- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem tudom 100%-osan, hogy mi okozza. 1 év elteltével még mindig téma, sajnos. Pedig nagyon jó lenne. Hiba volt kiadni a 2022-est, bár a 2021-es késett 1 évet, ezért lehetett ilyen közel a két kiadás. A 2022-essel várhattak volna még 1 évet, de gondolom az üzleti tervük ezt megkövetelte. Jövőre talán egy jobbat dobnak piacra és akkor megint nem lesz probléma. Előtte 3, gyakorlatilag hibátlan lejátszókat használtam, így a 2022-es nálam egy fura, Androidos lejátszó hülyeségeit elevenítette fel, amihez nem voltam hozzászokva és zavart, hogy ilyen hibák merülnek fel ezen a platformon. Ha előtte is problémás lejátszásokkal, kábelre vagy megjelenítőre kényes eszközökkel találkoztam volna, akkor egy picit másképp álltam volna a témához. Lehet, hogy ha most kipróbálnám, akkor semmilyen hiba nem lépne fel, de valószínűleg kihagyom, mert nincs hiányérzetem.
Egyre jobban a felé hajlok, hogy cserélem amúgy a 22-es modellt. - miért? Nálad nincs probléma, annak csak örülni kell. Mire váltanál? Jobbat nem találsz csak mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű LG OLED 55C11LB(4K/120Hz) 139cm
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest