-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacEdm
tag
válasz
trialboj #1797 üzenetére
Lehet csinálni biztonsági mentést, de én nem csináltam. Annyi figyelmeztetést írt, hogy ne húzzam le a telefont a PC-ről
De előszőr próbáljátok meg a telefonon lefrissíteni a rendszert, mert ott csak egy újraindítás van és kész is. Ha az nálatok se megy akkor marad a Smart Switchen keresztüli frissítés.
-
Bogyi007
veterán
válasz
donhellner #1785 üzenetére
Vodafonetól vett készülékre is kijött már...
Most szedem le éppen.
-
MacEdm
tag
válasz
trialboj #1792 üzenetére
Nem volt nehéz, letöltöttem a Smart Switchet és értelemszerűen követtem az utasításokat. A program automatikusan feldobja a frissítési lehetőséget ha nem a legfrissebb verzió van a készüléken. 30-40 perc alatt felrakta.
zenefalo: Lehetséges, eddig nem voltak gondjaim a frissítéssel. Majd kíváncsi leszek a kövire, hogy tudni fogom-e telepíteni.
-
agy73p
senior tag
Bixby barátomat hogyan lehet (esetleg örökre) kikapcsolni?
Azt hittem leállítottam mindent vele kapcsolatban, de az előbb töltőn magától életre kelt. Nagyon nem szeretném, ha önállóan döntene bármilyen magánakciójáról.
Előre is köszi -
goop
őstag
válasz
Mintha megjavult volna a közelség érzékelő.
-
MacEdm
tag
válasz
Letöltöttem én is, de amikor újraindult azt írta, hogy ,,sikertelen frissítés és menjek el a samsung szervízbe''
Valakinek esetleg van ötlete, hogy miért nem telepíti fel?
-
válasz
Felraktam, igaz érdemi panasz nem volt.
-
-
Vesporigo
aktív tag
t72killer és kutga: Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a segítséget!
-
-
Vesporigo
aktív tag
Megvettem én is az A52S-t, már át is költöztem Honor 8-ról, egyelőre még teljesen idegen nekem a működése. Pl. hogy lehet úgy lenémítani a telefont éjszakára, hogy csak a hívásoknál rezegjen, és sms-ek, rendszerértesítések, stb. esetében pedig egyáltalán ne? Wi-fi és mobilnet természetesen kikapcsolva. Néhányszor felkeltett, mert fontosnak tartotta közölni pl. hajnal 2-kor, hogy van vmi frissítés.
-
-
Trooper82
senior tag
Ez mennyire ismert bug? Mobiladat elmegy. Mobiladat ki be kapcs nem segít csak ujraindítás. Telenoros
-
-
válasz
N€T0X|N #1768 üzenetére
Bizony, a rendesen elvégzett háttértár-teljesítményteszteknél egyértelműen kibukik, hogy ez UFS 2.1. Kéne javítani a cikkben.
-
Crvsh3R
senior tag
A topic alapján képző teszt Specifikáció rovatából.
-
PitLee
őstag
válasz
albiosz #1760 üzenetére
Nem ismerem egyiket sem, de vannak ilyenek az áruházban
https://play.google.com/store/search?q=dual%20sim&c=appsVan egy ilyen totyik is
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Meg egy emilyen is, lehet már szerepel valahol valami megoldás féle benne, passz.
Android dual SIM okostelefonok -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Ugyan nekem a kistesó A22 5G van, de az a téma totál halott. A rendszer hasonló, így hátha tudtok segíteni.
2 kérdés:
1. Félek, hogy erre nincs is megoldás a Samuknál (A20e-nél se találtam), de hátha...
A Beállítások/ Kapcsolatok/SIM-kártya-kezelő alatt tudom ki-/bekapcsolni a SIM1-et és SIM2-t és állítgatni 2 aktív esetén, hogy melyik legyen alapértelmezett hívásnál/mobilnetnél. Ezt nem lehet valahogy a kezdőképernyőről/értesítési panelről vezérelni, hogy ne kelljen belépkedni a Beállításokba? Szerintem ezt sokan napi szinten használják. Amikor mindkét SIM be van kapcsolva, akkor az értesítési panelt teljesen lehúzva rá lehet nyomni hosszan valamelyik paraméterre és az bevisz a beállításokba. Egy fokkal még ez is jobb a semminél, de ha csak 1 SIM van bekapcsolva, akkor még ez sincs és lehet szaladgálni a beállításokba.
Tehát be lehet valahogy állítani, hogy 1 aktív SIM esetén is ott legyen az értesítési panelen ez a lehetőség vagy netán van erre valami widget, amit ki lehet rakni?2. Ez pedig titeket lehet, hogy nem érint. Töltésnél ez a masina írja, hogy mennyi van hátra a teljes feltöltésig? Az A20e tudta (pici akku 15W-vel gyorsan töltött), de az A22 5G nem írja, lehet, hogy szégyellik (ott csak 15W van, így elég hosszadalmas az 5000 mAh feltöltése).
-
natë
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #1750 üzenetére
Amazon.de
-
PitLee
őstag
válasz
trialboj #1754 üzenetére
Nem gányolás, Samsung szoftver
Telefonról PC-re "Smart Switch" a neve, mobilról-mobilra meg "Smart Switch Mobile" ha jól látom.
https://www.samsung.com/hu/support/smart-switch/ -
trialboj
őstag
válasz
gerner1 #1712 üzenetére
Köszi. Közben válaszolt a samu support is, vasárnap délután, nem gondoltam volna. Sajnos ők is azt mondták hogy SmartSwitch-el kell megoldani, nem ajánlották fel a szervízt, és nem küldtek tutorialt mellé.
Na most ez nem az én telóm a húgomé aki nem ért hozzá, mondjuk én sem csináltam még ilyet. Az érdekelne, hogy ez legyalulja teljesen a telót? Tehát mindent le kell menteni előtte?
Ez a legfrisebb amit találtam róla, ha jól értem ez egy hivatalos forma, nem szoftver gányolás, kétes forrásból letöltött frissítési fájlokkal? Tehát igazából csak nyomkodni kell a tovább gombot és magától megcsinálja a teló?
Lehet téglásítani közben?
(A szerviz nem opció, Romániában lett vásárolva ide szól a gari (emag) de már Magyarországon használják, nem is jön egyhamar ide, és akkor sem lenne idő futárral szervizbe küldeni)
Igazán kösz a segítséget -
ricsip
addikt
válasz
Te miről beszélsz?
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/nillkin-super-frosted-samsung-galaxy-a52-a52s-muanyag-tok-fekete-55103.html -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Aliexpressnél az ÁFÁ-t előre kifizeted, Aliexpress Standard Shipping-nél pedig 90%, hogy olyan módon adják fel, hogy nem kell postai díjat sem fizetned.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1748 üzenetére
Egyébként én még ezzel szemeztem, de mivel elég nagy a kamerasziget, ezért jobban szeretem ha a tok védi a kamerát is.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1742 üzenetére
Nem s-view, de gyári és az itthoni ár feléért. link
-
ricsip
addikt
válasz
vodrosjozsi #1742 üzenetére
Azaz szamszung logó legyen a tok dobozán, mint a tok gyártója?
-
vodrosjozsi
addikt
Hol lehet gyári tokot venni relatíve olcsón?
Jó lenne az s view tok de azért a 10 ezer ft kicsit hajtépős -
válasz
gugiRed #1738 üzenetére
sebességben semmivel sem lassabb már, ehhez nézhetsz a SD778-ról teszteket is. A gyári kamera appot sikerült kifagyasztanom ismételt 64MP-es képek lövésével, ez nem tudom bug-e vagy az ufs2 csiga.
külsőleg én ilyen tokokban tartom a telóimat, úgyhogy nemigazán érint a külcsíny:
-
Vesporigo
aktív tag
Nem igazán értem, hogy az ársáv miatt 2 év bolti garancián túl jár-e +1 év gyártói (Samsung) garancia is? Visszaolvastam a topicban, és mintha úgy láttam volna, hogy a Media Markt-ban jár, de mi a helyzet pl. Aquánál vagy a BestByte-nál? (Ezek közül tervezem megvenni a telefont.) Ha jár, akkor automatikusan jár, már eleve ilyen garanciajegyet kapok, vagy regisztrálni kell pl. a samsung oldalán? A net tele van egymásnak ellentmondó információkkal.
Illetve mégegy kérdés: ha garanciaidőn belül meghibásodik a telefon, a hivatalos samsung szervízbe kell elvinnem/küldenem, vagy a boltba, ahol vettem? -
gugiRed
újonc
S20FE .5G. (bocsi, ezt kihagytam...)
Szinte csak alapdolgokra használom a telót. Spotify, navigáció, közösségi alkalmazások, néha videózok, de csak állványról... Játszani nem szoktam telefonon. -
-
gugiRed
újonc
Samsung A52s 5g vs S20FE
Sziasztok!
Nem igazán tudok dönteni a fent említett két telefon között, esetleg valaki próbálta őket, vagy van mélyebb tudása a témában? Smartshopból venném. 30-50 ezer forint van a két készülék között, viszont elvileg a különbség nem nagy, néhol az A szériás jobb is. Pár videót megnéztem meg összehasonlító oldalakat már átböngésztem. Egyébként egy galaxy S7-et váltanék...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
G -
válasz
Caldera #1724 üzenetére
Az igencsak spórolósan használt s7e-m csatija az évek során kikopott (ok, 6év), már több kábellel botladozik a töltés. Gondolom usb-c-re is megáll ez, x száz bedugás után nem csatlakozik olyan jól? Én hosszútávra tervezek a telóimmal, ez a harcos lehet még 10év múlva is fog valamit csinálni a családban. A villanyórát meg nem egy 4helyett 8 amperórás töltés fogja kiakasztani.
-
Huroq
senior tag
Tegnap este észrevettem, hogy a kijelző AOD esetén vagy ha töltőre teszem és kiírja a töltési értéket, akkor az első 5-10 másodperceben a kijelző tökéletesen ki van kapcsolva csak a feliratoknál aktív. Viszont az 5-10 másodperc letelte után teljesen aktívvá válik a kijelző, tehát mindenhol látható a háttérvilágítás. Ha hozzáérek az ujjlenyomat olvasóhoz, akkor újra csak a feliratoknál lesz aktív a kijelző. Most ez egy bug vagy ez így normális? Napközben ez a jelenség nem látszik viszont full sötétben észrevehető, ami nem is zavarna, de ha az egész kijelző aktív, akkor az energiahatékonyság szempontjából elég nagy hátrány.
-
John1994
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen telefont. Kettő kérdésem lenne.
Laptopszalonban csak 121 ezer forint. Onnan vásárolnám. Garancia ott is ugyan úgy van, mintha például Edigiben venném?
Van mód Samsung->Samsung cserénél átvinni az adatokat. Ott minden alkalmazás minden adatját átviszi? Korábbi sms, híváslista, nem gyári alkalmazások és azok adatait is?
Köszönöm! -
PitLee
őstag
Sziasztok!
Próbált már valaki ilyen vezeték nélküli töltő adapterrel összeházasítania mobilját, mennyire használható és vált be.
A 10W-os verzió lenne az igazi.
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20220219130838&SearchText=wireless+charging+receiver -
judas13
addikt
válasz
Luck Dragon #1718 üzenetére
sziaa itt is!!
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #1718 üzenetére
Te mindenhol ott vagy?
-
-
-
Trooper82
senior tag
Másnál is sima böngészés, használat mellett olyan 33-37 fok körül mozog az akkumulátor hőmérséklet? Aidával néztem. De a furi az, hogy egy call of duty-tól közben nem nagyon megy 35 fok fölé negyed óra játék után. Aida-val néztem.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
agostonism #1715 üzenetére
Nekem sem sikerült eddig, de ma talán sikerül btu-ra valahogy 🙄
-
agostonism
újonc
válasz
vodrosjozsi #1714 üzenetére
Igen, Android 12 van rajta. Sehogy sem sikerült eddig még TMH-ról XEH-re átváltanom...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
agostonism #1713 üzenetére
Android 12-es van rajta ugye?
Én is ezzel küzdök. Ma frijával leszedem a btu-t és meglátom -
agostonism
újonc
válasz
agostonism #1706 üzenetére
Erre valaki?
-
gerner1
nagyúr
válasz
trialboj #1711 üzenetére
PC -s SmartSwitch, vagy marad a szerviz, ahogy vodrosjozsi is javasolta.
-
trialboj
őstag
válasz
vodrosjozsi #1710 üzenetére
Ez elég rossz hír, de honnan tudod? Mit jelenet ez a hiba, én nem találok róla semmit. Egy gyári visszaállítás sem tudná megoldani?
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Segítség kellene. Miért dob vajon hibkódot a 12-re való frissítés után? Nem az én telóm, be volt kapcsolva ahogy a háttérben bármikor letölthesse. A tulaj net nélkül indította a frissítést, ami mivel le volt töltve el is indult, a telefon töltőn volt, valamit installált újra indult, majd kidobta ezt a hiba üzenetet.
Mit lehet csinálni, nem szeretnék gyári visszaállítást, a tulaj nem ért hozzá, nekem meg nincs rá időm rendesen lementeni mindent.KÖszi előre is!
-
agostonism
újonc
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy mi tévő legyek azon esetben, ha XEH-re átszeretném váltani a CSC-met? A más szolgáltatótól származó SIM már be van helyezve. Már próbáltam FR-t is, úgy hogy a más szolgáltatói SIM-et a SIM 1 vagy a SIM 2 slot-ba teszem, de nem jártam sikerrel. SIM nélkül is csináltam FR-t, semmi hatás. ODIN-nal is próbáltam a XEH romot feltenni, SIM nélkül, és a más szolgáltatói SIM-mel is, de így sem sikerült. Mi tévő legyek ilyenkor? A SIM reset ablak sem jött be egyszer sem.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este autóban egyszer csak ébred a telefon magától,és egy üzenetet írt ki a képernyő alján,közben pedig egy kis ideig jobb felső sarokban jelezte a rendszer,hogy a mikrofont hssználja valami app. Vissza néztem később,egyedül a bixbynél látok abban az időpontban mikrofon használatot,de én a bixbyt nem használom egyáltalán,tiltanám,törölném is ha lehetne. Most ez mi a franc lehet? Besz@ptam valami vírust? Valakinek hasonló jelensége volt már? -
Trooper82
senior tag
Aki telenoros volte használat mellett tapasztalt szakadozó hívást? Néha elég szaggatós a másik fél, xiaominál volt ilyen gond a volte-vel de azt hittem az xiaomi hiba. Vagy van e esetleg tipp a hívásminőség javítására. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest