Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
stof
tag
Úton van! Néhány hét, és megkapjuk. https://www.sammobile.com/news/galaxy-a52s-5g-latest-samsung-phone-android-12-one-ui-4/
-
No.01
addikt
Nyilvan es ezzel tisztaban is vagyok. Nekem most igazabol a minel hosszabb tamogattotsag ami szamit. Azon felul legyen stabil, IP es AoD extra dolgok amiknek orulnek.
Igy kerult szoba az S21 FE a kollegam alltal, de az meg tul draga foleg, h az S21 itt kulhonba, kedvezmnennyel boven sokkal olcsobb ugy meg mar semmi sem szol az FE mellett a hosszabb termektamogatast leszamitva. Szoval igazabol az FE helyett ugrott be a kollegam frissen lecserelt A52s-e. (nem az ove konkretan, de neki van erdemi tapasztalata az alltalam kinezett Samsungokkal) -
No.01
addikt
Sziasztok,
2 kerdesem lenne reven meg nem sikerult eldontenem, h melyik telefont is dobjam be a kosarba.
Szoval a telefon specifikus kerdesem az lenne, h valoban nincs AoD ezen a keszuleken?
Tovabba az ujjlenyomatolvaso megbizhatoan mukodik-e uveggel vedett kijelzon is?A masik kerdesem pedig, h a termektamogatottsag mikent valtozik ezen A szerias telefonnal az S-hez kepest?
Valaszotokat elore is koszonom!
-
gerner1
nagyúr
válasz
WinstonWolf #1091 üzenetére
Ebből, sajnos számomra nem derül ki, hogy mi maradhatott el (zavaros)..
Az biztos, hogy sem ennél, sem az S21U-nál nincsen külön Thai firmware. Ahogy XEH sincs külön.
A THL és a XEH is ugyan abban az OXM -ben vannak benne, mindkét típusnál.
Ezért, a firmware cserélgetés teljesen felesleges volt a THL kód miatt...Amennyiben, az Indonéz régiót tartalmazó OLE firmware -t úgy próbáltad feltenni hogy nem a megfelelő CSC -file -t tallóztad be (nem lett auto-FR..), akkor elmaradhatott a "cél'.
A "téglásítást" sem értem, mert ha az megáll, akkor semmit nem tudtál volna "visszarakni / állítani".
De, ODIN hibát dobhatott, ha olyan BL értékű firmware -rel próbálkoztál, amelynek alacsonyabb az értéke, mint ami a készülékeden lévö. Viszont, ezzel sem lesz tégla, mert ilyenkor nem fut le a flash-session. Vagy típusidegen volt a firmware...Szóval, többminden van, ami nem 'tiszta', vagy sántít.
Ezzel a műveletsorral biztosan 'müxik' ( én többet is át állítottam ILO -ra..). Értelemszerűen, Te, a THL kódot fordítod be magadnak a XEH helyett ( és a hazai SiM helyére..).: LINK
Akkor sikeres, ha FR utáni első boot -nál, Thai hivatalos nyelvezetre állva fogad (nyelv-választás)....
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
gerner1 #1026 üzenetére
Szia!
Thai sim-el próbáltam, volt FR is de baromira nem állt át a csc.
A további próbálkozásaim eredménye:
Szóval nem igazán megy ennél a telefonnál az, ami mondjuk az s21 ultránál ment. És nem értem mit szúrok el... Pedig nagyon kéne a rögzítés lehetősége anyámnál...
Üdv. WW
-
MrChris
nagyúr
Köszi, az nem túl biztató, pedig a teló bőségesen tudná.
TTomax: a Manage-ben még ki kell exportálni, a settingsben van megadva a mappa helye. Telefonon visszanézni nem nagyon lehet, *.DNG raw képek sorozata amit leginkább a Davinci Resolve videószerkesztőben lehet editálni. Az egész hercehurca azért van mert ebben minden képinformáció tömörítetlenül ~12 biten ábrázolva van. Marha jól lehet zajszűrni, colorgradelni, kiváló a képminőség.
-
pusihusi
addikt
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a52s/firmware/SM-A528B/TMH/download/A528BXXS1AUL3/1598712/
A XEH és T-mobile rom ugyanaz! -
MrChris
nagyúr
Egy kis segítséget kérnék, kipróbálna valaki a MotionCam app-ot? (Kicsit más mint a többi kamera app, nem annyira pikpak a működése és elég tárhely igényes.) A Raw Video rész lenne a lényeges, a kérdésem, hogy a főkamerával bírja e stabilan teljes felbontáson a 24/25/30fps-t ~10-20 másodpercig? Ezt a felvétel után a Manage-ben lehet ellenőrizni, oda írja, hogy mennyivel sikerült a rögzítés. Flagship S10, S20-al problémája van...
A40-t cserélném és szeretném, ha ez a progi jól működne. -
PA80
tag
Értem, köszi mindkettőtöknek a választ!
-
PA80
tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztala Telenornál vásárolt telefon garanciális javítattásával? A kijelzővel vannak gondok, bizonyos időközönként vibrál illetve becsíkozódik.
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Olajat, szűrőket melyik weboldalról érdemes rendelni, ami megbízható és árban sincsenek elszállva?Bocsi, nem ide akartam írni
-
nagyj74
senior tag
Oroszoknál kint van az Android 12.
-
97bandy
tag
Szia!
Hát igen, azokkal én is találkoztam, de nekem pont az hiányzik, hogy bele tudjak olvasni az üzenetbe/értesítésbe anélkül, hogy hozzá kéne nyúlni a telefonhoz. Külső app (Glimpse display) megoldja igazából, csak kíváncsi voltam, hogy másnál is ilyen-e ez a telefon vagy a T-s változat szivat. Utóbbi esetben lehet, hogy inkább visszaküldtem volna nekik.
-
kugli
aktív tag
válasz
97bandy #1057 üzenetére
Szia!
A kamera zárhangot nem tudom hogy lehet e állítani. Értesítés jelzésre van egy félmegoldás,mégpedig a kisegítőlehetőség menüpontban -speciális beállítások részben az -értesítések-nél az -értesítés villanással a kamera vaku vagy a kijelzőt lehet villogtatással használni jelzésre.
Iletve valahol olvastam,hogy az új oneui rendszerben az AOD-ot be lehet majd úgy állítani,hogy akkor aktiválódjon ha pl üzenet érkezik.
-
97bandy
tag
Sziasztok!
Két napja érkezett meg a telekomtól egy ilyen készülék. Két furcsaságot tapasztaltam vele eddig, kíváncsi lennék hogy másnak is így működik-e, vagy a T-s rom sajátosságaival állok szemben:
-A kamera zárhangját nem tudom sehol dedikáltan kikapcsolni. Ha némára vagy rezgőre állítom, akkor nem lesz hangja, de azért ez így elég félmegoldás. Csináltam rá Bixby rutint, de akkor is..
-Semmilyen beállítással nem tudom rávenni a telefont, hogy értesítés érkezésekor bekapcsolja a kijelzőt egy rövid időre. Se az always on displayt bekapcsolva, se nélküle. Nyilván az AOD-n megjelenik ilyenkor az értesítési ikon, de azzal nem sokra megyek, nem látok semmilyen részletet belőle.
Ismerősi körben van egy MM-ban vásárolt A52 LTE, azon pl. működik ez a funkció.Válaszokat előre is köszi
-
stof
tag
Én úgy tudom hogy először frissíts, és utána jöhet a hard reset meg a clear cache. Én mindig megcsinálom új főverzió telepítése után. Nem kötelező, de ha tapasztalsz különböző anomáliákat a frissítés után akkor érdemes lehet.
-
jackooo84
tag
Ha megjön a 12, érdemes egy visszaállitast csinalni és úgy rá a 12 vagy, felesleges.
-
stof
tag
Szerintem lassan mi is meg fogjuk kapni. https://www.sammobile.com/news/galaxy-a52-android-12-update-released/
-
szifi
csendes tag
Na akkor levettem a sim1-et 2g-re, meglátjuk
-
MacEdm
tag
válasz
nordius333 #1038 üzenetére
Köszönöm!
-
t72killer
titán
Egyelőre SIM nélkül, első kör. Sok beltérben, 30% alatti képernyő fényességnél:
-
Thome
veterán
Sziasztok,
Huaweiről váltottam párommal erre, nekem alapvetően nincs problémám a telefonnal, de most hibakeresés zajlik.
Random videók, képek a facebook feltöltésnél nem jelennek meg, fb app reinstall, cache ürítés, app FC megvolt, de nem oldódott meg.
Huawei-en nem volt ilyen problémája, ezért a telefonra gyanakszom, de reddit nem dob találatot, bárhogy is keresek rá.Ötlet?
Ha ez FB hiba lesz, azt is szívesen fogadom, csak hogy irányba álljak.
Köszi!
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a digitális jólétnél be lehet-e állítani úgy a telefont, hogy például egy alkalmazást napi szinten csak pl. 1 órát használhatom? A fókusz módot megtaláltam, de az teljesen más. -
jackooo84
tag
Mit hozhat az android 12 nekünk?
-
stof
tag
válasz
undercover #1031 üzenetére
2022 első negyedév. A link szerint januárban kapjuk meg de láttam már februárt is más forrásokban.
https://mobilarena.hu/hir/ime_a_samsung-fele_android_12_frissitesi_lista.html -
undercover
őstag
Arról van hír esetleg mikor kapjuk meg az Android 12-őt?
-
pusihusi
addikt
B.U.É.K Van-e erre a telefonra Android béta ? Ha van hol lehet tölteni! Köszönöm!
-
t72killer
titán
Megvolt az első töltés, kikapcsolva, h ne zavarjon be semmilyen app, "gyorstöltés" aktiválva. Mondhatni nem életveszélyes ezzel a kis 15W-os töltővel sem:
Óra:perc
0:00 8%
1:13 88%
1:17 91%
1:35 100%
Viszont hűvös szobában is picit langyos lett a telefon, nyáron nem szeretné ez az elvi max 33W-ot az tuti. -
gerner1
nagyúr
"Elég, ha egyszer beleteszek második SIM-nek egy izraeli kártyát?"
- Nem. Az 'aktív-CSC' átállításához: FR is kell. Szóval, a 'műveletsor' után... -újra be kell lakni a készüléket.
Ugyanakkor, ehhez (ILO) nem kell másik firmware -t telepíteni, mert ugyan abban az OXM -ben van benne, mint pl a XEH, TMH, és sok más régió. Valamint, ezzel a készülék 'SiM-CSC' -je továbbra is lehet XEH (ha hiv. független, de hazai forrásból származik), vagy TMH (amennyiben Telekomtól származik a telód), amellyel a hazai hálózati finomparaméterezés is használatban fog maradni.Két kellemetlenség, hogy OTA -n, még későbbi időpontokban fognak érkezni az aktuális OXM-frissítések, mint pl a XEH -hez képest ⇒TMH -régiókódra. De, ODIN -nal az is orvosolható [amennyiben ez téged (is) zavarna...], és néha kaphatsz héber nyelvű 'értesítéseket'.
-
f1
újonc
Cserusztok na cserusztok!
Az lenne kérdésem, hogy erre a modellre jók az A52/A52 5G-s tokok is?
Köszönöm! -
ricsip
addikt
Mert vmi fsz kitalálta brüsszelben, hogy ez a funkció nem jár az eu-s parasztoknak, hiába megvette a telefonját, majd mi megmondjuk hogyan és mire használhatja. Következő lépcső az lesz, mikor majd megszabják kit és mikor hívhatsz. Tizenöt évet nem adok rá, és vmi pár éven belül elkövetett mondvacsinalt terrortámadás után implementálni fogják.
-
€uro
őstag
válasz
gerner1 #1016 üzenetére
Elég, ha egyszer beleteszek második SIM-nek egy izraeli kártyát? Utána már akkor is aktív lesz, ha kiveszem belőle?
Egyébként nem értem, miért kell ezt tiltani bizonyos országokban. Igazán rábízhatnák a felhasználókra, hogy ki hogyan jár el. Az előző Xiaomi MI9T telefonomban olyan jó volt, hogy alapból tudott rögzíteni minden hívást.
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #1019 üzenetére
Motion Cam. Ez, a GCam -hoz hasonló, de attól -szerintem- jelen állapotban ~"használhatóbb" ...
-
t72killer
titán
GCam-en kívül más kamera appot, pl ProCam-et próbált már valaki?
-
gerner1
nagyúr
válasz
t72killer #1017 üzenetére
Arról nincs egzakt infóm, így azt nem javasolhatom. Török SiM -mel plö szintén nem aktíválható.
Ugyanakkor van egy másik módszer is, amely szintén alkalmazható az SM-A528B -nél is, de szerintem azzal meg nem lesz VoLTE support (talán az 5G -vel is inkább csak a gond lehet...), de ha valaki érzi magában a "bugit", akkor 'kipróbálhatja' azt is, amelyhez OLE -firmware -t kell feltenni, és az 'aktív-CSC' ⇒XID (Indonéz független) lesz. Magyar nyelvezet abban is van, de egyetlen EU -s régióhoz tartozó hálózati paraméterezés sincs....
-
€uro
őstag
Telefonhívások rögzítésére melyik alkalmazást ajánljátok? Úgy láttam, alapból nincs benne ilyesmi.
Illetve e szerint a videó szerint kellene benne lennie. De nekem hiányzik a Record Calls opció. Elő lehet ezt valahogy csalogatni? Valószínűleg az ország törvényi szabályozása miatt van tiltva.
-
-
t72killer
titán
válasz
Luck Dragon #1007 üzenetére
Szándék kérdése. Amíg egy rányomott gcam képes jobbat produkálni, addig LEHETne jobb a gyári szoftverkörnyezet is.
Pl a raw kimenetnek ekkora szenzornál már lenne értelme, h csak az alapoknál maradjunk.
-
-
kutga
félisten
válasz
Luck Dragon #1005 üzenetére
Szoftveresen lehet. A hardver nyilván adott.
-
válasz
corvin1984 #1000 üzenetére
Szerintem ezt előre senki sem fogja tudni neked megmondani.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Amennyiben (házon belül), ez, terv a felette lévő kategóriás típusok esetében is, akkor: 'igen' .
-
fjudors
aktív tag
válasz
persze.
az optikai zoom is növekedni fog, úgy hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Star Trek
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- iPhone 16 Pro 128GB Black Media Markt garanciával!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest