- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
parasikoly
csendes tag
Sziasztok,
Most tervezek Samsung Galaxy A40-ről váltani és 3 telefon között gondolkodom, de döntei nem tudok.
- Xiaomi 11 Lite 5G NE
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A52SEgy kicsit mindenre is szeretném használni. Kameránál lényeges lenne, hogy 30-50 mm-es figurákat tervezek velük fotózni lightboxban (nem professzionális, csak hobby szinten :) )
Tudnátok segíteni? -
-
Itt listáznak 8.4-es gcamot is, ezt lehet/érdemes feltenni?
-
Aki még nem tette fel a 12est: kérhetek egy memóriahasználat-screenshotot majd frissítés előtt és után? Annyira az akksiidőre koncentráltam, hogy ezt elfelejtettem
.
-
-
SATA_boy
csendes tag
Lehet a telefont a Realme GT Master Edition 65W-os adapterével tölteni? Nem teszi tönkre a telefont, ha a specifikációjánál (25W) erősebb adapterrel töltjük?
-
lindermen
senior tag
válasz
cybelaci74 #1489 üzenetére
Köszi az infót. Nekem is volt ritkán vibráló kijelző (nekem nem csíkozódott, és nem csak híváskor), de az utóbbi napokban nem találkoztam vele. Ki tudja, lehet szoftveres volt és a 12 megoldotta. De jó tudni, hogy ha előjönne érdemes vele foglalkozni.
-
Itt egész hasznos adatok derülnek ki a kameráról.
Úgy néz ki, a 64MP-es raw reménytelen eset.
-
cybelaci74
csendes tag
Sziasztok! Korábban írtam, miszerint a bejövő, illetve a kimenő hívásoknál becsíkozódott a kijelző, vibrálva, színes vonalak, hosszába, hol előjött, hol eltűnve..
Nos elvittem a garis készüléket az egyik Bp-i bevásárlóközponti samsung-ba, majd a szervízes srácnak elmeséltem a jelenséget..Láss csodát, elsőre elhitte, mert volt egy ehhez hasonló hibával érkezett páciens...
Gond nélkül cserélni fogják cserélni a kijelzőt, mert elvileg az oldja meg a problémát....
akinek ilyen jellegű hiba jelentkezik, ne legyen rest, vigye el... Érdemes felvenni másik telóval, mert vannak helyek, ahol bevizsgálják, nem produkálja, és szépen vissza fogják adni.... -
válasz
undercover #1486 üzenetére
Motion photo ikonocska fent jobbra?
-
undercover
őstag
Amugy ha képet csinálok ilyen mozgó fénykép lesz belőle azt, hogyan lehet kikapcsolni?
-
atty_hor
tag
válasz
undercover #1484 üzenetére
factory reset?
-
ottesz
aktív tag
zsír....FR után nem tudok belépni a samsung account-omba...De legalább jó lett a wifim....
-
Xda-s gcam topik
[link]
-
ottesz
aktív tag
Hát nekem is nagyon lassú a wifim.....Hiába kapcsolom ki a DNS-t akkor is kinek mi jött be?A 12 óta foss
-
-
-
Ja, hogy ez gcam-hez van
, úgy értelmeztem, hogy a motioncam-hez valami.
A gcam link nem akar működni
, ha továbbmegyek, itt a 8.1-es a nyerő, vagy valamelyik újabb?
-
-
-
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Android 12-re frissítés utáni tapasztalatom, hogy a Traffic Racer játéknál nem működik a gyorsulásmérős kormányzás. A játék újratelepítése megoldotta a problémát, de miután kilépek az appból, majd vissza, ismét jelentkezik a probléma. -
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Saját fájlkezelőben wifi kapcsolaton keresztül rendben működik az SMB szerver. Használja valaki ezt a lehetőséget? Az érdekel,hogy adatkapcsolaton működik e. Beállításokban megvan ez az opció,be is van kapcsolva,de mobiladaton nem működik nálam.
-
-
-
Nektek is ótvar/katasztrófa minőségű képeket produkál a nagylátószögű kamera
? Pl így néz ki a kép széle 1:1ben:
Iso 50, kb 1/1000sec expóidő. Kb az sgs2-m jobb képeket csinált ennél 10éve. -
törölt tag
Sziasztok👋🏼, esetleg vki megtudná nekem nézni, h hogyan fut ezen a készüléken a Wild Rift? Köszönöm
-
Largo88
csendes tag
Sziasztok igaz már nincs olyan hogy szolgáltató függő készülék? Mindegyik független igaz?
-
undercover
őstag
Végre megkaptam én is. Fotóknál van olyan funkció, hogy ellehet tüntetni ami nem tetszik a képen? Ha igen azt, hogyan?
-
válasz
t72killer #1417 üzenetére
+#1418, Crvsh3R: Töltés történet folytat: az s7e töltőjét, amit akksiszintre 10W körülire mértem ki: a fali töltő végig 16W körüli fogyasztást jelzett, azaz becsületesen leadja a címkének megfelelő mennyiségű áramot
, a 2x-es konverzió után ebből úgy tűnik 10W jut a cellába - VAGY a friss akksi kapacitása igazából nagyobb, mint ami rá van írva. Az USB-s mérőm csatija laza, azzal inkább nem rontanám az áramkört.
-
ricsmoka
tag
Be lehet állítani, hogy honnan indítsa a zenét!
-
€uro
őstag
Ha az ismerőseimnek egyedi csengőhangként MP3 file-t választok ki, akkor a zenéket nem az elejéről játssza le híváskor. Ez így normális? Illetve nekem nagyon nem normális. De ezen lehet változtatni, miért van így? Esetleg rövidebbre vágjam a zenéket és akkor az elejétől kezdi a lejátszást?
-
-
undercover
őstag
Független telefon, telekomos sim és még mindig nem kaptam frissítést
De nekem a jelenlegi verzió A528BXXU1AUK4/A528BOXM1AUK4/A528BXXU1AUK4.
-
lindermen
senior tag
válasz
donhellner #1435 üzenetére
Nekem is így van, és engem is zavart de már elengedtem.
Ami engem érdekelne: ha meg akarok valamit osztani, az alkalmazás választó felületen be lehet állítani mostmár kedvenceket. De van felette még egy sáv ahol konkrét személyeket ad meg opcióként különböző appokban. Ezt a sávot nem lehet módosítani? Biztos hogy nem öntanuló, mert olyan személyeket is felajánl, akiknek kb soha nem küldtem semmit, de a feleségem pl nincs ott.
-
donhellner
tag
Azoktól kérdezném, akik használnak Spotify-t a telefonjukon, hogy a telefon bekapcsolásakor vagy újraindításakor náluk is elindul az alkalmazás az értesítési sávon? Hiába kapcsoltam már ki az összes "funkciót" az alkalmazásban, plusz az összes értesítését is, mindig megjelenik a lejátszója az állapotsávon a telefon bekapcsolásakor. Persze egy mozdulat bezárni de érthetetlen számomra, hogy miért indul el? Az előző telefonomon (A72) is ez a jelenség volt tapasztalható.
-
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
2x futottam neki a 12-es droid frissítésnek, hely van a telón 70giga körül, de telepítéskor a pörgö droidnál 25%-nál Hiba és újraindul a telefon, marad a régi rendszer.. érdekes.
Most olvasom, nem egyedi..várok akkor..
-
gerner1
nagyúr
válasz
corvin1984 #1430 üzenetére
Nálam rendben.
-
corvin1984
tag
Meg mindig random rebootol a telefonom a frissites ota. Nagyon ugy nez ki, hogy a wifi miatt, mert szinte csak akkor, ha az egyik AP-re csatlakozik itthon, ma atnezem annak a beallitasait. Masnal nem jelentkezett ilyen problema?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Bogyi007 #1427 üzenetére
"Nálam is észrevehető a térerő csökkenés a dupla sim kártya használat miatt."
- Nem, nem az miatt van."Várható erre valami javítás"
- Samun: nem. Akkor lesz "jobb", ha a bázisállomások száma számottevően több lesz.A valós ok (⇑), a készülék SAR értékével összefüggésbe hozható okozatok, más gyártók típusaihoz viszonyítva: LINK.
* Amelyeknek ez az értékük magas ⇒azok kevésbé érzékenyek a gyenge térerőre. Amelyeknek pedig alacsony, azokkal az elérhető térerő alacsonyabb + kevésbé terhelik az emberi szervezetet. Valamit ⇔ valamiért...Mivel a NET -et a DIGi -vel oldod meg, érdemes kikapcsolnod az 5G -t (az amúgy sincs a DiGi -nél..), mindkét SiM -nél. Hívások szempontjából, sokat segíthetsz magadon, ezzel...
"+1 hogy tudom az értesítési hangot lecserélni külsős hangra?"
- Notification mappába másolod az általad preferált hangfile -t (mp3, vagy ogg), és akkor az is a listába kerül, amikor annak beállításához választasz. -
Bogyi007
veterán
Sziasztok! Tegnap óta van meg a teló. Huawei P30-ról jöttem, Vodától hoztam, Android 12-re este már le is frissült. Tetszik a készülék, jelenleg 3 dolog az ami szokatlan vagy hiányzik.
Egyrészt a P30-nál megszoktam hogy az időjárásos/órás widgetet kirakva az órára bökve az ébresztőt is be tudtam állítani és kezelni - itt ezt most nem tudom megtenni. Milyen appot vagy widgetet kellene feltennem amivel ezt visszakapnám?Második gondom ennél kevésbé jelentősebb, nyilván megszokás kérése lesz. A kezdőképernyőn mikor felfelé pöccintek, akkor bejönnek az alkalmazások (nálam) betűrendes felsorolásban, innen viszont balról jobbra és visszafelé lehet lapozni, a P30 esetében ez föl és le irányba működött. Ezt nem lehetne itt is így beállítani?
Nálam is észrevehető a térerő csökkenés a dupla sim kártya használat miatt. A Vodás karim az elsődleges, a digis a másodlagos amiről a mobilnetet adom a telónak. Várható erre valami javítás vagy a Digis kártyát jobb ha egy másik telóba teszem és arról osztok meg netet az A52s felé (csak Go Light csomagom van a Vodánál ami 130 percet és 2 GB netet ad - a diginél ellenben ezresésrt 30 GB net és 4 forintos percdíjam van)
+1 hogy tudom az értesítési hangot lecserélni külsős hangra? A gyáriak nem tetszenek.
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
t72killer #1423 üzenetére
Ugreen és Blitzwolf kábeleim vannak, minimum 3A-osak, 60W-os, de vannak 100W-os kábeleim is (tavaly a nyári ÁFÁS történet kezdete előtt jelentős mennyiséget bevásároltam a két kedvenc márkámból
) A Ugreen töltőt is konkrétan ezzel a kábellel használom és a töltést is ezzel próbáltam.
Ezért is gondoltam, hogy biztosra megyek akkor és a fentebb ajánlott Samsung 45W-os töltőre benevezek, már csak az a kérdés, hogy a fent említett boltok közül melyiktől merjem megrendelni.
Mellesleg azt sem értem, hogy ha Qualcomm proci van, akkor QuickCharge 4.0+ miért nem játszik... -
válasz
Crvsh3R #1422 üzenetére
Szupergyors töltéshez még: szoftverfrissítéssel is képes a samu agyonb-#ni.
Én lemondtam róla, úgy szervezem az életet, hogy legyen idő tölteni. Az alap 5V/2A szintet elvárom mindenféle töltőegységtől amit veszek, a többin nem fájdítom a fejem, felesleges. -
válasz
Crvsh3R #1422 üzenetére
Sajnos nem lehet előre megmondani, amíg ki nem próbálja valaki
. Első nekifutásként valami nagyon bika kábelt szereznék és megpróbálnám a mostani ugreen töltőddel nyomni.
Ha tudod olyan helyről venni, ahol van 14nap elállás, akkor megrendeled, próba, nem műkszik, visszaküld... Angolul rákeresve se nagyon böfög fel hasznosat a net
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
vodrosjozsi #1419 üzenetére
vodrosjozsi, gerner1, t72killer:
Nézegettem a 45W-os töltőt is. Samsung Experience Store-ban 15k, Speedshopban 7k, de az Árukereső szerint van egy bizonyos Mobilehome weboldal, ahol 5690 Ft. Hajlanék az utóbbira ár szempontból, de nem ismerem a boltot és nem tudom merjem-e. Típusszám alapján mindegyik ugyanaz, kábel nélküli verziók.Több kimenetesből Ugreen GaN 65W-ost is néztem (3 db USB C + USB A port), de nem egyértelmű számomra, hogy "biztosan" tudni fogja-e a Samsung féle szuper gyors töltést. Így pedig eléggé lutri és 15k/db, amiből kettő kellene (mert két telefonhoz kell és nem biztos, hogy egy helyen kell tölteni a kettőt). A másik, hogy ezeken kívül gyors töltést igénylő más eszközöm nincs, aminek meg sima 5V 2.1A kell, annak ott a Xiaomi okos elosztó meg az APC túlfeszvédős elosztó USB portja.
Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi Ugreen 2 portos 36W-os töltőm is azért vettem kb. 1 éve, mert majd jövőtálló lesz és minden szabványt ismer, erre pont sikerül olyan telefont vennem, aminek a szabványát pont nem támogatja
Szóval ezek alapján a fenti 45W-os töltőt szerintetek honnan érdemes megvásárolni? -
válasz
vodrosjozsi #1419 üzenetére
+1. Ráadásul ezekből a komolyabb fejekből van olyan, ami 2 eszközt is tud normális teljesítménnyel tölteni egyszerre. Önálló töltőből én soha se vettem/veszek olyat, aminek csak egy kimenete van.
Viszont érdemes vadászni a kinézett töltőről egy tesztet, hogy mennyire stabil magasabb teljesítményleadásnál a feszültség, mert ha komolyabban beesik, akkor bukjuk a gyorstöltést.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Crvsh3R #1418 üzenetére
2 féle csomagolásban kapható, azért látsz akkora 'szakadékot'. Az egyikben, csak a töltőfej van a 25W töltésre hitelesített kábel nélkül. A másik, tartalmazza a 25W -ra h. kábelt is.
Ugyanakkor, vásárlás előtt, érdemes ezt tisztázni, mert nagyon sok helyen igénytelenül, hiányosan, pontatlanul vannak kiírva az infók.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
sharp007 #1410 üzenetére
Nem kellett, mert alapból bekapcsolt állapotban volt.
#1415 t72killer
Köszi! Szerintem benevezünk egy gyári 25W-os töltőre. Számomra az az érdekes, hogy árban elég nagy a szórás. Samsung Experience Store-ban néztem először, ott 10.000 Ft., viszont árukeresőben rákeresve már 3500 Ft. környékén is lehet kapni (még a nem noname gsm boltokban is). Nem igazán értem miért/hogyan. -
válasz
gerner1 #1416 üzenetére
Váá, szrakodott a böngészőm és nem ment át a javítás. Igen, átírtam közben elveszett: 9*1,67V-tal tölt a régi töltőm, rosszul emlékeztem az 5V*2A only-ra (amit szintén tud, csak nem ez a legtöbb)
.
Az akksi 17.37Wh, azaz a 60%/óra töltés nagyjából 10,4Watt-nak felel meg végeredményben, igaz, ez már a cellánál számolva. Következő töltést fali töltővel ki fogom mérni, mennyit szipkázik a konnektorból. Nyilván 10-20% körüli veszteséget érdemes számolni a töltőre, de a 10 vs 15W különbség akkor is kiugrana.
-
válasz
Crvsh3R #1399 üzenetére
Töltéshez még1 adalék: beüzemeltem az s7edge-em gyári töltőjét (10W elvileg): ez a töltési ciklus közepén 1 óra alatt 63%-nyit rakott a telefonba, míg a gyári, elvileg 15W-os töltő sem tud többet.
Ugyanazt a kábelt használtam mind2 esetben, gyorstöltés aktiválva. -
bazsy01
csendes tag
válasz
corvin1984 #1408 üzenetére
A beállítások "Karbantartási jelentés" menüjében az alkalmazásproblémák közt látsz új sorokat egy reboot után?
Esetleg meg lehet próbálni a "Google Play-rendszerfrissítést", nálam talált újat 12-es update után.
-
ricsip
addikt
válasz
corvin1984 #1408 üzenetére
Mit lehetne csinalni ilyen esetben?
Minden ilyen nagy update után megvárni azt a 2-3 hetet türelmesen, amíg a türelmetlenek szopnak vele, és samsung utána javítja (remélhetőleg).
-
corvin1984
tag
Jo reggelt! 12re valo frissites utan rendszeresen random ujraindul a telefonom. Minden app vagy a play vagy a galaxy storebol van es a cache particiot is wipeoltam. Valaki talalkozott esetleg hasonlo problemaval? Mit lehetne csinalni ilyen esetben? Van barmi log amit meg tudok nezni? Koszonom
-
Sanyi.mTs
addikt
Hol lehet beállítani a gyári órában, hogy ébresztéskor emelkedő legyen a hangerő? Vagy ez ébresztési hang függő?
-
Roxbury
őstag
válasz
Crvsh3R #1397 üzenetére
Szia! Elvileg ha azt írja, hogy szupergyors töltés, akkor tölt 25W-al. Mert nekem, ha a Galaxy A70 25W gyorstöltőjével töltöm (ehhez is ugyanazt a gyorstöltőt lehet megvenni még most is), csak akkor írja a "szuper"-t. Ha a saját gyári töltőjével (15W), akkor gyorstöltést ír. Ha valami noname gyenge töltővel, akkor pedig töltést ír. Szóval, ha a szupert írja, akkor jó vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest