- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
ez egy azért nehéz téma mert nem mindenkinél jelentkezik mint ahogy nálam sem. Az is lehet hogy csak egyes időszakban legyártott modellekről van szó . Az lg telefonoknál(én is beszívtam )is volt ilyen anno. így megfogni nehéz egy problémát. És az is lehet hogy nem is lehet megoldani csak készülék cserével.
-
blakey
titán
Engem az zavar, hogy egyes fejlesztők nem akarják tudni, nem akarják felfogni, hogy ez hiba. Infuse oldalán beírtam, hogy mit tapasztalok, én is", a válasz, rossz a kábelem, a csatlakozás, a TV, stb. Hiába írtam, hogy az előző modellekkel és a többi eszközzel nincs ilyen hiba, tehát kábel- és TV hiba kizárva. Képtelenek felfogni, hogy valami nem kerek, aztán az Infuse fejlesztője írt olyat, hogy ami a 2022-esen nem ad képet, az a 2021-esen jól működik, okát nem tudják, következő kiadásban javítva lesz, persze nem sikerült, de aztán valaki beírta, hogy ezzel vagy azzal a kábellel helyrejött, 2 héttel később mégsem. Továbbra is a QMS rossz implementációjára tippelek, ugyanis a QMS akkor működik jól, ha adott fps-en belül változik a dinamikatartomány, akkor nem, amikor az fps is, és szerintem itt cseszhettek el valamit, mert erőltetik a QMS-t ott, ahol nem kéne, és persze mindezt a háttérben, tehát menüben nincs, ha a TV nem támogatja, de a szoftver meg valamiért hibásan vált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest