Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megint kristályozik a Motorola
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Szia Gerner1!
Most kezdtem el ismerkedni az új telefonommal, és a hívásrögzítés, mint hot topic nálam is elég fontos (főleg most, hogy a 3rd party progikat is kiírtják (?)). Megtaláltam ezt a leírásodat: https://logout.hu/tema/gerner1/hsz_132-132.html, ez alapján tervezem még 0 km-es állapotában, mielőtt belaknám, gyári hívásrögzítésre alkalmassá tenni.
Az első kérdésem a leírás alapján: van bármi előnye vagy hátránya az indonéz iránynak az izraeli irányhoz képest? Melyik lenne neked a "default"?
Más: írod, hogy nem feltétlenül kell firmware-t cserélni, elég lehet az aktív-CSC-t átállítani. Ez utóbbi egyszerűbb? Van hátránya?
Nem mélyedtem még el a leírásodban, csak megtaláltam, egyszer végigolvastam (nem értettem belőle mindent elsőre, de Google és a youtube segítségével fel fogom tudni gyúrni magam belőle), megörültem neki, hogy lehet, de nem szeretnék fölösleges vargabetűket tenni, ezért is kérdezek előtte. Ha van egy kis időd, szívesen venném (valószínűleg nem csak én, ha a 3rd party toolok elkezdenek nem működni, akkor sokan mások is érdeklődni fognak) ha egy picit bővebben is írnál a fenti pontról pontra leíráson kívül is a firmware-cseréről/aktív CSC átállításról. Esetleg ha valami változott augusztus óta, akkor azt is kiemelhetnéd.
Osonte, láttam, hogy te is első lépésként indonézesítetted, ha leírnád a tapasztalataidat, hogy mire kell odafigyelni, azt is örömmel venném/vennénk.
Köszönöm/jük szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Renault, Dacia topik
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése

Dr Bubo