- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
-
crok
nagyúr
válasz ReSeTer #13151 üzenetére
Egyik se megy? Az fura, mert nekem megy mindketto..
Erre most probaltam ra es siman jo [https://bathist.dev]
Max telepitsd le magadnak sajat gepre. -
atty_hor
tag
Sziasztok!
Tegnap feldobott egy kb. "telefonja új funkcióval frissült" feliratot az üzenősáv, rányomtam, elkezdett homokórázni, de éppen nem talált hálózatot, így kilépett.
Honnét tudhatom, hogy mit akarta teló? (Android 14, minden a legfrissebb) -
bul07
nagyúr
Végre sikerült lekapnom egy régóta feljövő üzenetet
Samsung böngésző dobálja hébe hóbaEsetleg valakinek ötlet hogy mi a baja, mit akar mit állítsak?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki a vezeték nélküli Android Auto-t a készülékkel?
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok? Stabil a működés?Köszönöm .
-
razorka777
veterán
Üdv!
A telómon a legfrissebb rendszer van angol nyelven, a facebook ezt produkálja ha magyar nyelven szeretném használni.
Másnál is fellépet ez a hiba?Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
gerner1
nagyúr
válasz razorka777 #13163 üzenetére
Valószínűleg, extra magas ez a kombináció (OS angol -on + a pofakönyv magyarra állítva...) a többieknél. Kivamcsi vagyok a merítesre....
-
gerner1
nagyúr
válasz razorka777 #13165 üzenetére
Természetesen, az sem zárható ki. Én, a magam korlátolságával, egy 10 es skálán legalalább 7-et: a pofakönyvre tennék, ennél az anomáliánál is.
-
bul07
nagyúr
Tudjátok mi kezd hiányozni
eSimÉs hogy miért, mert egyre jobban nyomulnak az ilyen szolgáltatók akik ingyen dolgokat adnak eSim-el
Példák
BetterRoaming - 1 GB ingyen internet 30 napig (eSIM)
Firsty eSIM kártya korlátlan ingyen adat 0.3Mbps (37.5kB/s) sebességgel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz DrKapocs #13169 üzenetére
Voda miért ad ingyen 1GB-ot [link]
Már van nálam 3db ilyen sim, aktiválható 2024 december elejééigHátha kell alapon kértem őket, mert hátha lesz olyan hogy elfogy a csomagomba lévő 3GB és kellene még abban a hónapban, és akkor aktiválok egy sim-et bepattintom a telefonba és már lesz is 1GB, aztán kiveszem és megy a fiókba mint emlék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pietrosz
addikt
Megdöglött a vibra motor a telóban. Teszt menüben is néztem, ott se történt semmi, pedig gondolom az mindenféle beállítástól függetlenül be kéne, hogy kapcsolja. Amúgy se volt kikapcsolva, egyszer csak észre vettem, hogy nem rezeg.
Valaki javíttatott már ilyet? Mennyibe fájt? -
PirosHello
senior tag
válasz Pietrosz #13172 üzenetére
A rezgőmotor "filléres" alkatrész (1290Ft-ért láttam), de a beépítés (szétszedés, összerakás) ennél nagyságrendekkel többe kerülhet megbízható szervízben. Sacc/kb. olyan 8-12 eFt körülire gondolnám összesen (az enyémben a rezgőmotor 3 hete ment tönkre, de okosórával nem érdekel a probléma).
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
PirosHello
senior tag
válasz PirosHello #13174 üzenetére
Most találtam egy szolnoki céget, ahol a rezgőmotort ebben a típusban 14.900-Ft-ért cserélik [link] . Szerintem máshol sem olcsóbb.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Brekkk
senior tag
Ma reggeltől a telóm A52s elkezdte megenni az akkumlátort.
Olyan mintha valami futna a háttérben.
Minden programot bezártam.
Kikapcsoltam a mobil és a Wifi hálózatot.
Újraindítás megvolt.
Legfrissebb Android fent van.
A teló folyamatosan meleg, nem hül ki mégha nem is használom.CPU használatot hol tudom megnézni?
Illetve, hogy mi eheti a CPU-tMúlt héten volt egy olyan hibám, hogy az SIM1-ben lévő telefonkártyával hiába hívtam bárkit nem hallott, és én sem hallottam őt.
SIM kártya ki-be megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz PirosHello #13175 üzenetére
Köszi szépen, lehet egybe kötöm egy akksi cserével, ha már úgyis szét van kapva
-
bul07
nagyúr
válasz Pietrosz #13177 üzenetére
Ha még garanciális tennék egy próbát hátha az aksit is cserélik garanciába, írjál fel a hibalistára sokmindenit amit nehéz ellenőrizni
Néha nem tölt, több kábellel is próbálva
Akkumulátor nagyon gyenge, és töltés közben hamar ugrik a százalékNézd át nincs e beégésed mert akkor már azt is meglehet említeni
-
Brekkk
senior tag
A SIM kártya mozgatása erre vonatkozott.
"Múlt héten volt egy olyan hibám, hogy az SIM1-ben lévő telefonkártyával hiába hívtam bárkit nem hallott, és én sem hallottam őt."Ez a magas akkuhasználat új.
Valamikor hajnal 2 körül kezdődött ma és jelenleg is tart.
40%-ról 10 %-ra 2,5 óra alatt lement az akku. Igazából nem is használtam a telót. -
nagyúr
válasz Brekkk #13183 üzenetére
Ja hogy úgy. 🤔
Először is szokták javasolni a cache törlését, recovery menüből. Lehet segít.
Ha nem:
Próbáld meg kikapcsolni az egyik SIM kártyát. Nálam például a DIGI SIM indokolatlan merülést okoz.Próbáld meg a telefont csökkentett módban újraindítani, és úgy használni egy darabig, hogy kizárd a hardveres meghibásodást.
Most ennyi jutott eszembe.
-
djalmasi
tag
Halihó. Létezik, hogy kb 1.5 évvel a vásárlás után már 80%-os az akkumulátor? Appokat monitoroztam, nem igazán volt durván fogyasztó, képfrissítés 120 és 60 között váltogat, konstans sötét mód. A members elkezdte írni, hogy rossz szóval egyeztettem egy samsung ügyf.szolgálatot és leellenőrizték 80%-os.
-
nagyúr
válasz PirosHello #13191 üzenetére
Miért vagy te abban olyan biztos? 🙃
-
falco1
tag
válasz Brekkk #13176 üzenetére
Sajnos az Android minden verzióval butább, így jelenleg csak ADB segítségével tudod lekérdezni, hogy a telefonon futó folyamatok közül melyik mennyi processzor időt használ.
Ha PC -re kötöd a telefont, akkor először add ki az adb shell parancsot, ezután pedig:
dumpsys cpuinfo
Ennek a parancsnak a segítségével kapsz egy listát tetején a legnagyobb fogyasztókkal.
Ha valós időben szeretnéd monitorozni a 10 legtöbb CPU időt használó folyamatot akkor pedig írd be ezt a parancsot:
top -m 10 -o CMDLINE,%CPU,RES -s 2PS:
Andoid 6-ra még lehetséges volt olyan alkalmazást írni, amelyik monitorozza a telefonon futó folyamatok aktuális processzor használatát, de aztán a Google kitalálta, hogy ez nem biztonságos, úgyhogy Android 7 óta minden folyamat csak saját maga adatait láthatja...
Ennek ellenére persze sem a Google, sem a gyártók nem biztosítanak a rendszerben olyan Task Manager-t, amelyik mutatná a folyamatok processzor használatát valós időben mondjuk úgy, ahogy az Windows-on elérhető.
Így pedig a tiedhez hasonló esetekben a felhasználó lényegében eszköztelen a probléma mibenlétének felderítésében.[ Szerkesztve ]
-
falco1
tag
És persze nem lehet a Google-t meggyőzni arról, hogy ez nem növeli a biztonságot, (már amennyiben biztonság alatt nem a Google, hanem a felhasználó biztonságát értjük) hanem éppen ellenkezőleg:
https://issuetracker.google.com/issues/37091475?pli=1
https://jaredrummler.com/blog/android/2017-09-13-android-processes/[ Szerkesztve ]
-
Brekkk
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Kiürítettem a cache-t, újraindítottam vagy 10-szer a telefont.
Leszedtem néhány számomra érdektelen APP-ot.
Kipróbáltam a biztonsági módot.
Most úgy tűnik jó lett.
Nem meleg a telefon állandóan. Reggel 6 körül töltöttem 100%-ra. Most 63% vagyok.
Nem sokat ment a teló ami netet és CPU-t igényelt, de telefonáltam róla ma vagy 1 órát.
Nem tudom mi hozta helyre.
Mondjuk volt olyan cahce, ahol 1,5 Gb volt már betárazva.
-
djalmasi
tag
válasz PirosHello #13191 üzenetére
Távoli eléréssel lefuttatnak egy diagnosztikát és a végeredményt te is láthatod
ginola -> djalmasi#13188
1 évig figyeltem a 15-80%-ra általában gyorstöltésen, eredeti hozzátartozó samsung töltővel. Az utóbbi néhány hónapban mikor már gyorsabb merülést tapasztaltam akkor egy BlitzWolf BW-S21 Gan töltőt használtam, ebben az időben már nem figyeltem a 80%-ra, általában mindig fullra nyomtam, a töltő elvileg támogatja a samsung gyorstöltést, legalább is a telefon kiírja, blitzwolf termékkel eddig még nem volt nagyon gondom.
Megkérdeztem itt nálunk egy helyi boltot, 14-ért raknak bele eredetit, de azt az infót kaptam, hogy a members nem fogják tudni alaphelyzetbe állítani. Ezzel esetleg tudok valamit kezdeni majd? -
tbc2
tag
Arról van valakinek TAPASZTALATA (tehát nem elméleti fejtegetésre lenne szükségem, hanem tapasztalatra), hogy az A52s 5G az USA-ban hogy működik? Az ezen az oldalon látom, hogy az ott használt bandek/frekik kb. felét tudja, amiből arra gondolok, hogy némelyik toronyra rá tud kapcsolódni, némelyikre nem, de hogy ez a GYAKORLATBAN mit jelent? Használható, vagy nem használható? Ha olyan torony környékén lakom, akkor szerencsém van, ha nem jó torony közelében, akkor nincs szerencsém? Vegyek inkább ott kint egy telót?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest