- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz
Imogen Combe #7612 üzenetére
Nektek megy, ha korábban már előfizetők voltatok?
Én rámentem egy film lejátszásra, de csak annyit mutat, hogy renew subscription. Ha erre rányomok már szipkazná is le a 2790 Ft-ot.
Vagy később kellene próbálkozni amerikai idő szerint? -
chatran
őstag
Az Apple tv HD még kompatibilis az ios18-cal. 2015-ben jelent meg, az iPhone 6 processzora van benne. Mondhatjuk, hogy ez a leghosszabb ideig támogatott Apple termék?
-
chatran
őstag
Korábban az HBO Max ha rámentem egy filmre, mutatott a filmhez hasonló témájú ajánlatokat. Pár napja csak lejátszani lehet a filmet és a szereplőgárdát listázza az adott film adatlapján. Csak Apple Tv-n használjuk más iOS eszközön, PC-n, okos TV-n még nem néztem.
Nálatok is ilyen lett?
-
chatran
őstag
Nálatok sem mutatja az Apple tv az új képernyővédőknél a hely nevét?
Csak egy betűkből és számokból álló kód sort mutat. A régebbieknél mutatja rendesen. -
chatran
őstag
válasz
zazenke #6401 üzenetére
Mi még az Apple TV HD-t használjuk, kissé már döcögős a menü, de a streamek még szépen mennek.
Az új TV os csinált furcsaságokat, de egy reboot nagyrészt megoldotta. Illetve törölni majd újrarakni is kellett néhány stream app-ot, Prime, Netflix stb.
Még a youtube app-ban van hiba a tapizást néha kettőnek érzékeli és ugrik egy videót. Ez a frissítés előtt még jól működött. -
chatran
őstag
Tegnap jól megszivatott az Apple Tv HD-nk. Nyomkodom a távirányítón a bekapcs gombot semmi. Valami rémlett, hogy a napokban írogatta, hogy töltsem, de nem foglalkoztam vele. Rádugtam töltőre, bekapcsra továbbra sem reagált. Viszont a tv hangját tudta állítani, ebből gondoltam, hogy akkor a doboznak lehet baja.
Megpróbáltam az iPhone TV távirányítóval, azzal gyönyörűen működött. Beléptem a menüben a távvezérlőkhöz, ami azt írta, hogy nincs távirányító csatlakoztatva, gondolom elfelejtette a párosítást, annyira lemerült a táv.
A net szerint a + és a Menu gomb együttes nyomásával lehet párosítani. Nyomkodtam is ezeket serényen, de erre meg kiírta a TV, hogy vigyem közelebb, miközben a táv a töltőn volt, a TV-től 2m-re. Kb 20 perc töltés után ismét megpróbáltam, közvetlen a TV mellől is, de csak azt hajtogatta, hogy vigyem közelebb. Végül a TV áramtalanítása után megtalálták egymást és mindenki boldog volt.
Ne legyetek olyanok, mint én, ha a távirányító enni kér etessétek meg. -
chatran
őstag
A streaming-en nézett meccs mikor fogja elérni a kábelen nézett meccsek folyamatosságát. Egy kábeles meccsről ránézve ugyanarra a meccsre streamen (m4sport, ittott tv, Yettel tv stb) érezhetően szaggat, ez főleg a labdán látszik kirúgásoknál. Vagy ez a szaggatás javítható valamelyik beállítással?
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Van valami Tv nézős app az Apple TV-re, amin ingyenesen meg tudnék nézni néhány meccset?
A mytv korábban ilyen volt, az össz közszolgálati csatorna ingyenes volt. Az utódja a yettel TV sajna nincs Apple tv-re, ha jól látom.
Van valami alternatívája?köszi!
-
chatran
őstag
Nézem a Real Madrid-os dokufilmet az Apple tv+-on, nagyon zavaró, hogy a felirat össze-vissza fent majd lent jelenik meg. Át lehet ezt állítani fixen alulra?
-
chatran
őstag
Két hónap ingyen Apple TV, hátha nem olvassátok a BB topikot.
-
chatran
őstag
Az új apple TV 72-ért, vagy a tavalyi kuponnal 54-ért a jobb vétel?
3 generációval újabb processzor, +1GB Ram, passzív hűtés, nagyjából ennyi a különbség, ahogy látom. -
chatran
őstag
Köszi, az amúgy nagyon tetszett benne, hogy olyan a felület, mintha egy netflixem, Apple tv-m lenne, összefoglalta a filmet, listázta a színészeket képekkel. Tv-re dugott pendrive leváltása céljából próbáltam ki, de annyit nem ér nekem, hogy előfizessek rá. Erre elég a VLC is.
Szokott akció lenni a lifetime infuse-ra? Nem vagyok nagy híve az előfizeteseknek. -
chatran
őstag
Az infuse free-vel semmit nem lehet csinálni? Egy filmet akartam lejátszani a router-re dugott pendrive-ról, de se letöltve, se hálózaton nem játssza le, bedobja egyből, hogy fizessek. A VLC simán lejátssza.
-
chatran
őstag
Köszi a válaszokat, a pc nem opció, mert 80 w-ot eszik kikapcsolt monitorral. Van laptop is, de csak szökőévente vesszük elő. Marad a router-re dugott pendrive. Egy Asus kéjbarlang [link] van, utánanézek ezzel hogyan működne a lejátszás, remélem nem kell cfw-vel szórakozni.
-
chatran
őstag
Bocsi a noob kérdésért. Mi még a 2000-es években ragadtunk, felmásolom pendrive-ra a filmeket majd a TV-re rádugva megnézzük. Az Apple TV-t csak Netflix-re meg youtube-ra használjuk.
A Plex, hogy működik? A bekapcsolt számítógépről wifi-n átküldi az Apple TV-n lévő Plex-re? -
chatran
őstag
Az AirPlay eléggé esetlegesen működik, gondolom azért mert csak Tv HD-m van az iphone6 processzorával, ami ma már gyenge.
Gondolkodom, hogy cserélem az új 4K-ra, de még nem találtam eléggé nyomós okot rá.
Győzzetek meg.
A tv csak FHD, annak egyelőre nem tervezem a cseréjét. Az Apple Tv-t meg csak YouTube-ozásra és Netflix nézésre használjuk. Megy most az ajándék 3 hó Apple tv is, sajnos nincs magyar szinkronos tartalom, így meg nem is nézzük.
Ezeket figyelembe véve két dolgot találtam, ami miatt talán érdemes volna váltani. Az egyik az új távirányító, mert a tapogatós felületű néha az őrületbe kerget. A másik a támogatottság megszűnése, az is csoda, hogy idén még megkapta az új tv os-t. -
chatran
őstag
Szeptemberben vettem egy iPhone-t, amihez adtak ajándék 3 hó arcade előfizetést. Gondoltam milyen jó lesz majd Apple tv-n játszani. Hát nem.
Steam-hez szokott játékosként az összes full gagyi, max 1-2 percig volna kedvem ezekkel játszani. Egy darabot nem találtam 10 perc alatt sem, amit szívesen kipróbálnék. A végén mondom nézzük ezt a tetris-t, indítom, csak kontroller-rel megy. Pfff
Jó is, hogy eszembe jutott, állítottam be egy emlékeztetőt, nehogy véletlenül levonjon egy havi előfizetést a próbaidőszak végén.Amúgy a minap töltöttem le egy egész érdekes magyar fejlesztésű játékot, mindössze 200Ft volt, a Chicken Police-t. Sajnos csak iphone\ipad-on megy, miért is működne az Apple tv-n, pedig ezt szívesen végigjátszanám nagyképernyőn.
-
chatran
őstag
válasz
devil-k #4937 üzenetére
Általában mobilon és ipad-en nézi, ott talán nem annyira feltűnő. A minap egyébként megnéztük a Nyugaton a helyzet változatlan feldolgozását a tv-n és nem folyt ki a szemem, szóval nem annyira sz@r azért. Úgy vettem észre, hogy a gyors, pörgős akciófilmeknél nagyon látszik, mennyire pixeles és darabos, a normál filmeknél nem vészes.
Valóban havi 2500-ért sd műsort adni rablás.Szerk: most néztük meg és nem sd az alapcsomag, hanem 720p
Akkor ezt mostanában javíthatták.
-
chatran
őstag
Köszi a válaszokat.
Még egy érdekes kérdés. Miért nem emelkedett az Apple TV ára, mint a többi apple terméké (iPhone, iPad, watch, macbookok stb) a gyenge forint és az árfolyamkockázat miatt?
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Egy Apple TV HD-t használok jópár éve, egy full HD LG tv-vel. Nem tervezem a TV lecserélését a közeljövőben. Érdemes FHD TV-hez TV 4K-t venni, nem romlik a képminőség?
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy már egy ideje az Apple TV HD (1080p)-n a Youtube nagyon alacsony felbontást használ, ránézésre még 720p sincs. Youtube appon belül nincs felbontás állítási lehetőség. Be lehet valahol állítani a Youtube felbontást?
KÖszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest