- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
Franky2Ster #6476 üzenetére
Én igen, 2nd gen Homepod párral. Fél hangerőn már hangos tud lenni
egy alsó-közép kategóriás 5.1-es házimozit váltott. Sokszor csak sorozatozunk, ahhoz fölösleges volt, éjszaka ha néztem valamit, csak suttoghatott, úgyhogy mennie kellett.
Nyilván azt a térhatást nem hozza, mint egy dedikált rendszer. (Arról nem is beszélve hogy tudsz róla telefonálni, AirPlay, Siri, Interkom tudás*).
Tudom, hogy húzós, de ha teheted, a nagyokat vedd (persze ha elég nagy a szoba ahova tervezed). Én meg vagyok elégedve velük. ATV-t kellene cserélnem, mert ezen még nem megy az ARC/eARC.*szerk: +hőmérő és páratartalom mérő.
-
Sly189
senior tag
Mielőtt kidobom az alma csutkát az ablakon, futok itt egy kör hátha valaki tud segíteni...
Apple TV 4K 32GB, legfrissebb szoftver rajta. A távirányító a menüben akadozik, BT fülhallgatómat nem látja... Újra indítás volt, ki is húztam már az AC-ból. Alaphelyzetbe még nem állítottam a sok beállítás és app miatt. Próbáljam meg azt? Valakinek volt már ilyen? -
BossBoss
őstag
válasz
Franky2Ster #6494 üzenetére
Nyilván egyéni preferencia kérdése. Nekünk/nekem elég. Egy 65"-os 2.1 OLED tv hangjánál jobbnak vélem.
Amúgy volt rendes hangrendszer, de az örökbefogadott kutyusunk egyszerűen félt hangjától. Főleg az erőteljes mélytől. Kipróbáltuk homepod-okkal. Neki is bevált és nekünk is megfelel. (Amúgy van, hogy mindketten airpods pro-al nézünk egy filmet.) Mélyek vannak, nyilván nem remegnek az ablakok.
Méretéhez képest rendben van. Nagy homepod-ok biztos sokkal jobbak ebben (is).
Amúgy a nagy homepodokra váltáson gondolkodok már én is, egyelőre megfelelő a mini is.
Talán a kutyus is megszokta a hangerőt.Egyébként mióta kivette a yettel a TV appot ATV-ről, így kénytelenek vagyunk a beépített androidon nézni TV-t. A hangvisszatérítés is hibátlanul működik homepod-ok fele.
-
stickermajom
addikt
"I understand a sale would be appreciated by some who are on the fence about upgrading - and of course we’d like to see more people upgrade to Pro. However, the reason there has never been a sale is the belief that it would lead to some disappoint from those who supported us early on and have already upgraded - effectively penalizing them for purchasing early." [link]
Hát ez nem öregedett túl jól.
-
blakey
titán
Infuse BF éves előfizetésre, ha valaki most szeretne előfizetni.
-
Csabroncka
addikt
válasz
zazenke #6489 üzenetére
A kábeleknek nem verziója, hanem sávszélessége van adott szabványon belül, ezt sokan nem értik meg. A márkás kábelnek a lényege, hogy hosszú időn át kiszolgál, mert a jó minőség révén magas a sávszélessége (persze a sávszélesség a kábelhosszal csökken). Lassan 14 éve ugyan azok a kábeleim AQ forest, de a <3m távolság miatt a ráírt 18Gbps-os többszörösét tudja bőven.
Naná, hogy megjelentek a 48-as kábelek, meg is kell élni valamibőlde ez itt off, csak megjegyzés
-
zazenke
őstag
a történet vége az lett hogy a hibásnak vélt 3 méteres kábelt megkapta a számítógép és nem problémázik vele. A 2022 appletv meg kapott két 1.5 méteres noname kábelt hdmi toldóval összetoldva (aliexpresz) és nincs vele baja . Hát ez így érdekes de így marad . egyenlőre felesleges vennem új kábelt. biztos vagyok benne hogy az apple tv háklis némelyik hdmi kábelre nem véletlen írták ezt valamelyik külföldi fórumon is. És nem feltétlen kell márkás kábel
-
Imi1981
veterán
50 hz-en megy. Bár feleségem nem zavarja de engem annál inkább pedig nem is nézem csak néha néha odanézek 😄. Tévé netflixén is kipróbáltam és kb ugyan így be be akad de az nem vált frekit. Amúgy most direkt nézem és mintha már nem csinálná. Az elején ( 1 rész) csinálta egy ideig az biztos. Szerintem ahogy írtad et ilyen.
-
BossBoss
őstag
válasz
Franky2Ster #6476 üzenetére
Kb 3 éve használom ATV 4K 2 db homepod minivel sztereoban. Soha semmi gondom volt vele.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Feleségem elkezdte nézni netflixen a nyerd meg az életed új évadát és azt vettem észre, hogy be be akad pedig váltott frekit az Apple tv! Nálatok is ilyen?
-
Csabroncka
addikt
válasz
zazenke #6479 üzenetére
Valami ilyen kábelt vegyél, ezzel kevesen csalódtak: KCS-HH HDMI
-
blakey
titán
válasz
zazenke #6479 üzenetére
Olyan kábelt használj, amin rajta van a HDMI.org matrica.
Nekem ilyenek voltak:
Nyilván van összefüggés a kábelek minőségét illetően, de még ott az EDID, a TV, stb. Egy jó kábel nem lehet probléma, ártól függetlenül, a lényeg, hogy HDMI.org által elismert, azaz szabvány szerinti legyen -
zazenke
őstag
Sikerült egy bugot összeszedni és kideriteni hogy miért is van . Vettem egy 3m-es kábelt és azt csinálja vele hogy random egy pillanatra elmegy a kép pont úgy mint amikor frekit vált a tv . ki is írja ilyenkor az aktuális frekit. Egyértelmű hogy a kábellel van baja mert ha visszacserélem a rövidebb 1.5m re akkor megszűnik a probléma . már többször megismételtem. a rövid kábel pedig egy olcsó valami míg a 3m es egy márkás 8k kábel. azt gondoltam talán nálad is köze lehetett hozzá de akkor nem . [link]
-
Franky2Ster
senior tag
Valaki hasznàl itt AppleTV 4K homepod kombinàciòt?Kìvàncsi lennèk a tapasztalatokra.
-
tomp
félisten
katt
Just for fun I was able to create a mp4 from a p8 cm4.0 mkv file to test the Apple TV (latest generation 2022) native player and, albeit heavy audio sync problems, the mp4 played in DV. So for sure the native support for P8 implemented in the 17 firmware works for cm4.0. -
zazenke
őstag
infuse 7.6.3 megjelent
-
blakey
titán
válasz
kleinguru #6465 üzenetére
Ez nem monitor, ha valaki több eszközt csatlakoztat a megjelenítőhöz, akkor minden bemenetet az adott lejátszóhoz kéne kalibrálni, persze ezt sokan nem teszik meg (én sem), de ez lenne a legpontosabb. Egyébként, ha egy eszközhöz jól van kalibrálva az adott megjelenítő és az eszköz meglehetősen pontos képet ad, akkor a többi eszköz esetében is viszonylag jó lesz, valamint így érzékelhető, ha egy eszköz kevésbé pontos színvisszaadás szempontjából. Ha egy forráseszközt kalibrálunk a megjelenítőhöz, akkor kb. minden szempontból elrontjuk a megjelenítést.
-
Imi1981
veterán
Akkor végigpróbálom őket ha kell. Az előbb linkelt oldalon írta ha nem megfelelő a kábel akkor elvileg jelzi azt az Apple tv.
Franky2Ster
IPhone-om vagy egy 13 pro és próbáltam ezt a mostani tévén de nem tetszett az eredmény. Persze egy próbát megér ezen a tévén is de én szeretem magam beállítani. -
Tudom nem idevaló szorosan ezért offba teszem.
Egy Apple Tv-hez hogyan kalibrálunk? Anno old_artist kolléga azt mondta, hogy annak is jelentősége van (monitor kalibrálás esetén), hogy milyen számítógép, milyen videokártyával csináljuk a kalibrálást (ezért kérdezték anno, hogy kinek milyen VGA gyártó által vásárolt vga van a gépében).
Ez itt, vagy úgy egyáltalán számít még? -
blakey
titán
válasz
Franky2Ster #6463 üzenetére
Inkább ne. A TV-t kalibrálja a forráshoz, ne a forrást egy ki tudja miként beállított megjelenítőhöz. Bohóckodni jó, de másra nem.
-
-
Imi1981
veterán
Kösz! Akkor szerintem majd kell vegyek egy ilyen kábelt mert nekem valószínű még régi 1.4-es hdmi kábeleim vannak bár nem tudom biztosan.
Gyári alapra állítás után vissza állíthatók az alkalmazások? Gondolom az nem gond csak a beállítások legyenek nulláról.eboostr
Kösz neked is! Hasznos infók.
A tv elvileg minden hdr szabványt támogat tcl 55C745 . Persze ebben a kategóriában megfelelően. -
blakey
titán
válasz
Imi1981 #6457 üzenetére
Először is hdmi kábelből kell valami különleges? - 40-48Gbps-re alkalmas HDMI kábel lenne célszerű. [link]
A másik, hogy Apple-TV 4k 2021 a streaming alkalmazásoknál tudja a Dolby visiont ( netflix, amazon prime video, hbo max és disney plus) ? - Hogy a "viharba" ne tudná? Meg sem hallottam ezt a kérdést.
Új tévére csatlakozás előtt mit kell átállítani?- lehet, hogy gyári állapotba, ha véletlenül valami beragadt volna. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! A héten szerda - csütörtök körül érkezik az új tévém és már 4k hdr-t és Dolby visiont is tudó tévém lesz( alsó közép kategória kb) . Mivel még sosem használtam hdr-es tévét így nem is érdekelt a téma de most már igen. Először is hdmi kábelből kell valami különleges? Igazából azt se tudom milyen hdmi kábeleim vannak mert 1080p -hez jó volt így nem néztem sosem. A másik, hogy Apple-TV 4k 2021 a streaming alkalmazásoknál tudja a Dolby visiont ( netflix, amazon prime video, hbo max és disney plus) ? Új tévére csatlakozás előtt mit kell átállítani? Vagy magától érzékeli a tv felbontást és beállítja magát? Infuse hdr formátumokból melyiket szereti a legjobban, melyikkel van a legkevesebb gondja? Most egyelőre ennyi jut eszembe. Bocs ha hülyeséget kérdezek és kösz a választ előre is!
-
blakey
titán
-
atirag
őstag
Üdv. Ha szeretnék egy második Apple tv-t használni akkor azt nem lehet visszaállítani a másik készülékről? Hogy ne kelljen mindent újra beállítani .
-
nOvOp
senior tag
Mit rontok el? Eddig, amikor megnyomtam az oldalsó kereső gombot, akkor bármire tudtam keresni. Főleg filmekre, rendezőkre, színészekre szoktam. Most filmet egyáltalán nem jelenít meg találatnak. Úgy vettem észre, hogy csak a zenék és appok között keres. Elállítottam vmit vagy ez az új szofter verzió?
-
chatran
őstag
Nálatok sem mutatja az Apple tv az új képernyővédőknél a hely nevét?
Csak egy betűkből és számokból álló kód sort mutat. A régebbieknél mutatja rendesen. -
atirag
őstag
Üdv. Apple tv-t kellene vásároljak. Van egy 4k első generációsom. Van értelme az újat venni? Van valami különleges különbség? A távot nem használom. Egy 1080p tv-hez venném,de ha van újat veszek akkor azt használnám a 4k tv-hez ami egy sony 65xe8577-es készülék.
-
zazenke
őstag
-
tomp
félisten
válasz
zazenke #6444 üzenetére
Próbaként lefotóztam ugyan azt a pillanatot mind2 videóból. Az üvegfújás nyarancs színe a CMv4.0-n kicsit erőteljesebb.
De még mindig nem értem, hogy mitől indul el ez DV-ben miközben a többi CMv4.0-s DV viszont nem...mkvtoolnixben be tudod állítani neki a megfelelő fps-t!
-
zazenke
őstag
mintha vagy tényleges jól látható? Azt vettem észre magamon hogy mire átváltok a másik videóra már el is felejtem hogy tűpontosan milyen is volt az előző. Arra akarok kilyukadni hogy a mindennapi filmnézésben ezek a dolgok nem is számítanak. sokkal fontosabb hogy van e lag vagy hibás frame rate. Most letöltöttem a 30 ezüst második évadának első részét(3.9 GB) . Teli van hibával például oldalra elhaladó autó rendesen szaggat . 23.976 hz van az nfoban . de úgy tünik valójában 25 hz a valóság mert az infuse felteszi 50hz ra. Coreelec 25 hz ban játsza le és ott is hibás a mozgás. sőt számítógépen is. valószínűleg hibás lehet a kódolási eljárás ahogy levették a hbo max-ról. vagy nem tudom hogy is mennek ezek a dolgok.
-
tomp
félisten
Érdekes, hogy innen a "Glassworks_IPT_P5_CM4" videót tökéletesen viszi az Infuse DV-ben! Mintha az olvadt üvegnek erőteljesebb lenne a színe.
A Glassworks_PQ_P81_CM4 videó viszont már HDR10.
Van egy másik videó a RPU fake P5 L1.L2.L3.L8_cmv40 (ATV) és az is HDR10-el indul pedig P5. -
blakey
titán
ide feltettem néhány cmv4 és cmv2.9 anyagot, aki szeretné látni, hogy észreveszi-e a különbséget vagy sem, illetve hiányozni fog-e vagy sem a cmv4.0.
-
blakey
titán
válasz
balage25 #6436 üzenetére
1 éve téma, néha előjön, az írások között vannak a válaszok, ennél többet nem tudunk, a fejlesztők sem, vagy nem árulják el, nem akarják, stb. Sajnos ez nem "a hallottam kategória", Infuse fórumán is vannak ezzel kapcsolatban írások, fejlesztők is írták, hogy pl. a DV-s anyag, ami 2022-esen fekete képet ad, az a 2021-esen jó, itt a topikban is írtunk ilyeneket. De, akinél nem jön elő, az ne is keresse, akinél meg előjön és zavarja, az cserélhet 2021-esre, ahogy én is, semmi veszteség nem ért, cserébe továbbra is hibátlanul nézem a filmeket, sorozatokat.
…hogy engem ez zavarhatja-e a jövőben. - mármint, hogy téged zavarhat-e a hiánya? Nem hiszem, főleg, ha pl. megoldják, hogy a cmv4.0-et cmv2.9-re alakítsa, amennyiben ez megoldható. -
A lényegen nem változtat. Csak hallottam és olvastam róla, de nem láttam és tapasztaltam, pedig fogyasztok rendesen tartalmat. Többször olvastam cserébe olyat, hogy szeretett volna valaki olyan tartalmat aminél látható, hogy mi is ez a probléma, de választ nem kapott, vagy hasonlót, mint én az előbb.
-
blakey
titán
válasz
zazenke #6432 üzenetére
Oké, de azután el is adtam, mert meguntam, amiatt nem fogok tovább tesztelni egy másik TV-vel,, kábelekkel, stb. Mindez karácsony előtt néhány héttel. Inkább eladtam azt, ami nálam rosszul teljesített. Igaz, jóval később kábeleket és TV-t is cseréltem, de semmi nem indokolja, hogy megint kipróbáljak egy 2022-est, főleg, hogy véletlenszerűen beír 1-2 fórumozó, hogy ez vagy az nem jó a 2022-esen, míg a 2021-esén jó. Majd a 2024-esr vagy későbbire cserélek, 0 indokom lenne most a cserére.
-
tomp
félisten
válasz
zazenke #6429 üzenetére
Itt nem az anyaggal van gond hanem magával a lejátszóval.
Nálam Philipsen csak a beállításokban villogott a kép aztán egyik napról a másikra megszűnt.
Mi változott? Passz. Én mit csináltam, hogy már nem villog? Semmit.
Ma frissítettem a tv-t. Eddig villogásmentes vele a 22-es modell. -
zazenke
őstag
ezt erősen kétlem . minden nap fogyasztok filmeket és mind dv 4k De nagyon egyszerűen ki bírnánk deríteni ha megneveznél legalább egy virágboltos filmet ami nálad rossz volt. Már töltöm is le és megnézem neked. viszont ha tvt váltanék akkor már ott lenne a para de mire az bekövetkezik addigra új apple tv lesz a piacon
-
zazenke
őstag
ez egy azért nehéz téma mert nem mindenkinél jelentkezik mint ahogy nálam sem. Az is lehet hogy csak egyes időszakban legyártott modellekről van szó . Az lg telefonoknál(én is beszívtam )is volt ilyen anno. így megfogni nehéz egy problémát. És az is lehet hogy nem is lehet megoldani csak készülék cserével.
-
blakey
titán
Engem az zavar, hogy egyes fejlesztők nem akarják tudni, nem akarják felfogni, hogy ez hiba. Infuse oldalán beírtam, hogy mit tapasztalok, én is", a válasz, rossz a kábelem, a csatlakozás, a TV, stb. Hiába írtam, hogy az előző modellekkel és a többi eszközzel nincs ilyen hiba, tehát kábel- és TV hiba kizárva. Képtelenek felfogni, hogy valami nem kerek, aztán az Infuse fejlesztője írt olyat, hogy ami a 2022-esen nem ad képet, az a 2021-esen jól működik, okát nem tudják, következő kiadásban javítva lesz, persze nem sikerült, de aztán valaki beírta, hogy ezzel vagy azzal a kábellel helyrejött, 2 héttel később mégsem. Továbbra is a QMS rossz implementációjára tippelek, ugyanis a QMS akkor működik jól, ha adott fps-en belül változik a dinamikatartomány, akkor nem, amikor az fps is, és szerintem itt cseszhettek el valamit, mert erőltetik a QMS-t ott, ahol nem kéne, és persze mindezt a háttérben, tehát menüben nincs, ha a TV nem támogatja, de a szoftver meg valamiért hibásan vált.
-
tomp
félisten
Vajon miért ilyen bugos a 2022-es? Még ha kiadásnál vannak ezek a hibák az oké. De ennyi idő után is megvannak az már érdekes...
Vagy magasról tesznek a hibákra vagy az SoC van elcseszve...Ha kiderül, hogy a 21-es modell tudja a CMv4.0-t akkor arra váltok. Ha viszont a 22-es is tudja kezelni csak nehezebb megoldani akkor viszont maradok a 22-es modellnél.
Mondjuk már az is jó lenne ha egyáltalán elindulna a CMv4.0-s DV ha kell 2.9-re butítva.
Bár érdekes, hogy tvOS16.6-al működött... -
blakey
titán
Nem tudom 100%-osan, hogy mi okozza. 1 év elteltével még mindig téma, sajnos. Pedig nagyon jó lenne. Hiba volt kiadni a 2022-est, bár a 2021-es késett 1 évet, ezért lehetett ilyen közel a két kiadás. A 2022-essel várhattak volna még 1 évet, de gondolom az üzleti tervük ezt megkövetelte. Jövőre talán egy jobbat dobnak piacra és akkor megint nem lesz probléma. Előtte 3, gyakorlatilag hibátlan lejátszókat használtam, így a 2022-es nálam egy fura, Androidos lejátszó hülyeségeit elevenítette fel, amihez nem voltam hozzászokva és zavart, hogy ilyen hibák merülnek fel ezen a platformon. Ha előtte is problémás lejátszásokkal, kábelre vagy megjelenítőre kényes eszközökkel találkoztam volna, akkor egy picit másképp álltam volna a témához. Lehet, hogy ha most kipróbálnám, akkor semmilyen hiba nem lépne fel, de valószínűleg kihagyom, mert nincs hiányérzetem.
Egyre jobban a felé hajlok, hogy cserélem amúgy a 22-es modellt. - miért? Nálad nincs probléma, annak csak örülni kell. Mire váltanál? Jobbat nem találsz csak mást. -
tomp
félisten
Persze én is feszült lennék ha azt látnám, hogy az újabb modell b@szakszik. Kb a 2. napon már vinném is vissza.
Csak arra akartam utalni, hogy valami szoftveres hülyeség okozhatja ha minden feltétel "összejön" akkor jelentkezik.
Egyre jobban a felé hajlok, hogy cserélem amúgy a 22-es modellt. -
blakey
titán
Ha egynél több az elfordulási esélye, azaz sok embernél előjön, akkor az probléma, mindegy, hogy mi okozza. Nem megnyugtató, hogy van a rendszered pl. egy 2021-es készülékkel, hibátlanul működik, megjelenik az új modell, gondolsz egyet és megveszed, hazaviszed, beteszed a jól működő helyére, beállítod, majd tesztelés közben hibák lépnek fel. Első gondolatod, hogy rossz a HDMI csatlakozás, második, hogy elromlott a TV, harmadik, hogy rossz a kábel, stb., majd "lehet, hogy a lejétszó a rossz?" Rákeresel a neten, másnál is előfordul, akkor, "ejha, nem jó jel", visszateszed a 2021-est, minden hibátlan. Nálam ez 1 hónap volt, elegem lett és visszatértem a 2021-eshez. Szóval kb. lesz@rom, hogy mi a hiba, ha a többi 100 lejátszómmal (nem mind Apple) nem jött elő, úh. szerintem a lejátszó körül valami nem kerek. Ráadásul már korábban mások is írták, a DV nem ugyanúgy viselkedik a két készüléken. + ami még számíthat, a 2021-es kéminősége jobb, @djnice tedd be erről képeket.
-
tomp
félisten
Itt viszont a fejlesztő azt írja, hogy a 2021 és 2022-es támogatása azonos lehet.
"but at this point CMv4 support appears to be the same on the 2021 and 2022 models."Viszont ha a fejlesztő sem tudja biztosan kijelenteni, hogy támogatott a CMv4.0 akkor a másik kijelentés miszerint a 21-es tudja a 22-es nem az mennyire igaz?
Szerintem ez a DV alatti kép eltűnés olyan lehet mint a villogás. Egyes TV-ken előjön miközben a többin nem.
-
blakey
titán
Nem, két eltérő modell, nem kötelezően követik egymás képességeiket, valamint az Infuse fejlesztői sem tudják mindenre a választ. Továbbra sem értik, hogy a 2022-esen miért megy el néha a DV képe, hang meg van, 2021-esen meg nincs probléma. Viszont az a hsz, amit linkeltem, miszerint egyértelműen egyik tudja, másik nem, az elég érdekes és konkrét kijelentés. Egyértelműen vannak eltérések a két modell között.
-
blakey
titán
Azért olvassátok el, hogy mit is jelent (Possibly,…). Nem tagadja, de nem is erősíti meg. Majd kiderül, hogy mi az igazság. Akit érdekel, majd követi.
-
tomp
félisten
Most valóban nem megy.
Nem lehet, hogy a P8->P5 trükközés kavar be? -
blakey
titán
Érdekesség, a 2021-es modell támogatja a DV cmv4-et, a 2022-es modell nem.
-
Imi1981
veterán
Az a villogás vagy inkább képhiba nálam is van de én tudom mi okozza. Tv beállításokban az interpelláció kikapcsolásával megszűnik. Bár én vissza kapcsoltam egyéni beállításokkal mert úgy tetszik de az okoz ilyen képhibákat beállításokban és egyéb helyeken.
Nem lehet, hogy nálad is ez okozza? -
chatran
őstag
válasz
zazenke #6401 üzenetére
Mi még az Apple TV HD-t használjuk, kissé már döcögős a menü, de a streamek még szépen mennek.
Az új TV os csinált furcsaságokat, de egy reboot nagyrészt megoldotta. Illetve törölni majd újrarakni is kellett néhány stream app-ot, Prime, Netflix stb.
Még a youtube app-ban van hiba a tapizást néha kettőnek érzékeli és ugrik egy videót. Ez a frissítés előtt még jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest