- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
t72killer és kutga: Mindkettőtöknek nagyon köszönöm a segítséget!
-
Vesporigo
aktív tag
Megvettem én is az A52S-t, már át is költöztem Honor 8-ról, egyelőre még teljesen idegen nekem a működése. Pl. hogy lehet úgy lenémítani a telefont éjszakára, hogy csak a hívásoknál rezegjen, és sms-ek, rendszerértesítések, stb. esetében pedig egyáltalán ne? Wi-fi és mobilnet természetesen kikapcsolva. Néhányszor felkeltett, mert fontosnak tartotta közölni pl. hajnal 2-kor, hogy van vmi frissítés.
-
Vesporigo
aktív tag
Nem igazán értem, hogy az ársáv miatt 2 év bolti garancián túl jár-e +1 év gyártói (Samsung) garancia is? Visszaolvastam a topicban, és mintha úgy láttam volna, hogy a Media Markt-ban jár, de mi a helyzet pl. Aquánál vagy a BestByte-nál? (Ezek közül tervezem megvenni a telefont.) Ha jár, akkor automatikusan jár, már eleve ilyen garanciajegyet kapok, vagy regisztrálni kell pl. a samsung oldalán? A net tele van egymásnak ellentmondó információkkal.
Illetve mégegy kérdés: ha garanciaidőn belül meghibásodik a telefon, a hivatalos samsung szervízbe kell elvinnem/küldenem, vagy a boltba, ahol vettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest