- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Sperafico #3268 üzenetére
Úgy érted, hogy mint a Motorola Active Display-nél az értesítések és az óra az folyamatosan pulzál mint mondjuk az értesítési led, és addig így is marad amíg meg nem nézted? Nálad így van??
Mert nálam be lehet állítani hogy 3-25mp között mennyi ideig mutassa az értesítést, de utána kikapcsolja a kijelzőt, és ami YT videókat láttam abban is úgy volt.
Jó lenne ha tényleg tudna folyamatosan jelezni, mert messze ez tetszik a legjobban a hasonló progik közül!
-
Kroni1
veterán
válasz
Sperafico #3094 üzenetére
Én is néztem ezt az ACDisplay-t, elég jól néz ki!
Ma veszem meg a telót, úgy döntöttem hogy elég lesz nekem a sima A3, aztán ha nem jön be akkor később cserélem esetleg, de nem tudom mire, nagyon nincs alternatívája..
Esetleg a Meizu M5 PRO mini még jó telefon lehet majd annak aki 5" alatt gondolkodik, de az még hivatalosan nem is kapható, és félek az erős HW ellenére nem feltétlenül lesz ilyen minőségi darab, és nem is akarok várni rá.
AliasB: Értem. Csak azt akartam mondani, hogy a kijelzőn nem feltétlen derül ki a kamera minősége, az inkább csak otthon látható monitoron nézve.. De értem mit akarsz mondani, és ha nem volt meggyőző az mondjuk elszomorító, illene az MM-ben is jó fotót csinálnia szerintem. Én is tutdam olyat ott más tipussal fotozni amire azt mondtam, hogy ez talán PC-n nézve is hozza amit elvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest