-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortclay
csendes tag
válasz
tigipuf #1030 üzenetére
Én is így vagyok vele. Pedig anno pont, hogy azért váltottam a Samsungra, mert a Mi A2-vel is hasonló gondjaim voltak. Aztán közben azon megoldotta a Volte, de a Samsungon semmi sem segített. Hiába cserélték ki amikor összetörtem biztosítás keretein belül, ugyanazt produkálta, pedig az első pár hónapban jó volt. Külvárosban lakom és a 4G-s sebesség egyszerűen borzasztó lett, a 3G simán gyorsabb volt. Hiába telefonálgattam a Telenornak, azzal magyarázták, hogy lehet nem tudja a telefon a Volte-t. Mondtam, hogy tőletek vettem és tudja, de ha nem tudná akkor is kellene műküdnie a 4G-nek. Cseréltek egy SIM kártyát is, de nem lett jobb. Nyilván az üzletben, a torony t*kében az üzletben dolgozó kezében kimaxolta a 4G-t, de mire kijöttem már egyből visszaesett, aztán itthon meg hát... Aztán erre még rájött, hogy a hívások sem érkeztek be olykor, csak SMS-eket kaptam.
Xiaomin azóta is tökéletes.
-
@tco@
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egérpad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest