-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #1911 üzenetére
Nem javitanak ezek semmit, küldheti az ember a bug reportokat.
A bosszantó, hogy más jóval drágább xiaomik is ilyen hibáktól szenvednek. Ha 10-essel sem valtozik, meg lehet amúgy is búcsút veszek a márkától, pedig redmi note 3 óta kitartottam. Mondjuk nem túl bő a választék markákban ami szóba jöhetne. Lehet cserélni kéne egy a51 es samura tudom kb ugyanezt tudja , csak stabil a rendszer és sajna drágább.
-
mb702
tag
válasz
WOT-H-A-C #1912 üzenetére
Szia!
Leírást nem tudok sajnos.
De mivel tudtommal nincs "rollback protection", ezért szerintem egy MiFlash progi és egy "fastboot rom" elég az Általad kívánt művelet végrehajtásához.
A BL-t nem kell visszazárni és mégse lesz tégla (MiFlash-ban a "clean all"-t választod). -
Trooper82
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #1608 üzenetére
Na jókor kérded. Pont ma reggel kezdte ugyanazokat a hülyeségeket mint a global, pedig hetek óta fent van. Közellségérzekelő fagyás volt reggel, aztán a szétcsúszott gyorskapcsolók probléma. De azért küldök linket.
https://androidfilehost.com/?fid=4349826312261753139
De én most azon gondolkozom, hogy eladom a telefont ,nincs kedvem tovább küzdeni a bug-okkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Keresünk dokkolókat
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest