- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Eddig biztos voltam benne, hogy ezt a telefont szeretném, de ma láttam élőben az új A3-at
-
mike1334
veterán
válasz
#77081088 #3310 üzenetére
Köszi! Folyamatos mobilnet napközben (viber miatt), mellette olyan fél óra böngészés. Reggel és este wifi, összesen olyan 2, max 3 óra böngészéssel.
És mivel újonnan már csak fehér van a szolgáltatómnál, így használtan, bár kicsit aggaszt, hogy nem cserélhető az akksija... -
mike1334
veterán
Üdv.
4.5 colos telót keresek, ezt néztem ki és a Samsung s5 Minit. A lényeg a gördülékeny működés, játszani nem nagyon játszok, csak böngészés, telefonálás, ilyesmi...de, ha mondjuk zenét hallgatok, vagy böngészek és hívnak, akkor ne kezdjen dadogni. Ja és persze legalább nap végéig folyamatos net mellett még bírja ki az akksi. Ti melyiket választanátok, esetleg mást?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest