- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perzeusz
tag
válasz
pinnacle #2181 üzenetére
Köszi! Teljesen kiment a fejemből, hogy mit kérdeztem tegnap... Ez van, amikor nem a saját problémámat próbálom megoldani.
Szerintem a "Voice typing" kéne, hogy legyen.osonte: Nem a billentyűzetben kell a magyar nyelv, hanem amikor a mikrofonba beszélünk, és a teló beírja egyből. Viberben pl. Ránézünk arra az "Azonnali átírásra" azért.
Thx -
Perzeusz
tag
Hali!
Feleségem kérdését közvetítem felétek. A mikrofonjánál a beviteli nyelv csak az angol lehet. A magyar nyelv egyelőre nem támogatott. Emiatt nagyon csalódott, és így én is csalódott vagyok.
Szóval, nem tudja esetleg valaki, mikor lesz rá magyar nyelv? Vagy valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest