és felvette az egészet, itthon meg ő maga vágja, effektezi, feliratozza, aztán tölti fel a youtube csatornájára az osztálytársainak. 12 éves.
Arra viszont én nem tudom rávenni őket, hogy programozzanak, mert az meg az én hobbim. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Pitterix: Gyógytorna
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
de az is ott vágja el a videót, ahol neki tetszik, nem lehet frame-re pontosan beállítani.
Dr Bubo