Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Fortclay
üzenetére
Mi 9T egész jó készülék, feleségemnek olyat vettem.
A Note 8T sem rossz, ha nincsenek elvárásai az embernek. Én munkára vettem, beszélni, sms-ezni lehet vele. Nekem 56000-be került 2 év Wayteq garival. Ennyit talán megér.
Szerintem 100 alatt nem nagyon kapni épkézláb készüléket....vagy csak 2-3 éves csúcsmobilt....Most érzem, hogy az Samu S10+ mennyire jó készülék ezek mellett....
-
törölt tag
válasz
Fortclay
üzenetére
Mondom hogy nem csak nálam vacak a MIUI. 3/32 telefonom van. Sajnos ez az utolsó Xiaomi telefonom,aki Custom ROM rakna fel annak ajánlom a Crdroid,Pixel Experience,Havoc OS-t. Mérföldekkel jobb mint a gyári ROM. Titkon remélem hogy a MIUI 12 majd valamit javít,de lehet az kezd a baj kenni hogy a gyártó ontja a telefonjait magából.....
-
-
-
tigipuf
senior tag
válasz
Fortclay
üzenetére
Nálam nagyon gyengusz a térerő,Samsung A40 2 napig volt meg ,képtelenség volt vele beltérről telefonálni.Én is 8T-re váltottam maximálisan elégedett vagyok térerő,akksi idő tekintetében is.Sőt én vagyok annyira marha,hogy magát a miui felületet is szeretem,és egyáltalán nem bánom,hogy 2-3 év kitérő után (honor 8 volt,azt is szerettem)visszatértem a xiaomi vonalra.Valószínűleg továbbra is kerülni fogom a dél koreai "óriás" termékeit,szépen elvagyok a kínai telefonokkal
..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Simán lehetne egy komolyabb írást közölni az õ iOS-es baklövéseikrõl is ...
..